- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nadorantal
újonc
Kedves fórumozók!
Sosem foglalkoztam tuning dolgokkal, ezért előre elnézést kérek minden hozzáértőtől, akinek esetleg bassza a csőrét, hogy egy ilyen ősrégi cuccra rákérdezek!Lassan 15 éve megvan ez az alaplap és mivel régi a cucc, eleve nem tudhatom meddig tart ki.
Mivel már csak a csoda (Isten) tartja egyben ezt a konfigomat, gondoltam kicsit eljátszogatok vele.Pár dolog volna fontos, amire nem találtam a neten értelmes magyarázatot.
Sosem volt tuningolva a gép semmilyen módon, ezt gondoltam érdemes megemlítenem
Úgy kezeljetek, mint egy laikust. Sosem volt tuningos tapasztalatom, ezért sem megyek sokra a netes fórumok találataival. Keresgéltem, de különösen az AGP-re vonatkozóan semmi konkrét dolgot nem találtam. Volt, aki ellenjavallta a freki emelését, de magyarázat nélkül...1. Az AGP bus frequency állítható 66 és 99 MHz között, ami alapból 66 MHz. Van értelme magasabbra állítani vagy nem? Önmagában ha emelem ezt az órajelet, nyerek vele bármit? Ha lehet 99 MHz-re emelni, miért NE tegyem, ha az a javaslat, hogy ne?
2. Nem kívánok egyéb hűtést venni és beszerelni. Tapasztalatok szerint meddig biztonságos emelni a proci teljesítményét és pontosan milyen módon?3. Sosem használtam SATA eszközt ezzel az alaplappal. Viszont 1-2 alkalommal próbáltam, sikertelenül.
A kézikönyv szerint csak 2 db. azonos típusú SATA vinyó használatával működik a SATA port, de ennek ellentmond az alaplaphoz mellékelt kis leírás a SATA Serillel2 átalakítóval kapcsolatosan, ami meg azt írja, hogy bármilyen eszközt rá lehet kötni ('hot plug' módban, ami gondolom azt jelenti, hogy menet közben leválasztható vagy ráköthető bármilyen ATAPI eszköz).
Itt a kérdés az volna, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy 1 db. SATA vinyót az alaplapra kötve használni tudjam, míg mondjuk a másik portot egy DVD-íróhoz használom?Üdv, és előre is köszönöm a segítő jellegű hozzászólásokat!!
- Nádor AntalEz a régi gépem konfigja:
DTK 400W táp
Abit NF7-S v2.0 alaplap
AMD Athlon XP Barton 3200+
GlacialTech Igloo SilentBreeze III CPU hűtő
CSX 1GB DDR-400 memória (2x, dual módban fut)
Sapphire Radeon HD4650 AGP 1GB DDR2 400MHz videokártya
Windows XP Pro (32-bit, SP3, Eng)2 extra halk házhűtő venti van még, ami említésre méltó
Új hozzászólás Aktív témák
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Macska topik
- Nintendo Switch 2
- Hobby elektronika
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest