Hirdetés
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
upszilon
üzenetére
A többség szerintem nem magamutogatásbol segit, hanem mert ez egy kölcsönös , ön- és egymást segélyező virtuális "téesz"

(lásd tsz-t: coccializzmusban TermelőSZövetkezet
)Alig akad , ami itt nekem kellemetlen számomra; inkább csak az, hogy amig kezdő vagyok, addig én kinek tudok itt segiteni ? ... Alig akad rá alkalom.
Pedig más módon nem akarom viszonozni , ami segitségeket kapok
(nem tudnám más módon)Nekem például inkább örömöt okoz a proharver forum.
Én is sokat köszönhetek itt sokaknak.Az is igaz ,hogy akadnak enyhén (vagy durvábban) furi emberek is itt, de hát senki sem tokeletes,
én se
... te se

Ha akad olykor konflikt (és az se a világvége
), akkor -egy bizonyos mélységig, se tovább, se kevésbé-, szerintem érdemes átbeszélni ...
... de minek leszólni másokat (pláne szakmai kompetenciájuk vonatkozásában), csak mert próbálnak segiteni?
Ezt mondjuk nem értem... -
válasz
upszilon
üzenetére
Ezért raktam idézőjelbe a "szakembert", nyilván nem hivatalból vagyunk itt a fórumon, az Ubuntus meg Linuxos szakembereket, akik ebben dolgoznak, na őket nem itt kell keresni. Éppen ezért írtam, hogy talán egy ennél számodra megfelelőbb fórumot kellene keresned. Mi osszuk az észt igen, lehet, próbálunk segíteni. Cserébe nem kérünk semmit, de elvárjuk, hogy megfelelő hangvétellel szóljanak hozzánk, és ne mondjanak el mindenféle gyökérnek amiért itt vagyunk és megtesszük ami tőlünk telik.
Igazából én arra gondoltam, hogy az lenne a legjobb, ha egyszerűen a Te hozzászólásaid felett átsiklanánk, és tüntetőlegesen nem vennénk tudomást róla, hogy itt vagy. Mert ha valaki már mer bármit is írni, annak ha meg is köszönöd, az olyan keserű ízű köszönöm, tudjuk, hogy Ő is csak egy balek...
Aktív témák
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Én is sokat köszönhetek itt sokaknak.