Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- talmida: My Art II.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Kiírtam a 9.04et sajna 16X-osan(későn olvastam sh4d0w kommentjét amiben azt mondta, hogy 4X-es felett ne írjam
). Nálam zokszó nélkül felment de öcsém gépén windows alól telepítve hiba lépett fel. Windowson szépen felment az első fele aztán ugye újraindul, már lehet választani xp és ubuntu közül, rányom öcsém az ubuntura megy a töltőképernyő szépen végigtölt, ugye innentől folytatódna még a telepítés de beáll egy fekete kép és 10 percig sem csinált semmit.
Gyorsan írtam ki a CD-t?
Öcsém konfigjában lehet valami kavarás? 2000+AMD, 512RAM, Ati9550, 10GB szabad hely.
Aktív témák
Aktív témák
- OpenWRT topic
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Nálam zokszó nélkül felment de öcsém gépén windows alól telepítve hiba lépett fel. Windowson szépen felment az első fele aztán ugye újraindul, már lehet választani xp és ubuntu közül, rányom öcsém az ubuntura megy a töltőképernyő szépen végigtölt, ugye innentől folytatódna még a telepítés de beáll egy fekete kép és 10 percig sem csinált semmit.