Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
floatr
üzenetére
így első blikkre: másold be az új partícióra a cuccokat, akár simán nautilusban, nézd meg az UUID-t blkid-del, jegyezd fel
aztán reboot recovery módba, nevezd át a régi home mappádat a biztonság kedvéért, csinálj egy új üreset, írd be az fstabba, aztán mehet a reboot normál módra(#18383) Laybee
azért nem kell megsértődni, valószínűleg senmi nem tudott okosat mondani, pl, én sem talélkoztam még ilyen problémával (igaz, W7-el sem) én simán tudtam partícionálni/átméretezni Vista által létrehozott partíciós táblán
mindenesetre örülök, hogy sikerült(#18365) Major Major
nem keveset szenvedtem mire rájöttem, hogy mi a gond
leírom, hátha valaki belefut: tehát ha azt veszed észre, hogy nem működik az internet (pontosabban csak és kizárólag a google oldalai jönnek be) a vezetékes hálón annak ellenére, hogy kap IP-t a gép, az MTU értéket kell 1400-ra állítani automatára a NM kapcsolat szerkesztés ablakában
_______Na remélem sikerült mindenkinek a gondját-baját megválaszolni, mozgalmas két nap volt

Nekem tetszik a Koala, barátnőm SIS alapú laptopján, amire tavaly még nem tettem fel az Ibexet, mert csak szenvedés volt vele, szinte minden megy out-of-the-box, legnagyobb meglepetésemre ati zárt driver suspen-hibernate is gond nélkül működik, egyedül ez a netes dolog szivatott meg.Remélem mindenki meg lesz vele elégedve, nagyot alkottak megint a srácok.
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest