Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
#16820480 #20211 üzenetére
nem fogok hasraesni attól a PQDI progitól
...mert én ezt kértem tőled?
de ha nem haragszol, akkor nem fogok fejvesztve rohangálni és sikítozni egy ilyen hír hallatán
...mert én ezt kértem őled?
a kérdéses fetőzést azt sem tudni mikor szedted össze
Ez már nem kérdés, ez már megvan. Írtam is, csak talán nem olvastad el. Egyébként nem fertőzés volt. Direkt módon telepítette egy program. Nem tudtam, hogy ezt fogja csinálni, különben nem engedem neki. De nem volt információ arról, hogy a saját dolga mellett még ezt is fogja művelni. Ez az a pont ahol nem vagytok képbe szerintem. Hogy nincs róla információ. Esetleg évek múltán utólag. Amíg ez nem tudatosul benned, bennetek, addig álomvilágban éltek. De ezt semmiképpen nem vagytok hajlandók tudomásul venni. Mit mondjak, ez a félelem nélküli viselkedés, a ti problémátok, nem az enyém.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- sziku69: Szólánc.
- Steam Deck
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest