Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Valóban így van, nekem is beakadt a zene az alap lejátszóval. Teszem azt zenehellgatás közbe megnyitottam 1 firefoxot, vagy 1 gimpet....
Megoldást is jól mondtad: tegyen fel 1 másik zenelejátszót. Én az Aqualungot használom és tökéletesen bevált, nem akad be!
Viszont ha már a témánál járunk lenne 1 kérdésem: ha megnyitok pl 1 firefoxot, akkor elősször 1 nagyon nagy ablak nyílik meg(úgy képzeljétek el, hogy nem fér ki a kijelzője, csak úgy a fele) mindez elmosódva.(pl firefoxnál csak a fele képernyő fér ki)Itt küszöbölte ki a zenének a beakadását az új lejátszó! Nem csak a firefox csinálja ezt, annyira nem zavaró kb 2-3 sec-ig tart a dolog, utána lekicsinül a képernyő és éles lesz!
Gondolom ez VGA driver probléma(HD-s Ati-m van). Valaki nem tud erre megoldást? Annyira nem zavar, de azért meglennék nélküle is
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest