Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Tamás88: Karácsonyi hangulat... de másképp
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Nagytalp
üzenetére
Jól félreértettél engem. Meg ezek szerint én is téged. Nem baj. Így tanulunk a legjobban egymástól, ha ezeket tisztázzuk...
A segíteni akarásodat köszönöm, d ez nem mentség a buta beszédre. Képzeld, nekem sokezer forintért vásárolt programom van, amiket használok naponta és amiket nem írtak meg linuxra. Nem tudnám őket megvenni. meg virtuális környezetben sem futtatni, mert ott sem működnek!!! Mielőtt megkérdeznéd elmondom, hogy ezek videó utómunkálatok szoftverei. Nem játék egyik sem. De ha már játékkot mondtál, az azt fejlesztő szoftverek szintén nem kétforintos szoftverek és szintén nem futnak linuxon. ga érted ezt, elég ha annyit írsz: értem. Köszi!
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyermek PC játékok
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest