Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Kiírtam a 9.04et sajna 16X-osan(későn olvastam sh4d0w kommentjét amiben azt mondta, hogy 4X-es felett ne írjam
). Nálam zokszó nélkül felment de öcsém gépén windows alól telepítve hiba lépett fel. Windowson szépen felment az első fele aztán ugye újraindul, már lehet választani xp és ubuntu közül, rányom öcsém az ubuntura megy a töltőképernyő szépen végigtölt, ugye innentől folytatódna még a telepítés de beáll egy fekete kép és 10 percig sem csinált semmit.
Gyorsan írtam ki a CD-t?
Öcsém konfigjában lehet valami kavarás? 2000+AMD, 512RAM, Ati9550, 10GB szabad hely.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Nálam zokszó nélkül felment de öcsém gépén windows alól telepítve hiba lépett fel. Windowson szépen felment az első fele aztán ugye újraindul, már lehet választani xp és ubuntu közül, rányom öcsém az ubuntura megy a töltőképernyő szépen végigtölt, ugye innentől folytatódna még a telepítés de beáll egy fekete kép és 10 percig sem csinált semmit.