Hirdetés

Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Kalandor #21730 üzenetére

OFF:
    A Chrome is csak az addonoktól lassul be, ahogy a FF is.
    Ugyebár "mindenki" írogathat addonokat, és az nem biztos, hogy jó is úgy, ahogy megírták. A kiegészítők meg már Chrome-hoz is készíthetők... ebben is valszeg utol fogja érni.
    Egyébként én tök feleslegesnek tartom a legtöbb kiegészítőt, az a kevés, ami van, tényleg hasznos, pl. a Firebug nagyon komoly. De ilyen fejlesztőeszköz meg Chrome alatt alapból (beépítve) is van. Amúgy Opera alá is írnak widgeteket, kül. kiegészítőket, amik elég használhatók.
    A 20X azért enyhe túlzás. :DDD Pl. az indulási sebessége és az általános sebessége is összehasonlíthatlanul jobb a Chrome-nak. Tudom, fujj, csúnya Gugli, hogy a fél világot a kezükben tartják, de ha jó cuccot csinálnak (ahogy pl. a Gmail is nagyon el lett találva szvsz), akkor az emberek azt fogják használni.

ON:
    Nálatok működik pl. ezen az oldalon a fölső menü? Ez is Flash-es, és bár nálam fent van a Flash, sőt, már külön is felraktam a mozilla plugin könyvtárába, mégse működik még FF alatt se... ahogy Opera, Chrome alatt sem így Ubuntu alól... Windows-ban semmi gond nincs, ott gond nélkül megjelenik.
    Amúgy ezért utálom a Flash-es cuccokat, csak a gond van velük. :D

Aktív témák