- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
válasz
DraXoN
üzenetére
Nos, én kb. egy hónapig használtam a nyílt drivert HD3200-al. 3D sebességben jó, sőt egész jó, de Karmic alatt időnként előjönnek grafikai bugok amik eléggé idegesítőek, bár lehet, hogy főként csak komoly Compiz használattal, mert én úgy néztem. A videóknál a hardveres gyorsítás viszont nem megy, főként, hogy nem a RadeonHD kell a 3D-hez, így gyenge procival nem érdemes HD videókat nézegetni, de az is igaz, hogy fglrx-el is csak smplayer alatt tudtam belőni normálisan.
Tesztelgettem a Lucidot is, ott már ezeket a grafikai bugokat nem véltem felfedezni, bár igen sokat nem tudtam használni, mert újraindításkor mindig csökkentett grafikai módban akaródzik indulni, így használhatatlan.
Összességében akkor az a véleményem, hogy ezt a nyílt meghajtót legelőször majd a 10.04-ben érdemes használni, és ott is lesz hivatalosan támogatva a dolog, addig pedig maradjon a jó öreg fglrx.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest