- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
-
suste
veterán
válasz
kokopo #64194 üzenetére
jesszus!
ezt hogy sikerült beillesztened a crontabba????
abban biztos voltam, hogy valamit nagyon elrontottál, de erre nem gondoltamszóval:
1: 9092/system/crontab, textbox alatt "edit" gomb, kitörlöd azt a teljes első sort (üres legyen a textbox!), "save" gomb
2: 9092/wifi-extra/clientoff-old, "Enable&Crontab" gomb, átdob a crontab oldalra
3: a percnél lenyitod és beállítod a "*/5" -öt, a többit nem bántod, és "Set" gomb.
4: a textboxnak így kéne kinéznie:*/5 * * * * /bin/autoclientoff_old
Az etherneten már lennie kell netnek most is.
-
suste
veterán
válasz
kokopo #64192 üzenetére
klónozás (de pontosan azt csináld amit írok!):
1: 9092/setup/basic/configs, kiválasztod a "wireless" configot és "view" gomb, majd miután megjelent, a textbox alatt "edit" gomb
2: a kliens wif beállításaihoz beszúrod az engedélyezett MAC-edet
valami ilyesmi:config wifi-iface
option device 'radio0'
option wds '0'
option mode 'sta'
option encryption 'fő wifi titkosítás'
option key 'fő wifi jelszó'
option ssid 'fő wifi ssid'
option bssid 'fő wifi MAC'
option network 'wwan'
option macaddr 'xx:xx:xx:xx:xx:xx'az xx:xx:xx:xx:xx:xx helyére jön az a MAC cím, amit leadtál a főbérlőnél (usb-s wifikártya MAC?)
3: a textbox alatt "save" gomb
4: router restart (pl: 9092/system/reboot-shutdowns/reboot gomb)Amikor újraindult a router, akkor elvileg már el kell érjed wifin is a routert. De kábelesen is ránézhetsz.
A 9092/setup/basic/wifi oldal tetején pirossal kiemelve mutatnia kell az "ONLINE" állapotot az ip-vel együtt.
Ha megvagy akkor már csak a clientoff-ot kéne rendberakni. -
suste
veterán
válasz
direwolf #64186 üzenetére
A tapasztalatom az, hogy klienskent beállított eszközön nem működik a 2. AP.
Jó lenne ha más is tesztelné, de hiába kértem itt a fórumon.....
Szóval elvileg csak a fő routeren tudsz vendéget üzemeltetni.Vagy esetleg wds-ethernet-et lehetne még megpróbálni. Még én sem teszteltem
.
Olyat már csináltam, hogy beállítottam egy plusz repeatert vendégnek.... -
dokee78
félisten
Mit lehet még állítanom,hogy a torrent maxxal tudjon SEED-elni?
Előző routerrelWR841N,ment maxon is,de az átlag 3 MB/s megvolt.
Ott fix IP-t osztottam ki a gépnek,ez számít?Jelenlegi WR-1043ND V3.
-
kokopo
aktív tag
valami van, mert ezt latni (a "proba" wifi nevet, valtoztattam "error"-ra)
[kép] -
gr8tjoey
aktív tag
válasz
gr8tjoey #64163 üzenetére
########################################
#SSH Brute Force protection on port 2222
PROTECTEDPORT=2222
SERVICEPORT=22
SERVICE=SSH
echo Enabling Brute Force protection for $SERVICE on port $PROTECTEDPORT
iptables --table nat -I zone_wan_prerouting -p $PROTO --dport $PROTECTEDPORT -m state --state NEW -m recent --set --name $SERVICE -j DNAT --to-destination $ROUTERIP:$SERVICEPORT
iptables --table nat -I zone_wan_prerouting -p $PROTO --dport $PROTECTEDPORT -m state --state NEW -m recent --update --seconds 60 --hitcount $BRUTEFORCE_PROTECTION_START --name $SERVICE -j DNAT --to-destination $ROUTERIP:$BRUTEFORCE_DROPPORT
iptables --table nat -I zone_wan_prerouting -p $PROTO --dport $PROTECTEDPORT -m state --state NEW -m recent --rcheck --seconds 60 --hitcount $BRUTEFORCE_PROTECTION_START --name $SERVICE -j LOG --log-prefix "BruteForce-${SERVICE} "
########################################Át lehet ezt valahogy konfigurálni, hogy a belső hálózaton érkező próbálkozásokra is engedélyezze a brute force védelmet?
Mivel még nem jutottam oda, elkonfiguráltam az SSH és FTP portokat, így most nem a nevezetes porton figyelnek, de jó lenne ha lenne rá megoldás. -
suste
veterán
válasz
kokopo #64173 üzenetére
Frissítés csak a 9092 fejlécben látszik!
A wifi nem fog így megjelenni, ezért kell a clientoff -ot beüzemelni, amit előzőleg írtam, amikor a wifis beüzemelése írtam. Most ugye egyszerűsítettünk, mert a wifinél elrontottál valamit.....
Most már ne csinálj teljes visszaállítást, kábelen mindenkeppen eléred!
Szóval most:
-9092/wifiextra/clientoff old, Enable, crontab.....ahogy már írtam
-9092/setup/basic/wifi alatt leellenőrzöd, hogy jó-e kliens (sta) wifi beállitásaiHa ez meg van, akkor Megpróbáljuk a MAC átállítást.
-
suste
veterán
válasz
kokopo #64171 üzenetére
ne a relayd-et próbáld, az neked nem jó!
az utolsó linkelt képeknek semmi haszna, mert a beállításokat nem tudjuk!
olyan képet még nem küldtél, amiből legalább az kiderülne, hogy jól frissítetted a 9092-t
kezd előről:1: resetgomb 20mp (factory reset)
2: fellépsz kábellel, ilyenkor ugye a router 192.168.1.1, a pc meg 12.168.1.1xx
3: ha jelszóbeállítást kér a luci, akkor tényleg teljesen alapra állt
4: luciban feltolod a 2 frissítő mentést (elsőnek a 0.8.1-repair.tar.gz, másodiknak a 0.8.2-repair-2016-08-29.tar.gz)
5: 9092/wifi-extra/repeater,
-kiválasztod a fő wifit,
-Router2 WWan protokol "dhcp",
-Router2 SSID: proba,
-Router 2 subnet: 192.168.30.x
-Create Repeater gomb
-megadod a fő wifi jelszavát, és megadsz egyet a "proba" hálózatnak is
-indítod a létrehozást
6: vársz egy kicsit, ethernet kábel a routernél kihúz majd visszadug
7: pc-n megnézed van-e már vezetékes hálózat, és mi az ip+ átjáró (a jó ip=192.168.30.1xx, átjáró=192.168.30.1)
8: ha jók az ip-k, akkor meghívod böngészőben a "192.168.30.1:9092"-t, és be kell jöjjön az extra oldal -
kokopo
aktív tag
a wifi-s ssid amit megadtam masodiknak (kulonbozik a ketto) nemerem el 5 perc mulva, 10 perc mulva sem
kabelen sem erem el a routert
igy csinalom: belepek, user/jelszo megad, utanna Szolgaltatasok/WWW_SUSTE/WIFI-EXTRA/Repeater, itt kivalasztom a wifit (ROYa1_V1PeR_cA3aCa5)
Router2WWan protokol "dhcp"
Router2 SSID-t megadom (proba nevet adok neki)
Utanna megnyomom a "Create Client-relayd"-ot, megadom a ROYa1_V.... tartozo jelszot, es semmi (sem wifin nemerem a "proba nevu halozatot" sem kabelen a router)
De probaltam a "Create Repeater"-el is, es ugyanaz (kepet csinaltam ezekrol fentebb)
Ujra, csak resettel tudom elerni
Nemtom mivan, de kosz a turelmed, gondolom jolcsinalom es megse mukodik -
suste
veterán
válasz
kokopo #64169 üzenetére
a wifi ssid amit megadtál 2.-nak, az elérhető lett 5 perc múlva?
felcsatlakoztál erre az ssid-re wifin, vagy kábellel a routerre?
ha felcsatlakoztál, akkor milyen IP-t kaptál, és mi az átjáró?valamit elkonfigolsz szerintem
kéne egy pontos leírás arról, amikor csinálod a repeatert -
gr8tjoey
aktív tag
válasz
Headless #64123 üzenetére
Kérdés:
Ha a router a fő routertől kapja az IP-t lan interface-en, akkor a bruteforce protection hogy tud működni?
Véletlenül DMZ-ben maradt a 1043 IP címe, és azonnal elkezdték bepróbálni.
Ok, a fő routeren elkonfigurálom a portokat, de hogy kell átállítani a BF protection-t?Bad password attempt for 'root' from 84.76.82.106:60200
-
gr8tjoey
aktív tag
válasz
Headless #64138 üzenetére
Annyit csináltam, hogy az incomplete directory-t ráraktam a nagy HDD-re, így amíg letölt addig adott a sebesség.
Azért vettem SSD, és azért pártolom a pendrive-ot, mert a teljesen hangmentes működés feltétel, illetve sima 160, később 250GB-os HDD-vel jártam úgy, hogy a routerre kötve magas loadnál megakadt, és ment minden a levesbe. Most még 2db külső tápos USB elosztót nem akarok venni, meg az egészet már nagyon nyögvenyelősnek éreztem, egyre gyűltek a negatívumok a router ellen, és egy kis házi szerver mellett, de akkor abból megint 2 db-ot kellett volna venni.
Az élet nem mindig egyszerű -
suste
veterán
válasz
kokopo #64154 üzenetére
Még várj a MAC cím megadással.
Elvileg át lehet írni a routerben, és akkor maradhat az is ami most van megadva a főbérlőnél.
Szóval most addig juss el, hogy lefittatod a repeater beállítást, de úgy hogy adj meg valami 2. Ssid -t (szóköz és speciális karakter nélkül!), ne hagyd üresen a helyét.
A crontab oldalon a SET gomb után nyomj egy CrontabRestart gombot is!
És elvileg 5 perc múlva eléred wifin a megadott ssid-t. -
kokopo
aktív tag
Szolok a foberlonek hogy megvaltozott a mac cimem, de most nincs itt.
En mindjart huzok meloba, de addig megcsinalom a frisitest
Meg jovok
Koszi az eddigi turelmetEzt toltottem le -> 0.8.2-repair-2016-08-29.tar.gz <- de azt irja hogy nem kompatibilis
Melyiket kell letolteni ? -
suste
veterán
válasz
kokopo #64151 üzenetére
frissíts!!!
logout: [link]0.8.1-repair, majd utána 0.8.2-repair
persze a MAC szűrés miatt csak akkor fog felengedni, ha kértél engedélyt a router wifi MAC-jére (is)
elsőnek frissíts, majd a 9092/wifi-extra/client-off-old oldalon enabée/crontab, crontab-ra ugrik, ott beállítod az időzítést (*/5 a percnél, a többi marad every -n) aztán SET gomb
utána jöhet a 9092/wifi-extra/repeater
így ha nem jön létre a kapcsolat a fő routerrel, akkor is elérhető lesz a te routered 5 perc múlva -
kokopo
aktív tag
[kép]
Valmi nemmukodik, nem boldogulok
Lehet az a baj hogy mac address szures van, nemtudok csatlakozni a routerrel a halozathoz ( ROYa1_V1PeR_cA3aCa5 )
Megadom a halozat jelszavat, utanna csak var, es nemlehet bejelentkezni, csak reset-el, ujra ... -
kokopo
aktív tag
Holnap reggel nekiallok, remelem osszejon.
Koszi
Azon rengeteg link kozul, melyik gyogyir nekem? (suste fw-t letoltve /suste-OpenWRT-BB-0.8.1-tl-wr1043nd-v2-squashfs-factory.bin/) -
Headless
őstag
válasz
kokopo #64146 üzenetére
Én inkább kerülném az adapteres megoldást. Csak bonyolítja, és csak elvi síkon jobb, gyakorlatiban nem próbáltam még, de simán lehet, hogy a szarabb antennával, gyenge cpu-val elveszted amit nyersz a második adapterrel, de ezek csak fikciók tényekkel nem tudom alátámasztani. Link, összefoglalóban, valamint, ahogy írtam suste kolléga logout blogjaban.
-
kokopo
aktív tag
Valami linket tudnatok adni, mert ahogy en kerestem, nemtalaltam semmit.
Openwrt-t siman rateszem, csak ottletem sincs hogy hogyan allitsam be magamnak a tobbit
(az adapteres megoldast preferalnam)
Koszi -
suste
veterán
válasz
kokopo #64142 üzenetére
simán megoldható, csak nem a gyári fw-vel!
és még az USB wifi adapter sem kell, hanem a router feljelentkezik a fő wifire és tovább is osztja a netet wifin
ezt hívjuk "repeater"-nek
egyébként mindegyik olyan mai routerrel megoldható ez, amelyikre felrakható az openwrt
vagyis ha csak ehhez a megosztáshoz kell, és nem kell a gigabites lan, akkor megúszhatod 3-4000Ft-ból is (TpLinkWR841) -
Headless
őstag
válasz
kokopo #64142 üzenetére
1043 alkalmas rá, még az usb-s hálókártya sem létszükséglet. Persze a sebesség csökken így valamelyest, de sima böngészésre elegendő. Az usb-s wifivel is megoldható így valamelyest jobb sebességet érhetsz el elméletileg. Viszont semelyiket sem tudod megcsinálni gyári rendszerrel. Ehhez repeater üzemmód kell openwrt-vel megoldható. V2-re suste fw, módosítatlan openwrt. Mindkettőhöz találsz leírást suste logout blogjában.
Tamas88: Wds pont nem megoldás, mert akkor a főroutertől kap ip-t ami ügye fizetős, és ezért egy NAT-olt alhálóra van szüksége, amihez openwrt, gargoyle stb fw kell.
-
-
kokopo
aktív tag
Sziasztok
Alberletben lakom, MAC-Address szures van (ahany kutyu, annyi mac address, annyiszor X-ezer ft), igy kapom a netet wifi-n keresztul (TL-WN822N_V3.0)
Jelenleg ugy osztom magamnak (telefon, tab, laptop, tv) tovabb a netet, hogy az usb-s wifi adaptert hid-ba kotottem az asztali szamitogep alaplapi halokartyajaval, onnan tovabb a routerbe. Mukodik, minden super, annyi a bajom hogy csak akkor van netem (a tobbi eszkozon), ha az asztali pc bevan kapcsolva.
Azt kerdeznem hogy ezzel a routerrel (WR1043ND-V2) meglehet-e oldani, azt hogy a wifi adaptert a router usb-be dugom, es ugy netezem az osszes eszkozzel ? (igy kizarva azt hogy a pc fojton mukodjon/zajoljon)
Routeren utolso gyari firmware (TL-WR1043ND_V2_150910)
Vevo vagyok barmilyen megoldasra, router cserere is gondoltam.
Koszi -
direwolf
őstag
-
direwolf
őstag
Mi kell ahhoz, hogy suste buildről stock chaos calmerre frissítsek? Mert bad gatewayel elszáll a luci.
-
Headless
őstag
válasz
gr8tjoey #64137 üzenetére
Szimplán ha nem a pendrive-ra torrenteznél, ahogy azt SEM javasoltuk a pen drive mellett, akkor a load is csökkenne és a tempó is normálisabb lenne. Én például a transmission letöltés cache-elését ki is kapcsoltam, mert csak az amúgy is gyenge cpu-t terheli feleslegesen. 2-3 mbyte/s az átlag letöltési sebesség. Load max 2-3. Másoláskor érek el nagyobb loadot, de közel nem annyit hogy fagyjon. Max 4. Ilyenkor két hdd között.
Ám azt nem értem minek vettél ssd-t… értem, hogy kevesebbet fogyaszt, meg nincs hangja, de a mai 5400-as hdd-knek sincs már olyan nagy hangja, töredékébe kerül fogyasztás meg azért szerintem ilyen tételben nem egy nagy.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
gr8tjoey #64135 üzenetére
Szia!
SSD-d sem igazán jó ötlet swap-ra használni. Hamar kinyírhatja.
250 Mbps-re van korlátozva a transmission? Az egy gyengébb PC-nek is megterhelő lehet SATA HDD-vel is... Ha valóban ennyire korlátoztad, kicsit félreértettél valamit. A router nem ez a kategória, nem csoda az 5-ös load. -
gr8tjoey
aktív tag
Beletettétek a bogarat a fülembe, hogy nem jó a pendrive-ra swap-ot rakni.
Erős felindulásból vettem egy 60GB-os SSD meghajtót, és beraktam egy külső házba, ráraktam a 3 partíciót (extroot, swap, mnt), és az a helyzet, hogy sokkal gyorsabb lett kb minden.
Szóval hiába a gyors USB3-as pendrive, egyszerűen nem jó swapnak - bizonyítottam amit ti már tudtatok
Próbából megnézek egy olyan felállást, hogy 2 pendrive, 1 nagy hdd, abból az első pendrive csak swap, és extroot, a második kvázi mnt, és a nagy meg pihen.
Ez az egész transmission alatt érdekes, mert ott úgy látom, hogy intenzív swap-elés folyik, és 5-ös load-ra is kimegy egy torrent ha le van korlátozva 250Mb/s-re akkor is.
A másik probléma, hogy ha mc-ben másolok az pendrive-ról a nagy hdd-re, vagy fordítva, akkor a router újraindul, és nem mountolja fel a pendrive-ot.[ 68.160000] scsi 0:0:0:0: Device offlined - not ready after error recovery
Igazából fel se ismeri mi az. Ilyenkor áramtalanítani kell az egészet úgy megy tovább (ezt most nem tudom megtenni, mert nem vagyok ott)
[ 8.910000] usb 1-1: new high-speed USB device number 2 using ehci-platform
[ 9.060000] hub 1-1:1.0: USB hub found
[ 9.060000] hub 1-1:1.0: 4 ports detected
[ 9.350000] usb 1-1.2: new high-speed USB device number 3 using ehci-platform
[ 9.480000] scsi0 : usb-storage 1-1.2:1.0
[ 9.580000] usb 1-1.3: new high-speed USB device number 4 using ehci-platformEzt mondjuk nem értem miért van.
-
vargalex
Topikgazda
Szia!
Nincs C5-öm, így csak az OpenWrt wiki oldalából tudok kiindulni a switch tekintetében.
Szóval, LuCI-ban a Network->Switch oldalon elvileg most úgy van config-olva, hogy:
1: CPU, Port2, Port3, Port4, Port5 Untagged, a többi Off (ez az eth1, azaz a LAN interface)
2: Port1, Port6 untagged, többi Off (ez az eth0, azaz a WAN interface)Ebből kiindulva elég, ha a Port1-et off-ra állítod a 2-nél, és Untagged-re az 1-nél. (Elvileg eth0 a WAN és eth1 a LAN).
Ha akarod, a 2-t így törölheted is (nem kell, hogy később könnyen vissza tudj állni. Valamint törölheted a WAN interface-t is (ez sem kötelező). Illetve szintén opcionálisan beállíthatod a LAN interface-t DHCP-re (vagy, ha nem, akkor az első router tartományából kell neki IP-t adni, gateway-nak beállítani az első routert, DNS-nek pl. google DNS szerver, és tiltani a DHCP kiszolgálót).
Leírva lehet, hogy kicsit bonyolult, de itt képekkel is láthatod nagyjából ugyan ezt (igaz, az 1043ND v1-re vonatkozik, de a lényegen nem változtat).
-
-
Headless
őstag
Legegyszerűbb. Vagy csinálhatod VLAN-al is bár nem javaslom kezdésnek.
vagy egyszerű shell parancsal...
lanifn=$(uci get network.lan.ifname)
wanifn=$(uci get network.wan.ifname)
uci delete network.wan
uci delete network.wan6
uci set network.lan.ifname="$lanifn $wanifn"
uci commit network
/etc/init.d/network restart -
CC (nem suste rom) alatt hogy tudom a wan portot átkonfigolni lanná? Switchként használom, kellene az ötödik port is.
-
gr8tjoey
aktív tag
Hol lehet fix IP-t adni a routernek ha switchként akarom csak használni?
-
tigipuf
senior tag
Hát az a gondom,hogy jelenleg nincs is gondom
.
Több mint egy éve megy a router 24/24-ben.
Ez vagyon rajta:suste@OpenWrt@0.6 Barrier Breaker 14.07.
A routerre vezetéken kötve 1 pc ,1 lg tv.
Minden jó, a mini dlna tökéletesen működik filmnézéskor.
Több mint 1 éve rá van már kötve 1 320 gb-s samu vinyó ami azóta torrentezik folyamatosan,(persze nem ész nélküli kapcsolatok,és sebesség beállításal)
Plusz wi-fin osztja még a netet még 1 pc-re és tablet,okostelefonokra is.
Közben ugye volt vihar ,áramszünet nem is egyszer ,de a rendszer mindíg felállt gond nélkül.
Persze az is tény,hogy egy eleve minimális netet kap a router wi-fi-s szolgáltatótól (más nincs a környéken)Köszönöm a sok segítséget ,hogy annó segítették beállítani a routert,:a topikgazdáknak ,sok topiklakónak,de főleg Headless kollégának,aki nem sajnált rám időt skype-n való igazgatásra.
Remélem 1 évig nem kell írnom megint -
gr8tjoey
aktív tag
válasz
gr8tjoey #64114 üzenetére
FTP továbbra is hajtja, van még mit feltolni rá
Mem: 28452K used, 824K free, 0K shrd, 748K buff, 10116K cached
CPU: 0% usr 6% sys 0% nic 16% idle 69% io 0% irq 6% sirq
Load average: 1.38 1.40 1.27 1/69 29224Kernel log olvasmányos megint, a vége
[61309.300000] ath: skbuff alloc of size 1926 failed
[61309.310000] SLUB: Unable to allocate memory on node -1 (gfp=0x20)
[61309.310000] cache: kmalloc-2048, object size: 2048, buffer size: 2048, default order: 2, min order: 0
[61309.310000] node 0: slabs: 0, objs: 0, free: 0
[61309.330000] eth0: out of memory -
gr8tjoey
aktív tag
válasz
vargalex #64104 üzenetére
Van 128MB, de elég csekély mértékben használt, amikor néztem akkor talán 1MB volt a swapban.
*most megzavarodtam, hogy tudom megnézni, hogy mennyit swappelt?
Az 1.1.7-ben annyit látok a status-overview alatt, hogy total, available, cached, buffered, viszont a mount points alatt van swap, és enabled is.
Suste buildjében a status oldalon látszik a swap kijelzés is. -
suste
veterán
válasz
direwolf #64107 üzenetére
a routerre visszaállítás is csak egy gombnyomás a 9092/setup/switch alatt
de egyébként pont a 1043v1 ami nem szokta szeretni ezt a fajta switch-esítéstszóval elég ha azt csinálod amit írtál, LAN IP a főrouter hálózatába (ütközés nélkül), LAN DHCP ki, és használhatod is a LAN portokat
ráadásul a LAN DHCP-t sem kötelező kikapcsolni, mert ha a főrouteren megy a dhcp és előbb indul el mint a 1043v1, akkor a 1043v1-en nem fog elindulni a LAN dhcp....1043v1 WAN port is gigabites, mivel ua switch
.
-
direwolf
őstag
Sziasztok! Suste 0.8.1 builden hogy lehet legegyszerűbben lebutítani a rendszert egy switch+access point-á? A DHCP-t kikapcsolom az ok, a firewall-nak csak le kell tiltani az indulását? Ha a WAN portot üresen hagyom, akkor a routing nem szól bele a többi IF-be ugye?
-
gr8tjoey
aktív tag
Ezt segít megfejteni nekem valaki? Annyit értek, hogy kevés a memória, de ezzel a hibával még nem találkoztam.
Előzmény: intenzív FTP használat, V1 Vargalex 1.1.7Aug 29 09:05:20 kernel: [37873.850000] Mem-Info:
Aug 29 09:05:20 kernel: [37873.850000] Normal per-cpu:
Aug 29 09:05:20 kernel: [37873.850000] CPU 0: hi: 0, btch: 1 usd: 0
Aug 29 09:05:20 kernel: [37873.850000] active_anon:294 inactive_anon:294 isolated_anon:0
Aug 29 09:05:20 kernel: [37873.850000] active_file:770 inactive_file:2130 isolated_file:0
Aug 29 09:05:20 kernel: [37873.850000] unevictable:0 dirty:89 writeback:0 unstable:0
Aug 29 09:05:20 kernel: [37873.850000] free:68 slab_reclaimable:1161 slab_unreclaimable:1262
Aug 29 09:05:20 kernel: [37873.850000] mapped:255 shmem:41 pagetables:102 bounce:0
Aug 29 09:05:20 kernel: [37873.850000] free_cma:0
Aug 29 09:05:20 kernel: [37873.850000] Normal free:272kB min:720kB low:900kB high:1080kB active_anon:1176kB inactive_anon:1176kB active_file:3080kB inactive_file:8520kB unevictable:0kB isolated(anon):0kB isolated(file):0kB present:32512kB mlocked:0kB d
Aug 29 09:05:20 kernel: [37873.850000] lowmem_reserve[]: 0 0
Aug 29 09:05:20 kernel: [37873.850000] Normal: 14*4kB 17*8kB 1*16kB 0*32kB 1*64kB 0*128kB 0*256kB 0*512kB 0*1024kB 0*2048kB 0*4096kB = 272kB
Aug 29 09:05:20 kernel: [37873.850000] 2997 total pagecache pages
Aug 29 09:05:20 kernel: [37873.850000] 56 pages in swap cache
Aug 29 09:05:20 kernel: [37873.850000] Swap cache stats: add 700, delete 644, find 109/122
Aug 29 09:05:20 kernel: [37873.850000] Free swap = 128836kB
Aug 29 09:05:20 kernel: [37873.850000] Total swap = 131068kB
Aug 29 09:05:20 kernel: [37873.850000] 8192 pages RAM
Aug 29 09:05:20 kernel: [37873.850000] 873 pages reserved
Aug 29 09:05:20 kernel: [37873.850000] 5403 pages shared
Aug 29 09:05:20 kernel: [37873.850000] 4011 pages non-shared
Aug 29 09:05:20 kernel: [37874.060000] ath: skbuff alloc of size 1926 failed
Aug 29 09:05:20 kernel: [37874.070000] swapper: page allocation failure: order:0, mode:0x20
Aug 29 09:05:20 kernel: [37874.070000] Call Trace:[<80070f04>] 0x80070f04
Aug 29 09:05:20 kernel: [37874.070000] [<80070f04>] 0x80070f04
Aug 29 09:05:20 kernel: [37874.070000] [<800b8178>] 0x800b8178
Aug 29 09:05:20 kernel: [37874.070000] [<800ba220>] 0x800ba220
Aug 29 09:05:20 kernel: [37874.070000] [<8007be98>] 0x8007be98
Aug 29 09:05:20 kernel: [37874.070000] [<801e6218>] 0x801e6218
Aug 29 09:05:20 kernel: [37874.070000] [<801e9a60>] 0x801e9a60
Aug 29 09:05:20 kernel: [37874.070000] [<80d140b8>] 0x80d140b8
Aug 29 09:05:20 kernel: [37874.070000] [<80c85cf4>] 0x80c85cf4
Aug 29 09:05:20 kernel: [37874.070000] [<80c8461c>] 0x80c8461c
Aug 29 09:05:20 kernel: [37874.070000] [<80081000>] 0x80081000Ez pedig floodolja a logot:
ath: skbuff alloc of size 1926 failed
Köszi!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PayPal
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest