Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
-
LOGOUT
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom volt-e már, nálunk okosabbak kiszámolták: "According to the IMF, a universal 10% rise in U.S. tariffs, accompanied by retaliation from the euro area and China, could reduce U.S. GDP by 1% and global GDP by roughly 0.5% through 2026. Roughly half of the GDP decline from higher tariffs is attributed to a negative sentiment shock related to rising trade policy uncertainty. "[link]
A végét azért emeltem ki, mert a nagy megegyezősdi ami beindult a publikáció óta jelentősen javította a szentimentet. Az első feléből pedig nekem nem egészen világos, hogy az 1% (ami "hepi" módban fél%) a tipik 2.5-3%ból jön-e le, alacsonyabb növekedés formájában, vagy nettó recessziót vizualizálnak az JPM-nél
? Tippre azért az utóbbi, egész 2026 éves recesszió még jóslatként is elég meredek lenne a 10% vám forgatókönyvvel.
Goldman: Goldman Sachs Raises China, US GDP Projections, Cuts US Recession Odds
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest