Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
üzenetére
nem fogok hasraesni attól a PQDI progitól
...mert én ezt kértem tőled?
de ha nem haragszol, akkor nem fogok fejvesztve rohangálni és sikítozni egy ilyen hír hallatán
...mert én ezt kértem őled?
a kérdéses fetőzést azt sem tudni mikor szedted össze
Ez már nem kérdés, ez már megvan. Írtam is, csak talán nem olvastad el. Egyébként nem fertőzés volt. Direkt módon telepítette egy program. Nem tudtam, hogy ezt fogja csinálni, különben nem engedem neki. De nem volt információ arról, hogy a saját dolga mellett még ezt is fogja művelni. Ez az a pont ahol nem vagytok képbe szerintem. Hogy nincs róla információ. Esetleg évek múltán utólag. Amíg ez nem tudatosul benned, bennetek, addig álomvilágban éltek. De ezt semmiképpen nem vagytok hajlandók tudomásul venni. Mit mondjak, ez a félelem nélküli viselkedés, a ti problémátok, nem az enyém.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest