- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
riolobo
tag
Sziasztok! Van egy Gigabyte p35-ds3-as alaplapom meg egy core 2 duo e6550-es procim. Régóta használom túlhajtva a rendszert stabilan minden gond nélkül. aztán ma történt egy olyan ,hogy nem bootolt be a gépem a vinyomról így küldtem a biosra load default-ot ami meg is oldotta a gondot. Ami viszont fura,hogy most hiába állítom be a biosban a jól megszokott túlhajtási dolgaimat és mentem el őket,továbbra is alapbeállításokon működik a rendszer. Ha újra belépek biosba látszólag be van állítva az emelt fsb meg ilyesmik de mégse ezt használja a rendszer. Mi lehet az oka? Azért idegesítő a dolog mer túlhajtás nélkül nagyon gyengusz a procim a vga-hoz így valamelyest rá vagyok kényszerítve a túlhajtásra és hónapok óta működött is rendesen minden meg most is működik csak nem az én beállításaimmal pedig elvileg be vannak állítva. Nagyon jól jönne néhány használható ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest