Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
malibu
tag
válasz
malibu #36435 üzenetére
Sziasztok!
leírtam a hibát pár napja a 36435-ös hozzászólásban. azóta cseréltem elemet az alaplapban és biosban próbáltam mindent visszaállítani alapértelmezettre, de amúgy előtte sem húztam fel semmit. most olvastam, hogy cmos reset segíthet ilyen problémán. azzal többet érek el mint az elem kivétellel? érdemes megpróbálni? csak gondoltam megkérdezem, mielőtt nekiállok jumperelgetni az alaplapot, amit egyelőre fogalmam sincs hol kellgigabyte am2 ga m57sli-s4-em van, ha ebben is valaki tudna segíteni esetleg.
de ha ez sem oldja meg, akkor mi okozhat még ilyen hibát? olvastam fórumokon, hogy táp csere sem segített, és bios frissítés után is megmaradt embereknél ez.. lehet, hogy alaplap csere marad a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- OLCSÓBB!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest