- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
"Én igazából csak azt nem értem, hogy mi a valódi célod evvel?"
Mint a Hegylakóban. Tudod, "csak egy lehet". Én is egyetlen egy gépet szeretnék végül. Olyat amin minden valóban egy kattra megy. Tudom, ehhez hosszú út vezet és én nem vagyok halhatatlan, de azért igyekszem. Hát csak ennyi...
"Ha nem tartasz minket elég jó "szakembereknek", akkor"
Nem kell ez a mea culpa hangnem. Jók vagytok, de nem vagytok szakemberek. Amatőrök vagytok, ahogyan én is. Vak vezet világtalant játszunk, de ez nem olyan nagy baj. A félszemű akár király is lehet a vakok országában, de a nagyvilágban csak azt mondják rá: "Nézd, egy szerencsétlen beképzelt magamutogató majom, aki azt hiszi, hogy szakember, pedig a tudása csak felszínes és csekély, de ennek ellenére ossza ám az észt rendületlenül a saját környezetében..."
Aktív témák
- Apple MacBook
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Játékok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest