Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
FixY67
üzenetére
Valamilyen szinten szerintem is elvárható, pl. régebben volt az Atom alaplapnál, hogy az ubuntu repos (avagy igazából bármelyik) driver nem kezelte az s-video kimenetet, és igen sokat kellett várni a javításra, de végül kijött. Azt hiszem, 9.04 alatt nem is kellett már ezzel játszani, az alapból az újabban tartalmazta, amivel ment - de mondjuk a korábbi verziók (pl. 8.10 vagy 8.04) talán elvárható, hogy a beépített bugos drivert a kiadott újra cseréljék, és ne kelljen nekem külön letölteni, vagy újabb repókat hozzáadni, egyszerűen csak egy frissítés keretében lássam az újat is. (Nem kizárt, hogy így is volt, arra nem emlékszem, csak példaképp írtam).
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Tekken 7 Playstation 4
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest