Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
FixY67
üzenetére
Valamilyen szinten szerintem is elvárható, pl. régebben volt az Atom alaplapnál, hogy az ubuntu repos (avagy igazából bármelyik) driver nem kezelte az s-video kimenetet, és igen sokat kellett várni a javításra, de végül kijött. Azt hiszem, 9.04 alatt nem is kellett már ezzel játszani, az alapból az újabban tartalmazta, amivel ment - de mondjuk a korábbi verziók (pl. 8.10 vagy 8.04) talán elvárható, hogy a beépített bugos drivert a kiadott újra cseréljék, és ne kelljen nekem külön letölteni, vagy újabb repókat hozzáadni, egyszerűen csak egy frissítés keretében lássam az újat is. (Nem kizárt, hogy így is volt, arra nem emlékszem, csak példaképp írtam).
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest