Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
OFF:
A Chrome is csak az addonoktól lassul be, ahogy a FF is.
Ugyebár "mindenki" írogathat addonokat, és az nem biztos, hogy jó is úgy, ahogy megírták. A kiegészítők meg már Chrome-hoz is készíthetők... ebben is valszeg utol fogja érni.
Egyébként én tök feleslegesnek tartom a legtöbb kiegészítőt, az a kevés, ami van, tényleg hasznos, pl. a Firebug nagyon komoly. De ilyen fejlesztőeszköz meg Chrome alatt alapból (beépítve) is van. Amúgy Opera alá is írnak widgeteket, kül. kiegészítőket, amik elég használhatók.
A 20X azért enyhe túlzás.
Pl. az indulási sebessége és az általános sebessége is összehasonlíthatlanul jobb a Chrome-nak. Tudom, fujj, csúnya Gugli, hogy a fél világot a kezükben tartják, de ha jó cuccot csinálnak (ahogy pl. a Gmail is nagyon el lett találva szvsz), akkor az emberek azt fogják használni.ON:
Nálatok működik pl. ezen az oldalon a fölső menü? Ez is Flash-es, és bár nálam fent van a Flash, sőt, már külön is felraktam a mozilla plugin könyvtárába, mégse működik még FF alatt se... ahogy Opera, Chrome alatt sem így Ubuntu alól... Windows-ban semmi gond nincs, ott gond nélkül megjelenik.
Amúgy ezért utálom a Flash-es cuccokat, csak a gond van velük.
Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Revolut
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pl. az indulási sebessége és az általános sebessége is összehasonlíthatlanul jobb a Chrome-nak. Tudom, fujj, csúnya Gugli, hogy a fél világot a kezükben tartják, de ha jó cuccot csinálnak (ahogy pl. a Gmail is nagyon el lett találva szvsz), akkor az emberek azt fogják használni.