- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
acc200
tag
üdv!
a dropolás az az ha jól tudom, hogy amit beállítasz modnjuk biosban feszt, annál kevesebbet kap valójában a proci.. tehát mondjuk beállítasz biosban 1.375V-ot de valóságban csak pl 1.33V-ot kap.. cpu szorzónál nekem is van +0.5 de én ezt csak vhogy biosban látom a szorzó rublika alatt van 1 plus és abban tudok hozzáadni, ez akkor lehet jó, ha pl még 1 egész szorzót nem bír ki a proci, de pl 1 felet még igen..
a memót meg nemtom, attól függ milyen
de sztem az 1 kicsit eléggé sok neki, főleg ha csupaszok a drágák s nincs rajtuk semmi hűtőborda..
énse vok vmi nagy szaki, de ezeket a kérdéseket énis feltettem még anno, és sztem így vannak, de majd az igazi szakik megmondják, h jól mondtam-e vagy sem
-
acc200
tag
válasz
darál0w #18699 üzenetére
hát bexarok már komolyan..
idegállapotba fogok kerülni Móóuni..
ez így nem megy, kb az alap állapot van, h nem megy a telepítő..
asszem, akk 40 gigás format lesz, azt utána berakom gépbe, azt meglássuk, hogy muzsikál, de elvileg amikor nincs rajta jumper akk slave, ami ugye ilyen másodlagos vagy nemtom milyen, de akk az nem zavarhatna be nem?
-
acc200
tag
válasz
darál0w #18697 üzenetére
most az a szitu, hogy felrakom megint (
) xp-t, de úgy, hogy be van dugva minden..
2 vinyó is meg a dvd olvasó is.. mert ezen a xar tápon allig van pár csati, ilyen 4 pinesből csak 2 van. nekem meg csak 1 elosztóm van, és elvileg úgy van, h még ilyen régi hangszórónak is tápról kell mennie, azért nem volt rádugva vmelyik mindig (vagy az 1ik vinyó, vagy a dvd olvasó), de most nem érdekelt, rárakom így az xp-t h minden rá van dugva, azt majd meglátom mit művel..
-
acc200
tag
válasz
darál0w #18693 üzenetére
jó, énsem értem teljesen, mert belezavarodtam...
nah szal a helyzet..
van 2 darab vinyó a gépben..
1ik a 40 gigás, a másik pedig a 120 gigás.. na mármost a 40-esen volt vmi gebasz, ezért azt lehúztam és ráraktam a 120asra a windows xp-t.. a 40 gigáson van a húgom összes xarsága (kép, zene msn duma stb), így az kell neki.. mondom akkor ha megy a 120assal ugye a szűz xp, akkor rádugom a másikat is, arról lementem és max leformázom.. aha a nagy lóf*szt, rágudom tehánt mind a kettőt
és akkor kijön, hogy idézem: disk boot failure, insert system disk and press enter.. azóta meg megjavult a 40 gigás is, tehát az is műxik, azzal is bebootol a windows, megy simán mind a 2 vinyóval, de külön-külön csak!!
nah akkor erre mit mondol?
-
acc200
tag
válasz
darál0w #18686 üzenetére
hát igazából csak a bootolási sorrendet kellett beállítani.. ott nemtom, h mit kellett vna, így mindent a cd-re raktam
most rakom fel életem első xp-jét
azt átadom húgomnak, meg rakok rá akkor sztem 1 rendes NB hűtőt is a passzív zalmi helyett, mert az nem elég neki.. amúgy meg szted az mitől lehet, h csak azt az IDE ágat ismeri fel, amin a system vinyó van?
valamint procit most 3.5-ön járatom, azon stabil, nincs fagyás stb..
mondjuk a kicsit többen sem volt, csak azokon IBT nem ment le meg prime sem rendesen..
-
acc200
tag
problem megoldva, köszi 5leteket..
-
acc200
tag
válasz
darál0w #18675 üzenetére
így van..
már rég a nagyobb vinyóra akartuk felrakni az xp-t de nem volt rá még idő, stb.. most eljött.. meg előrelépést is végrehajtottam..
legalábbis ha lehet annak nevezni.. kiszedtem vinyót és megnéztem, és rájöttem h ha nincs jumperelve akk slave, vagyis nem elsődleges, azt nemtom h ennek mennyire van hozzá köze, de raktam rá 1 jumpert és most már elindul a gép rendesen, válaszol is, szal kikapcs gombra stb.. csak amikor berakom win xp cd-t kiírja: Hiányzó ntrld (ha jól emléxem) indítsa újra a gépet.. és hiába indítom, gebasz, megen ezt írja ki..
-
acc200
tag
válasz
darál0w #18672 üzenetére
eléggé..
2en írtunk hsz-t 2010-ben.. ezért is próbáltam ide írni, valamint a másikba a nem induló gépek topicjába.. bár tényleg nem tudom mi baja lehet, mert megvolt bios resi is amit még Te mutattál, utólag is
lehet megpróbálom leformázni a nagyobb vinyót, bár nem hiszem h az a baja, mert elvileg full üres
-
acc200
tag
ismételten idepofátlankodom..
tudom, hogy megint csak nem ide tartozik a dolog, de múltkor is kapta segítséget, így most is abban bízok, hogy kapok.
lényegre térve.. Húgomnak még mindig az az Abit KN8asl lapkája van, de most megint vmi gixer van vele.. 1ik napról a másikra azt írja ki miután bekapcsoljuk, hogy helyezze be a win lemezt.. okés, berakom, aztán elkezdi tölteni az xp-t, (bár nem tudom, milyen az xp telepítése mert azt még soha nem csináltam de mind1.
) elkezdi betölteni a dolgokat, azt nyom magától 1 resit, ha jól látom és kész, utána 1 helyben megáll, fekete a monitor és vmi ilyen jel villog csak: _
2 vinyó van benne, 1 40 és 1 120 gigás, mind a 2vel ezt csinálja.. a 120 gigás tök üres és azzal is ezt csinálja... vmi 5let esetleg??bocsi még1x h ide írtam, de ebben a topikban van élet legalább..
-
acc200
tag
válasz
Tothgera30 #18561 üzenetére
igaz, sry..
mind1, most 1 ideig sztem abbahagyom ezt a dolgot, meg nem is írok több nem ide tartozó hsz-t.. köszönöm a segítséget meg az ötleteket..
-
acc200
tag
válasz
Benhill #18552 üzenetére
lehet, de nem hiszem elmenne 3 ghz-ig..:S bár fene tudja.. de h ha már 1 quad lenne/lesz, lehet illene majd 1 P45-ös lapka.. viszont abban a játékban, ami esetleg kihasználja a 4 magot, abban azért szerintem jelentős különbséget lehet észrevenni.. valamint a mostani játékok nagy része még max 2 magra van tervezve, de szerintem lassan átállnak majd a 4 magra, akkor viszont nem rossz ha 4 van a 2 helyett..
rekordokat meg eszem ágában sincs döntögetni..
ezt is csak hobbiból próbáltram ki, meg kíváncsi voltam, de megtetszett
(mmint a tuning)
-
acc200
tag
köszönöm a véleményedet..
nem hiszem, hogy mostanában fogok venni gépet, vagyis tudom másra is költeni a pénzem, igazából én meg vagyok elégedve a C2D-mmal is, bár lehet h 1 quaddal jobban járnék.. legközelebb gépet, olyan 2-3 év múlva terveznék venni, max vidikarit cserélnék, de azt is minél később, és azért, hogy ki tudjam tolni ennek a gépnek az élettartalmát, azért gondolok arra, h esetleg 1 quaddal jobban járnék, de ahhoz meg lehet nem lenne rossz 1 új alaplap sem.. de ha már ott vagyok, akkor mondjuk 1 i5ös konfig is hasonló árban lenne, max alaplap lenne kicsit drágább, memória az vszeg egyre olcsóbb lesz csak.. nem tudom igazság szerint.. AMD-t annyira nem ismerem, ismerőseimnek is inteljük van és én is meg ők is meg vagyunk vele elégedve..
-
acc200
tag
válasz
darál0w #18543 üzenetére
igen-igen, de ezzel csak max 1 alapvásárlást spórolnék meg.. viszont az 1366-os alaplap elég drága, de az i7es procik viszont elég gyorsak is, meg ott szükség esetén 8 mag is a rendelkezésedre áll, ha jól tudom..
de am értem, h mire akarsz kilyukadni, csak ez az én hülyeségem mondjuk, h intel párti vagyok..
józan ész azt diktálná, hogy 1 AM3as alaplap és akk lehet majd idővel másik procit bele, viszont az i7 elég szimpi, meg az i5 is.. meg mondjuk az i5 az már viszonylag olcsó is, míg az i7 70től kezdődik.. nembaj lesz az még olcsóbb is..
-
-
acc200
tag
válasz
darál0w #18531 üzenetére
aham, tudom, hogy nem vmi tuninglap, de akkoriban még nem voltam tisztában ezekkel a dolgokkal..
legközelebb ha veszek, akkor majd kikérem több ember véleményét.. Most azon gondolkozom, hogy esetleg ezt a procit meg az alaplapot eladom vkinek, és esetleg belefektetek 1 quadba..
-
acc200
tag
nah itt vagyok.. az elmúlt napokban nem is időm volt foglalkozni a tunningal de most megvolt.. a 4 ghz-ről lemondtam mert 1.45V-al sem ment.. 3.8-ról is, mert még az is bőven 1.4 V felett volt (ha ment is egyáltalán vele, mert azt éjjel csináltam és nem emléxem rá
) Most 3.6-on megy, ami végül is nekem megfelel.. most 1.36V körül járok, és minden bekapcsolásnál 1el lejjebb veszem és megnézem h meddig megy stabilan..
de az lehetséges, hogy 4 ghz-en már olyan qva sok fesz kellene neki?
-
acc200
tag
fentvan hyper 212.. fasz*n hűvösen tartja a procit.. ott álltunk meg asszem, h kéne neki 1 kis fesz.. mennyivel kezdjem? VID 1.2125 és ezzel megy most 400-as FSB 7.5x szorzó
-
acc200
tag
válasz
darál0w #18488 üzenetére
nah, Hyper 212 on!
chipset hűtőnek meg csak a ventijét használtam fel és ráraktam a giga hűtőbordára, mert amit küldtek az magasabb és nem fért vna el a nagy hypertől..
az új hűtővel alapon 26-7 fok körül mozog, mert annyi biztos h van a szobában is.. terhelve max 45 és csak 1 venti van rajta, továbbá lehet majd megy rá 2
Nah szóval visszatérve kb 2 hetes témára akkor..
FSB 400, szorzó 7.5x és így stabil.. A 8x szorzó már nem, ezért is az lenne a kérdésem, h hogyan tovább? 1 kis áramot neki? ha igen mennyi az a kicsi?
-
acc200
tag
válasz
darál0w #18450 üzenetére
akk lehet majd kicsit próbálom majd 1 venticserével.. lehet rakok rá 2x 8 cm vagy 1 nagy 12 cm-est.. valamint olyan kérdésem lenne, hogy tegnap ugye megvolt húgom gép.. mmint ment, de hülye húgom elmozdította és vmiért elment a kép.. mondom biztos vidikarin hátul vmi rossz érintkezés.. lehúzom, vissza és megint bexrt, cmos_reset..
utána megvolt, majd most bekapcsol, látom bios-t meg épp betölti a dolgait, de windows nem kezd el tölteni.. vmi 5let?
-
acc200
tag
válasz
darál0w #18446 üzenetére
jah, nem hülyeség, mert akk azért megy most csak 1el.. a bios resi is sikerült szerencsére..
köszönöm szépen a türelmed és a segítséged..
valamint csütörtökön sztem visszatérek, és akkor már a hyper 212 plus-al..addig az lenne a kérdésem, h a hővezető pasztát mivel lehet eltávolítani? az akár teljesen odaszáradtat is..
-
acc200
tag
válasz
darál0w #18441 üzenetére
okés, minyá megpróbizom.. valamint nem ide tartozik, de olyan kérdésem lenne, h a giga gts 250-emet 1 zotac gts 250-re cserélték, és annak ilyen 8 pines tápcsati kell, amit ugyan kaptam hozzá, és abba pedig 2 6 pines megy bele.. viszont nekem alapból csak 1 ilyen 6 pines csatim van, szal az lenne a kérdésem, h fontos lehet az a +1x6 pin??
(rem érted mire akartam kilyukadni..
) vagy vegyek hozzá 1 ilyen 6 pinesbe átalakítót?
-
acc200
tag
válasz
darál0w #18439 üzenetére
neeem, tuti nem az..
(annyira hülye nem vok
) még annyit kérdeznék, h elég csak akk rárakni a jumpert, aztán vissza a normalra, és akk elvileg már jó is? nem kell semmi mást csinálni?? most majd visszamegyek vidikarimért a boltba, azt akk visszarakom az atit a másik gépbe és akk megpróbálom megcsinálni..
-
acc200
tag
válasz
darál0w #18437 üzenetére
júúj, isten vagy..
majd mindjárt meg is próbálom, am ehhez kell vidikari?
lehet hülye kérdés, csak elbaxtam enyémet és most azé a gépé van az enyémben, és nem akarom ezért kiszedni az enyémből ha nem muszáj.. nah szal így kell csinálni? : leveszem a normalról, rárakom a ccmos 2-3-ra várok 1 kicsit, visszarakom az eredetire, akk beindítom a gépet és biosban visszaállítom az eredetire a beállításokat?
-
acc200
tag
-
acc200
tag
válasz
darál0w #18403 üzenetére
valamint 1 olyan kérdésem lenne, h rendeltem 1 ilyen chipset hűtőt az északi hídra.. Ez jó rá nem?
-
-
acc200
tag
igaz rég jártam erre, és megígértem, h akkor jövök, ha megvan hyper 212, de most még más a helyzet, de azis meglesz a héten.. Nah szal húgomnak van 1 régi Abit KN8-as lapkája és sztem vmi elbaxtam biosban.. nah és ha jól tom, ezt a clear cmos-t kéne megcsinálni.. nah deh ezt hogyan kell?
olvastam olyat, h lehet úgy is h kiveszem az elemet, de meddig vegyem ki? vagy van más megoldás is? most sztem este kiveszem és majd hnap berakom..
vagy vmi más 5let?
jah és bocsi, lehet nem ide kellett vna, csak hirtelen ide kerültem, meg ahogy nézegettem, a lap topikjában még tavalyi a legújabb hsz.
-
acc200
tag
válasz
darál0w #18292 üzenetére
okés.. valamint olyan kérdésem lenne, hogy érdemes-e valami jobb hővezető pasztát alkalmazni majd amikor felrakom a hűtőt, mint amit kapok hozzá? Mert akarok amúgy is venni, és 2 között vacillálok, szóval a 2 kérdéses paszta.. : Coolink Chillaramic hõvezetõ paszta vs Noctua NT-H1 Hõvezetõ Paszta 3g
Szóval melyiket ajánlanád/tok??
-
acc200
tag
Szia Darál0w!
Nem tudom mennyire emléxel, de még pár oldallal ezelőtt ajánlottad a coolrmaster hyper 212 plus nevezetű procihűtőt, mert hogy ezzel akkor jobban lehetne hűteni a kis e7300-asomat ami most 400 FSB-n 7.5x szorzóval megy.. A cél olyan 4 GHz lenne, de nem ez a mondanivalóm lényege..
Szóval megjöttem táborból, kijózanodtam, holnap megyek dolgozni, de gondoltam megnézem a kedvenc boltjaimat, hogy megvan-e ez a szépség.. Amelyik közelebb van az a pécsi és abban ez van [link].. A másikban meg ez: [link] Az utóbbinak igazság szerint jobban örülnék, mert lehet, hogy akkor nem csak ezt rendelném, hanem mást is, de ez most mind1, meg ez a kék színű LED is jobban menne a gépembe. De a mondanivalóm lényege ez, hogy az ebolt-on ami van az ezt írja: Támogatott processzor foglalat: 775/754/939/940/AM2 viszont, ha megnézek 1 másikat, abban pedig a legújabb foglalatokat is támogatja.. Nah akkor most ilyenkor mi a helyzet? Ez a kék akkor ugyan oylan mint a sima nem kék ledes? Mert szerintem nem ezen a kék leden múlik a támogatott foglalat..
Üdv!
-
acc200
tag
válasz
darál0w #17950 üzenetére
az könnyen meglehet, hogy félremér, de annyira meleg sincs a szobában de tuti 20 fok fölött van.. én előbb másképp állítottam be: FSB 333x9 és az is stabil volt.. utána megláttam a hozzászólásodat és kipróbáltam, hogy leveszek 1 fél szorzót, tehát 400FSBx 7.5 és mind a 2nek ugye 3 Ghz a vége..
végül mind a 2 érték stabil, én nem tudom melyik a jobb, de a te verziódat hagyom így bent éjszakára meg hagyom a kicsikét is pihenni..
valamint még annyit kérdeznék, kb mennyi lenne 1 rendesebb hűtő, amivel neki lehet vágni kicsit komolyabban is a tunningnak? egyenlőre csak érdeklődés szinten, csak szeretnék tisztában lenni vele..
-
acc200
tag
válasz
darál0w #17944 üzenetére
nah.. megvannak az eredmények amik nem túl rózsásak..
IBT a 2 kör után kidob 1 olyan üzivel, hogy ha nem akarom megfőzni a procima t akk vagy jobb hűtés, vagy kevesebb tuning (én szerintem egyenlőre az utóbbit fogom választani), mert így idle állapotban prici 22 fokos, de amint megy rá IBT egyből 45 fokról indul, amit nem értek, hogy miért annyiról, de mind1.
másik pedig, hogy mondom ok, lehet, hogy csak a teszt a parás neki, nem teszteket fogok futtatni, hanem játékokat.. ok. irány gta4.. elkezdek game kb fél perc fatal error annyit leszűrtem, hogy vmi memória nem tetszett neki.. irány crysis azis kidobott vmi fél perc után, csakúgy mint bad company 2.. többinek már neki se merek állni.. szóval akkor ebből az jönne le, hogy csökkentsem FSB-t vagy a szorzót? -
acc200
tag
válasz
darál0w #17940 üzenetére
nemtom, de a prime vmi miatt egyszerre csak 1 magot dolgoztat.. de azzal nem szenvedek tovább.. azt mondták, hogy az everest-nek ami van ilyen system stability test-je azis jó, hát most azt futtatom..
proci 42-3 foknál megáll 10 perc után.. magok sem éreik el a 60 fokot.. viszont amire figyelmes lettem, az az, hogy a cpu core voltage mint a cpu-z mint az everest szerint csak 1.15-6.. Viszont én a biosban pedig 1.2125-re állítottam..
-
acc200
tag
válasz
darál0w #17933 üzenetére
nah, helyzet a kövi.. FSB 333, memo 800 mhz, azzal nincs gond.. viszont ha a cpu szorzót 10x rakom akk eljut adig h elinduljon, és akkor kijön 1 ablak, h a windows indítása sikertelen blablalblalbla, de akkor van 1 olyan lehetőség, hogy normál módú indítás és 1 javítás, normál módúra ha rámegyek, akkor elkezdi tölteni a windows-t, de újraindul és uan ez marad.. Most 9.5x a szorzó és ahogy látom, még jó, de most jönnek majd a teszek.. De még délután próbáltam 1 olyat is, hogy 400x8 és az is ment és azzal igaz, hogy csak 1 kicsivel, de jobban járok akkor nem?
-
acc200
tag
válasz
darál0w #17929 üzenetére
frekik fixálva normálra, pcie pedig 100ra..
akkor lassan megpróbálom..de akkor ha lenne rendes hűtőm, akkor mehetne neki kis + fesz, ergo magasabb órajelet lehet elérni, viszont a + kis fesz miatt vmennyivel jobban melegedne és ez miatt kell neki vmi speckó hűtő.. ugye?
és prime nem jó megterhelésre?
-
acc200
tag
válasz
darál0w #17924 üzenetére
ja gyárival..
amúgy gondolkozom azon, hogy vegyek 1 rendesebb hűtőt, de ahhoz nyáron kéne menni kicsit segíteni faternak..
szóóval, akkor VID érték marad, és ahhoz kell belőni úgy az értékeket, hogy stabil legyen..
amúgy meg nem akartam 4Ghz-et, csak kipróbáltam, hogy az FSB-t 400-ra rakom és akkor mennyit bír a cucc.. Most kipróbálom úgy, hogy 333-ra és 10x szorzót, az jó lenne, ha úgy stabil maradna, bár erre nem látok sok esélyt.. vagy azért van rá esetleg?de ha majd veszek 1 rendesebb hűtőt rá, akkor van esély a 4 Ghz-re ugye?
-
acc200
tag
válasz
acc200 #17915 üzenetére
Nah fejlmény..
Kipróbáltam a szorzót 9x vagy 10x rakni, de amit save&exit, gép elindul leáll, elindul leáll, és utána elindul.. Bemegyek biosba és 1 ilyen szép kis üzenet fogad:
The system has experienced boot failures because of overclocking or changes of voltages. Last settings in this page may nit coincide with current.esetleg kis voltocska kéne procinak? vagy ez az üzenet minek tudható be?
-
acc200
tag
válasz
darál0w #17903 üzenetére
persze, érthetőmeg ezt én is tudtam eddig, csak megzavarodtam 1 kicsit..
nah, a ram időzítések variálásáról lebeszéltek, így marad a proci húzása.. Most 400 FSB 8x szorzó, de ha esetleg visszaállítom 10-re a szorzót akkor mind a 2 mag 4 Ghz-en menne, ugye?
De itt már elképzelhető, hogy kell neki 1 kis voltocska..
szal, próbáljam ki, hogy megy-e vagy esetleg vkinek vmi 5let, hogy adjak hozzá mindjárt valamennyi áramocskát?
-
acc200
tag
valamint 1 olyan kérdésem lenne még, hogy FSB-t 400-ra állítottam és akkor ramoknál profilok közül kiválasztottam azt, hogy 800 jöjjön ki ugye.. de a cpu szorzót csak 8x-ra raktam, 10-re nem mertem..
szóval, ha 10 raknám akkor elvileg 4ghz-en menne 1 mag?
valamint akkor már elképzelhető, hogy kéne neki 1 kis + áramocska?
-
acc200
tag
a táp szerintem elég parás.. de inkább nem mondok semmit..
-
acc200
tag
válasz
darál0w #17850 üzenetére
igen, csupaszok a kis drágák
viszont mit csináljak a lapom topikjában?
valamint 1 olyan kérdésem lenne, hogy miért látom elcsúszva a hozzászólásokat? a témákat uan úgy, szóval nem tudom kikeresni a lapok topicját mert csak azt látom ki indította..
amúgy meg azt mondom, hogy ha a késleltetéseket a legkisebbre raknám akkor az lenne a legjobb? és akkor aza 200 mhz honnan jön?
-
acc200
tag
az az igazság, hogy 2x 2 gb és azt hiszem samsung vagy milyen márka, de nincs rajta semmi extra..
biosban a ram beállításainál a profilokat nem lehet editelni..
viszont találtam olyan menüpontot, hogy (G) MCH Frequancy Latch [ha jól írtam] és itt Mhz-eket tudok választani:266, 333, 200, 400megnéztem cpu-z t és és ezeket találtam:
400 mhz 5 5 5 18 24 1.8V
266 mhz 4 4 4 12 16 1.8V
200 mhz 3 3 3 9 12 1.8Vnamármost h ha biosban a DRAM Timing selectable-ban én pl az alsót állítanám be, akkor az lenne a legjobb? valamint akkor mit kellene állítani még?
bocsi, hogy ennyit kérdezek csak meg szeretném érteni ezt az egészet..
és ha értem akk tok haveroknak is helpelni ami nekik komoly sörökbe kerülne
-
acc200
tag
válasz
darál0w #17836 üzenetére
nah, eljutottam addig, hogy FSB-t 300-ra raktam és amit mondtál h ramokat visszaosztod.. itt az lenne a kérdésem, hogy ugye az alap órajel 800 Mhz és ahogy növelem az FSB-t így nőne a ram órajele is és ezért kell visszavenni úgy, hogy 800 jöjjön ki?
Bocsi h ha az idegeidre megyek, csak meg szeretném érteni.
Valamint ott, hogy system memory multiplier ott vmi profiok vannak csak..
x.xxA-->FSB266
x.xxB-->FSB333
x.xxC-->FSB200
x.xxD-->FSB400ezek a profilok közül nem is tudom már melyiket választottam ki, de ezek közül választottam.
Valamint van vmi más féle ram időzítés vagy micsoda ahol így vannak a számok: 5 5 5 18 meg előttük vmi betűk amiknek gondolom megvan a jelentőségük.. azt kérdezném még, hogy ezek mire valók?
-
acc200
tag
Sziasztok!
Gépem adatai:
Alaplap: Gigabyte EP43-S3L
Prociore 2 Duo E 7300 gyári hűtővel ( de terhelve nagyon nem ment soha 41-2 fok fölé)
RAM: 4 GB (2x2gb) 800MHZ (a márkáját nem tudom pontosan de azt hiszem samsung vagy mi a rák xD)
Vidikari: GTS 250 1 GB
Táp:Gigabyte Super Power Supply 460WNa mármost
, elkezdtem ilyen tunningos oldalakat olvasgatni meg ilyesmiket és megfogott ez az egész tunning.. Épp ezért gondoltam valahol el kellene kezdeni meg minden. Néhány dolgot már sejtek vmennyire de nem vagyok elég bátor ahhoz, hogy nekilássak a dolgoknak. Ezért gondoltam arra, hogy ide írok és tőletek próbálok segítséget kérni. A célom a procitunning lenne és ha lehet 3 GHZ főlé húzni. Nem tudom mennyire oldható ez meg az én esetemben. Láttam már elég szép tunningokat ilyen procival, de én beérem vmennyivel kevesebbel is. 1 szó mint 100 mennyit lehetne kihozni biztonságosan ebből az egész dologból?
A gépet már lassan 2 éve vettem, vidikarit meg tápot cseréltem benne majdnem 1 hónapja.
Jah és bocsi ha kicsit hosszú voltam..Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Nem lesz Xiaomi 16
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest