Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Öhh....
Most jövök Ubuntu alól. Pontosabban 9.10 live cd-t probáltam ki. És leesett az állam. Minden hardverem müködött. Pár éve próbálkoztam Suse linuxal, még eredeti 6cd-s telepitöm is volt a 6os változatból, és a 7es is eredetiben volt meg. Ám feladtam, nagyon nehezen tudtam kezelni, nagyon nyügös volt a hardverek telepítése, és ha sikerült, akkor sem volt tökéletes pár esetben a driver miatt(pl nyomtatási felbontás kissebb volt mint win alatt).
Délután fel is telepitem egy particióra, fordulhatok hozzátok segitségért? Sok kérdésem lesz, mivel van egy pda-m, egy multifunkciós nyomtatóm amivel sokatt nyomtatok, egy ff kormányom és a kedvenc játékom a rfactor és a half life2 és kiegészitői. (eredetiek)
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Borderlands 4
- Alien Deathstorm: új belső nézetes akció-horrort készít a Rebellion
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest