Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
acc200
tag
igaz rég jártam erre, és megígértem, h akkor jövök, ha megvan hyper 212, de most még más a helyzet, de azis meglesz a héten.. Nah szal húgomnak van 1 régi Abit KN8-as lapkája és sztem vmi elbaxtam biosban.. nah és ha jól tom, ezt a clear cmos-t kéne megcsinálni.. nah deh ezt hogyan kell?
olvastam olyat, h lehet úgy is h kiveszem az elemet, de meddig vegyem ki? vagy van más megoldás is? most sztem este kiveszem és majd hnap berakom..
vagy vmi más 5let?
jah és bocsi, lehet nem ide kellett vna, csak hirtelen ide kerültem, meg ahogy nézegettem, a lap topikjában még tavalyi a legújabb hsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest