- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
OFF:
A Chrome is csak az addonoktól lassul be, ahogy a FF is.
Ugyebár "mindenki" írogathat addonokat, és az nem biztos, hogy jó is úgy, ahogy megírták. A kiegészítők meg már Chrome-hoz is készíthetők... ebben is valszeg utol fogja érni.
Egyébként én tök feleslegesnek tartom a legtöbb kiegészítőt, az a kevés, ami van, tényleg hasznos, pl. a Firebug nagyon komoly. De ilyen fejlesztőeszköz meg Chrome alatt alapból (beépítve) is van. Amúgy Opera alá is írnak widgeteket, kül. kiegészítőket, amik elég használhatók.
A 20X azért enyhe túlzás.
Pl. az indulási sebessége és az általános sebessége is összehasonlíthatlanul jobb a Chrome-nak. Tudom, fujj, csúnya Gugli, hogy a fél világot a kezükben tartják, de ha jó cuccot csinálnak (ahogy pl. a Gmail is nagyon el lett találva szvsz), akkor az emberek azt fogják használni.ON:
Nálatok működik pl. ezen az oldalon a fölső menü? Ez is Flash-es, és bár nálam fent van a Flash, sőt, már külön is felraktam a mozilla plugin könyvtárába, mégse működik még FF alatt se... ahogy Opera, Chrome alatt sem így Ubuntu alól... Windows-ban semmi gond nincs, ott gond nélkül megjelenik.
Amúgy ezért utálom a Flash-es cuccokat, csak a gond van velük.
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR (1440p,240Hz,TrueBlack Glossy,G-Sync) 3év garanciával!
- Asus Rog Strix B250f Gaming
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pl. az indulási sebessége és az általános sebessége is összehasonlíthatlanul jobb a Chrome-nak. Tudom, fujj, csúnya Gugli, hogy a fél világot a kezükben tartják, de ha jó cuccot csinálnak (ahogy pl. a Gmail is nagyon el lett találva szvsz), akkor az emberek azt fogják használni.