- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsül555
csendes tag
válasz
vargalex #31946 üzenetére
Szia!
Átparticionáltam a vinyót >ext4-re, de most az eddig működó mountolás nem megy (a routeren minden ok) de most mount error(13): Permission denied a legjobb eredményem gépről.
-router usb csatolás rendben:/dev/sda1 on /mnt type ext4 (rw,relatime,user_xattr,barrier=1,data=ordered)
-eddig fat-nál termiálból:
sudo smbmount //192.168.1.1/mnt /mnt/router smbfs username=root,password=*******,iocharset=utf8 0 0
-fstab:
//192.168.1.1/mnt /mnt/router smbfs auto,rw,username=root,password=********,iocharset=utf8 0 0
sok mindennel próbálkoztam (át is néztem és kipróbáltam sok ötletet) de egyik sem jött be, gondolom valami vagy nem fut(rendesen) vagy valami más lúzer/jog kellene (ext4 miatt?)...
sanba megosztás, és UPnP (fut) beállításon nem változtattam, miniDLNA ki lett kapcsolvakis segítség kellen, hogy mit írjak át? (biztos egyszerű csak nekem még új)
köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest