Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Pros
tag
Rendben akkor megprobalom többször!
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
Pros
tag
Na megtaláltam a megoldást, factory reset után az innen letöltött DD-WRT webrevertel müködött is elsőre. Több routerhez is van webrevert. Ha valakinek kellene esetleg DD-WRT gyárira való cseréhez.
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
Pros
tag
Arra viszon nem jött pontos válasz hogy wdr3500 vagy a 1043ND maradjon ha leginkább wifin lesz sugározva a net nagyobb távolságra open wrtvel. wdr3500 újabb a 1043ND meg 3 antennás de mégis melyik bír nagyobb távolságot és kiszolgálni stabilan 5-6 eszközt.
-
-
Pros
tag
Ez egyértemű! Azt nem irtam h. Kizárólag 2.4 Ghzn fog menni net. Kicsit nagyobb távolságra 5-6 eszközön. Es az antennák miatt aggódok h. Melyik tudja stabilabban sugározni.
-
GEPESZ66
veterán
100 Mbit-es netre váltottam az Invitelnél,így le kell cserélnem a 841 ND-s routeremet.Ezt a routert néztem,ill. az ASUS N18-at.Melyiket javasoljátok,nálatok bevált-e a 1043?
-
Pros
tag
válasz woodworm #61309 üzenetére
Én is csak érdeklődő vagyok h. melyik lenne jobb otthon a szüleimnek 1043ND vagy WRD3500.
Viszont nekem itthon 200Mb-s digi netem van egy WRD3600-al. Amin open wrt van egy 1TB-s vinyóval ami megvan osztva. És erre jön 1 gép kábelen 2 tv 1 laptop és 3 telefon. ez 7 eszköz ami nem ritkán mind együtt megy és a dlna-n is nem ritka 2 tv-n is film van inditva az 1 TB-s vinyóról ami állandóan seedbe van. Ezt nekem akadástalanul bírja és bátran ajánlom neked.
-
Pros
tag
válasz woodworm #61311 üzenetére
A lényeg h. szerintem neked egy wdr 3600 as kellene és azt garantálni tudom tapasztalatból h. minden igényed kielégiti. Nekem meg van pluszba egy 3500 illetve 1043nd es arra keresem a valasz 2.4 ghzn 30-60 mbs netet melyik tudja wifin nagyobb stabilitassal sugarozni 5-6 eszközre nagy távolságra kb. 40 m es körön belül.
-
Pros
tag
válasz woodworm #61316 üzenetére
Bocsi azt hittem gépész és te egy és ugyan az. Ő kérdezte milyen lehet a 1043 egy 100mbs nethez. Sajnos ahol ki tudom probalni a 3at ott van belőve a wrd3600 es max 15m es körben van hasznalva a wif ezert itt nem lenne ertelme tesztelni a 1043at. A 1043 és a 3500 anyameknak illetve kolegamnak lesz. Anyameknal nagy ter csak 2.4 ghz es szinte csak wifi. A koleganak kis tér 2 kábel és rövid tavon wifi. Mindket helyen max 60gbs net ezert nem tudom melyik hol legyen.
-
MODERÁTOR
-
GEPESZ66
veterán
válasz Intruder2k5 #61320 üzenetére
Magyar nyelv van benne?
-
félisten
válasz GEPESZ66 #61319 üzenetére
Nekem WR1043ND V2.1 van itthon, két gép van rákötve, plusz a wifis kütyük, UPC-s 120Mbit-es nettel. Letöltési sebességgel amúgy nem lenne gond, de ha túl sok csatlakozás van torrentnél, akkor brutálisan megszenved vele, simán képes durva hullámhegyeket-hullámvölgyeket produkálni sebesség terén.
Pont emiatt akarok most OpenWRT-t rárakni...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
pados
csendes tag
Most vettünk egy ilyen routert, és hát a menü megszívatott.
Mármint a belépés.192.168.1.1-re nem lépett be.
192.168.0.1 a belépő IP.
Már azt hittem, hogy gyári hibás.
de a tplinklogin.net-re állítólag mindig belép. bármi az ip-je....
Viszont a nagyobb gond az, hogy a régi, SMCWBR14 routernek (az még csak g-s) is volt majdnem ilyen jele, kb 10m használati táv, meg sajna 2 falsarok van benne, de olyan ugrásszerű a hatótáv nem lett.
Annyi, hogy stabilan veszi a gyenge jelet, nem szakadozik.
Mennyit ud javítani a helyzeten, ha az 5dbi-s antennát ccserélem 3db 8dbi-sre?
(parabolicosra gondoltam, azt szét lehet húzni a két szélén a madzaggal....) -
Gézengúz
addikt
Régen volt 1.1 az ip-jük, pár éve már 0.1 az alapértelmezett, nem abban jobb az n-es, hogy messzebbre visz hanem kicsivel kisebb távon de jóval nagyobb sávszélességet biztosít...sokszor a 8db-es antenna csak ront a helyzeten az lenne a legjobb ha volna lehetőséged kipróbálni vele..
-
atiiika
csendes tag
Üdv!
Valaki szájbarágósan elmondaná nekem, hogy kell a 1043nd roturt frissíteni v2-ről 3 ra.
Elkezdtem a 60078 hsz alapján, de elakadtam, Gargoyle fenn van, SSH hozzáférés engedélyezve, de a Winscp-vel nem boldogulok, hogy kell bejelentkezni, egyfolytában access denied. Mi a hostname, username, password? -
MODERÁTOR
-
atiiika
csendes tag
válasz Intruder2k5 #61329 üzenetére
Köszi, eléggé úgy néz ki, hogy a putty-ban is kérek majd segítséget.
-
kenand
veterán
Sziasztok.
Bocsánat ha századjára teszem fel.....
Próbáltam olvasgatni de nem egyértelmű....nekem1043 v1-es rooterem van vargalex Build v1.1.5 r33777 fut rajta 4 éve és jól működött
2 hónapja jöttek a bajok, tápcsere csak a wifi ledobást oldotta mag, a fagyásokat nemElőástam a számlát és van még rá gari. (rooter nélkül nem tudunk meglenni ezért rendeltem egy Nexx WT3020-at azt próbálom majd beizzítani ideiglenesen). Vissza kellene állítani gyárira, hogy tudjam szervizbe vinni.
Sustes webrevertet fel tudom rá tenni?
linkHa igen webes felületről mehet?
Vagy próbáljam ssh-n?
[ Szerkesztve ]
-
atiiika
csendes tag
válasz Intruder2k5 #61329 üzenetére
Köszi,így sikerült belépni, a vágott v3 bin bemásolva a tmp könyvtárba, és itt ismét segítséget kérnék, a putty-al mi a teendő?
Putty segitsegevel SSH-n belogolunk a routerbe, belépünk a /tmp könyvtárba és beírjuk a vágott firmware-t.
cd ..
cd tmp
mtd -r write V3stripped.bin firmwareEzt valaki emészthetőbben elmondaná?
-
törölt tag
Mivel nem tudtam megoldani a luci bejelentkezest, hagytam a francba es elkezdtem terminalbol konfiguralni a v3-t.
-
törölt tag
Persze, hogy azt. Tudtam, hogy nincs luci, de telepitettem. A Firefox egyertelmuen jelzi felem, hogy van luci, csak valamitol access denied. Sebaj, szeretem a kihivasokat, legalabb tanulok valamit, ha boldogulok. Wireless mar kesz (auto channel, 11n, ht40, hidden ssid, psk2).
-
Gyurka6
őstag
-
MODERÁTOR
-
atiiika
csendes tag
válasz Intruder2k5 #61340 üzenetére
Húúúúúúúúúúú a mindenit öregedtem 1-2 évet!
Mindenkinek köszönöm a segítséget nehéz szülés volt, de túl vagyok rajta! -
suste
veterán
válasz Gézengúz #61341 üzenetére
hol akadsz el? (mindent webes felületen kell csinálni, egérkattingatással)
suste/headless fw letöltés, majd frissítés?
9092-es webfelület meghívása?
system/backup felületen letöltés, MTD-vel flashelés?
ne vágd rá hogy nem megy, hanem csináld végig, ha elszántad magad
csak fejben nem fog összeállni anélkül hogy látnád a webfelületeket.... -
wwenigma
Jómunkásember
Most tenyelg ez egyszerubb mint a leirasom?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
ToXeN
tag
Ha fel lehet tenni egy V2-re a V3-at és lesz ipv6 támogatás, akkor miért nincs az openwrt-ben V2-re ipv6?
"Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra"
-
notused
csendes tag
Sziasztok! Van egy V1.1-es routerem eladó. Az egyik jelentkező azt kérdezte tőlem, hogy a frissen bekötött DIGI-s giganetjét ki tudja-e szolgálni. Mármint kábelen, mert a WiFi az sokkal lassabb. Szerintetek? Mit válaszoljak neki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-3770K Hűvös!
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
- TAMIYA RC 1/10 ALFA ROMEO GIULIA SPRINT GTA KIT távirányítós RC autó
- Apple iPhone 14 Plus, Midnight, makulátlan, 128Gb, garanciális, 88% akku
- Creative BT-W5 BT 5.3 USB transmitter aptX adaptive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest