Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Aylarth
tag
Sziasztok!
Kaptam egy céges ,,szűz" winyóval rendelkező laptopot, amire először Ubuntu 9.10-est szeretnék feltenni, később pedig win7-et.
Két kérdés:
-A később feltette win7 a saját maga által 100mb-os indító partíciós részével gondolom kinyírja az MBR-t az ubuntu szempontjából de ugyanúgy h.ha újratelepítem a grub-ot akkor lesz win7 és ubuntu is? A windows 7 miatt nincs v.mi eltérés itt a korábbi megoldásokhoz képest?- Szeretném átmásolni egy win vistát futattató gépről az összes adatot. H.ha összekötöm az én gépemen lévő ubuntuval akkor ez hogy lehetséges? Esetleg tudna v.ki v.mi parancsot v. jó leírást mutatni?
Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest