Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
válasz
DraXoN
üzenetére
Nos, én kb. egy hónapig használtam a nyílt drivert HD3200-al. 3D sebességben jó, sőt egész jó, de Karmic alatt időnként előjönnek grafikai bugok amik eléggé idegesítőek, bár lehet, hogy főként csak komoly Compiz használattal, mert én úgy néztem. A videóknál a hardveres gyorsítás viszont nem megy, főként, hogy nem a RadeonHD kell a 3D-hez, így gyenge procival nem érdemes HD videókat nézegetni, de az is igaz, hogy fglrx-el is csak smplayer alatt tudtam belőni normálisan.
Tesztelgettem a Lucidot is, ott már ezeket a grafikai bugokat nem véltem felfedezni, bár igen sokat nem tudtam használni, mert újraindításkor mindig csökkentett grafikai módban akaródzik indulni, így használhatatlan.
Összességében akkor az a véleményem, hogy ezt a nyílt meghajtót legelőször majd a 10.04-ben érdemes használni, és ott is lesz hivatalosan támogatva a dolog, addig pedig maradjon a jó öreg fglrx.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Wuthering Waves
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest