Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
az ubuntu alapja a debian (vót... valamikor). tehát le lehet csupaszítani debian gyorsaságúra is. support... jelenleg az ubuntunak is van szerintem legalább akkora supportja. nomeg linux, tehát majdnem minden support alkalmazható többé-kevésbé más disztó alatt is. a második pontban még inkább alátámasztottad, hogy inkább ubuntu, az gyorsabban frissül. a deb bármilyen jó, nagyon lassan frissül, mert csak a stabilitásra megy rá, a frissességre nem.
daemon tools klón... miért is? az iso-t alapból tudja mountolni a linux, mondjuk más imagekkel nehezebben boldogul, amennyire tudom (acetoneiso pont erre való talán? passz, csak emlékeztem a nevére.)
az ntfs-t kezeli a linux, írni-olvasni tudja, bár én személy szerint inkább ext2/3/4-et tennék rá. konvertálni nem lehet... tehát a kérdés asszem eldőlt.
amúgy ha veszel egy kisebb vinyót, arról a win is be tud töltődni
úgyhogy ismét lesz választási lehetőséged. azért igzából remélem, hogy a linux mellett maradsz.
Aktív témák
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
úgyhogy ismét lesz választási lehetőséged. azért igzából remélem, hogy a linux mellett maradsz.