Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
üzenetére
Hmmm... mivel leszedtem, kénytelen vagyok az emlékeimre hagyatkozni: úgy emlékszem, a rendszer állapotáról a landscape.com-on gyűjtögette az infokat és ha kíváncsi voltam a history-ra, onnan akarta leszedni. De hangsúlyozom: az emlékezetemre támaszkodtam, nem kizárt, hogy én emlékszem rosszul.
De ettől függetlenül:
- debian alapú rendszereknek van saját, különbejáratú frissítési rendszere (apt-get dist-upgrade és társai)
- nem kértem, sohasem kérem az automatikus update-eket, mert okoztak már kínos meglepetéseket.
- egy program (pláne, ha linuxos), lesz szíves nem elindulni a netre kérdezés/explicit engedély nélkül. Se update-ért, se másért.De ha lesz egy kis türelmem játszani vele, előszedem újra és megnézem, mit pofázik kifelé.

Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs