- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
Aktív témák
-
Ti milyen levelező klienst preferáltok? Eleddig az Evolutiont használtam, de elegem lett az időnkénti lefagyásaiból, szal vannak vele gondok. Kicsit körbenéztem Synapticban, van bőven választék. De végül az Ubuntu Tweak által preferált (mivel ahhoz van benne külső tároló) Claws Mail mellett döntöttem, hogy kipróbálom azt. Ezt még normálisan frissítik is, és van hozzá rengeteg minden, ami egyébként tökre nem izgat, mármint a pluginok meg a többi, csak levelek fogadásához kell meg írásához. Igazából egyelőre meggyőzött, aztán a stabilitása meg idővel kiderül, beállítani meg könnyű volt.
Esetleg van már vele nektek tapasztalatotok, vagy ajánlanátok valami mást, népszerűbbet?
Aktív témák
- iPhone topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Banggood
- Yettel topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Filmvilág
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest