Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
LetoAtreides
csendes tag
válasz
vargalex #32956 üzenetére
Hello!
Transmission-t letiltottam, inkább gépről torrentezek, és miniDLNA sincs engedélyezve.
Utánaolvasgattam. Szerintem a 842nd az ezt tudja. :S
Viszont beszéltem a bolttal, ahonnan vettem, és visszaveszik, és beszámítják az árát, ha veszek új TL-WDR4300-ast. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy amikor beüzemeltem a 842nd-t, akkor a te felületen formáztam meg a külső winyót (create 3 partitons - pivot-root), és ha megveszem a 4300-as routert, akkor miket kell csinálnom, hogy átdugjam arra?
1.) Van a swap, azzal gondolom nem kell semmit csinálni, csak felcsatolni és engedélyezni.
2.) Van az sda3, amin az adatok vannak. Na azt biztos, hogy nem szeretném formázni. Gondolom ezt is csak újra csatolni kell.
3.) És van az 512 MB-os, ami az extroot van. Gondolom ezt először fel kell csatolni, aztán formázni, aztán megint extoot-tá tenni az új routeren.
Ezeket jól gondolom?
És, ha igen, akkor ezeket milyen parancsok kiadásával tudom elérni (mind a 3 pontra)?
Probáltam kihámozni a first_step cgi-dből, de nem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Dell Precision 5530 / i7-8850h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- IPhone 13 Pro 256GB gyári független ÚJ akku
- Macbook Pro 16 A2485 EMC 3651 27% 16" Liquid Retina XDR IPS M1 Pro 16GB 1TB magyar vbill gar
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest