- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Letöltöttem nem egyszer már, de mint már a legeslegelején is írtam, nem az egész jön le úgy ahogy van, hanem a netről húzza le így is a tartalmat. Ez sajnos nem flash, nem tudod kimenteni a letöltött tartalmat sem, de még így is elég kényelmes, hisz könnyedén megnézheted mikor akarod, a net manapság már nem lehet akadály, bár tudom, hogy így nem az igazi. Erről nem én tehetek, hogy ez ilyen, valószínűleg direkt csinálták meg így. De így is biztosan meg lehet oldani azt, hogy az egész média birtokába juthassál, maximum fel kell venni a tartalmat egyszer és kész, erre vannak programok, megoldások...
Az ftp szerverükhöz jelszó kell, így onnan nemigazán lehet levadászni.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Milyen egeret válasszak?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- 3D nyomtatás
- Kuponkunyeráló
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs