Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bekes.andras
tag
Sziasztok!
Gondoltam rendbe rakom a routerem (EDGEROUTER4), és nyomok rajta egy factory resetet, majd beállítok mindent. Az első furcsaság, hogy webes felületről nem lehet beállítani a DDNS noip szolgáltatást, mert mindig other-re ugrik az interface, CLI-ből felülbírálható, de, ha módosítok a webes felületen ismét ez lesz. Több host hozzáadás pedig nem látszik a webes beállításoknál, csak a config tree-ben. Mellesleg nem tűnik úgy, mintha frissítette volna a hostokat... A másik a VPN kapcsolat beállítása, csak localba működik, kívülről nem. Van valami utalás arra, hogy alapban az eth0-n nincs dns natolás, de elvesztem. Tudna valaki valami hasznos ötletet mondani erre? Pár napja van nálam egy Mikrotik hAP2... Én eddig azt hittem az Ubiquiti konfigurálható szabadon.
Éljen a SkyNET! :D - http://sites.google.com/site/htpconweb/Home
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS 120Hz!, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 2GB AMD VGA, SZÉPSÉGHIBÁ
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest