Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
Aktív témák
-
Ti milyen levelező klienst preferáltok? Eleddig az Evolutiont használtam, de elegem lett az időnkénti lefagyásaiból, szal vannak vele gondok. Kicsit körbenéztem Synapticban, van bőven választék. De végül az Ubuntu Tweak által preferált (mivel ahhoz van benne külső tároló) Claws Mail mellett döntöttem, hogy kipróbálom azt. Ezt még normálisan frissítik is, és van hozzá rengeteg minden, ami egyébként tökre nem izgat, mármint a pluginok meg a többi, csak levelek fogadásához kell meg írásához. Igazából egyelőre meggyőzött, aztán a stabilitása meg idővel kiderül, beállítani meg könnyű volt.
Esetleg van már vele nektek tapasztalatotok, vagy ajánlanátok valami mást, népszerűbbet?
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest