- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monsterr
csendes tag
válasz
Kean_Sorbo #45488 üzenetére
olyan eszméletlen tuningot nem szeretnék, de egy 4GHz et jó lenne, ha stabilan bírna.
Most egy E5450 es pörög, de már 3.8GHz nél gondok vannak... 3.6 ig stabil, a hűtés is masszívan 45fok átlagon tartja terhelés alatt. Bár ez C0 steppinges... A Vcore t nem merem 1.35 fölé vinni, lehet itt a gond, de így pedig ez csak 400MHz FSB ig stabil. Az alaplap elméletileg 600MHz ig bírja az FSB -t, bár nem tudom, ez a gyakorlatban előhozható e, mindenesetre ezt a procit nem merem jobban kínozni. Már eljutottunk olyan szintre, hogy a VGA t nem ismerte fel a gép, ez egy elég furcsa jelenség volt.. Driver, minden helyén, mégis úgy viselkedett a win, mintha csak valami alaplapi vga lenne a gépben, DX kezelés sem volt, semmi. De a felbontást engedte állítani. A PCIe fix 100MHz re volt állítva. lehet ez megint csak az alaplap hibája volt.
Kíváncsi vagyok teszteredményekben hoz e valamit az X-es proci hasonló órajeleken, mint az E5450, ha ugyanaz marad minden, akkor pedig egy próbát megértVagy alap órajelen, ugyanazt, mint az E5450 húzva, ez sem lenne rossz eredmény. És persze ha sikerül vele a 4Ghz, akkor főleg megérte.
Az E sorozattól kicsit félek, nem tudom, meddig bírják a magas értékeket állandó használat mellet, bízom benne, hogy a xenonnak ez sétagalopp lesz, ha a hűtés tényleg elbírja. A memóriákra vigyázok, 1066osak de pont annyin, vagy az alatt tartom őket.
Mindenesetre köszönöm a tippet, meglátjuk mi alakul. Tapasztalatot szinte sehol sem találtam erről a prociról, félek, ez nem véletlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Képregény topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest