- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #20351 üzenetére
"Na abból lenne csak káosz, ha minden kattintásra aktiválódna valami, így is szerencsétlenkednek eleget...">nézd, ha ennyire semmi közük a témához, ahogy írod, hogy azt sem tudják megszokni, mire kell egyet, mire kettőt, akkor ott szimplán annyi a baj, hogy annyira sem érdekli őket, mint téged, hogy megtanítsd nekik.
én contra tudok olyan funkciót, ami valószínűleg sokkal-sokkal több Linux júzernek hiányzik, de Redmondba kb. addig küldözgetheted az emaileket, míg az összes ujjad elkopik. ez pedig a Linux által használt fájlrendszerek támogatása, hogy a windows alól lássa a Linuxos álloményait. (szerintem ez amúgy az önkéntes kínhalál bevezetője, de igen nagy rá az igény. ráadásul pont olyanok részéről, akik éppen alig régóta használnak Linuxot, azaz azok, akikről te írsz.) vagy pl. ha dual-trial-bootban van a gép, és az egyik egy windows, akkor a windows újratelepítése ne bassza tönkre a rendszerbetöltőt, ne kelljen már csak azért ezzel elbaszni az időt, mert a windows úgy települ, ahogy.
skype-ot nekem is kellett külön indítóikonnal, ld-preload-dal indítani. egy kétsoros szkript, futtathatóvá teszed, és erre mutat az ikon. és lőn, működött!
Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- YouTube
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows Insider Program
- Sorozatok
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest