Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz Anonymus23 #50640 üzenetére
Huhh még jó,hogy nem dobtam ki,asszem van 2 fajta is,szerencsére mind 2 meg van
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
dvd24
senior tag
válasz #75376384 #50650 üzenetére
4 shield láda jött a 4 teljesített shield után és azon kívül 6 másik láda amit a reward vendortól vehettem át: 3 set láda(d3, Nomad,és Sentry ha jól emlékszem, és ezekben volt egy egy normál darab minden slotra az adott sethez) egy sárga fegyveres, egy sárga fegyver modos és egy sárga páncél modos láda. Ezeket kaptam tegnap. Persze a shieldeseket meg kellett csinálni előbb, de a másik hat az csak úgy, mert (jófejek!?)
-
Anonymus23
veterán
Nem, az a visszatérőknek láda, akik nagyon régóta nem játszottak már vele, és kaptak pár használható szettes ládát, hogy ne az 1.4-esben összeszedett gearrel kelljen próbálkozni.
Ennyi, ezt mindenki megkapta, az is, akinek 30 komplett kimaxolt CF szettje van.;) - The Power of the Light Side
-
dvd24
senior tag
válasz Anonymus23 #50653 üzenetére
igen ezt mondtam én is, hogy nem értem miért kaptam ilyen comeback ládákat amikor minden nap játszom
-
Anonymus23
veterán
Miért ne kaptál volna? Nehéz lett volna korrekten megalapozni, hogy ki és miért és honnantól kapjon, sokkal egyszerűbb volt mindenkinek adni.
Még mindig jobb, ha azért sír a nép, hogy felesleges, mintha sokan megsértődtek volna, hogy nekik ugyan miért nem jutott a virtuális javakból;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #50648 üzenetére
Ma amúgy is SP Divnap van a 4 alton meglesz.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
nagyúr
Mindenki ott volt aki számít.
Lao_Dao
Meg még vki lemaradt a képről.Jó volt a buli,néha le lehetett lőni őket.
Igazából a 25 landmark miatt mentem be DZ-be.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Heyy... Falu te meg micsinyááccc a 26-os karaktereddel ?
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
nagyúr
-
törölt tag
Nagy nap a mai. The great CCCP clan On the Floor! [link]
-
törölt tag
kipróbáltam 3 randommal a madisont. hiába irtuk a chatbe, csak ketten lőttük a medicet. esélytelen volt, mivel mindketten taktikusban voltunk. egyébként elképzelni se tudom, hogy a "kill the medic" mondatnál hogyan kellene egyszerűbben leirni a feladatot. vagy mit hisznek, mi lesz, ha lövik az állandóan felgyógyuló 3 ügynököt?
-
pzstm
titán
Egy D3, egy reclaimer seeker mine-al egy taktikus vagy firecrest meg egy striker volt. Siman lement mindketto, talan Madison nagyon kicsit nehezebb is volt.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
aktív tag
válasz #75376384 #50666 üzenetére
Jobb ha hozzászoksz, az új legendary-k vonzzák a hülyéket. Én csütörtökön próbáltam 1x, estek kelltek, ráadásul az egyik csapattárs 4100 pont feletti volt, de az alap first aid skill volt berakva neki! A végén meg wipe-oltunk mert folyamatosan előrementek ráadásul a leadernek (17xx pont) se negyediknek (11xx pontos) nem volt se DPS-e se supporthoz elektronikája...
-
törölt tag
Nem hittünk a szemünknek. Nem csaltak és megöltük őket jó pár alkalommal. Lejárt a fizetett csalásuk vagy Cronus-t használtak ami már nem működik fogalmam sincs.
-
törölt tag
válasz qukesz #50673 üzenetére
Még 25 nap és átírom. Mondjuk tegnap is találkoztunk két ismeretlen magyar játékossal amikor megszólaltam magyarul és meglátták a nevemet sírva röhögtek 10 percen át.
Leszek este szóval mindenki jöjjön. Nem fogadok el igazolatlan hiányzást kivéve ha valaki bemutatja a halotti bizonyítványát amit Putyin saját kezűleg ellenjegyzett.
[ Szerkesztve ]
-
pottyoske197
tag
Az uj legendaryk szivas, en kozel 2000 pontos jatekosokkal mentem, de nem birtak2 szer maradtam 1 edul a shootisok ellen, ugy mar en sem, lerohantak es leutottek mint a taxiorat
este en is mar csapattarsat keresek ha vannak par kuldetes erejeig, ismerjuk ki a 2 uj kuldit, este 1 szer sem tudtam vegigmenni. heten nem volt idom csak tegnap, 2-3 ora es meglettek az uj shieldtek, a legendaryt feladtam csapat hianyaba
a West side 3 rohamkuldijeinel is rengeteg a kezdo, mennek ossze vissza , fertozoesemenynel elfutnak kilometerekre a healladatol, kesz szivatas
pottyoske
-
Gubu0101
veterán
válasz pottyoske197 #50675 üzenetére
Nekem szerencsém volt,elsőre meg lett mind 2 új,az 1-1 hunter-re kell figyelni,mert elég kocsogok lettek
Nagyobb szívás a west pieres 9 nevesített kill,már csak 5 kell de tovább tart mint a 25 dz nevezetes hely tisztogatás.Ha az megvan akkor kész a 4 shield
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Anonymus23
veterán
"Fullos" Omega hangtompító a különleges felszerelés boltban...
Egyetlen bűne az, hogy 200PHX-ne kerül.;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #50682 üzenetére
Most hogy tele vagyunk PxC vel nem gond.
Szépen esnek az exotic elemek az elmúlt 2 napban 8 meglesz mind mikorra kell újra.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #50680 üzenetére
Este biztos leszek mert letolnám én is legalább az új legendary-ket.
-
addikt
válasz arnikusz #50683 üzenetére
"Szépen esnek az exotic elemek az elmúlt 2 napban 8 meglesz mind mikorra kell újra." Ezt most nem értem kristálytisztán, hogy miért is kellene félrerakni a most kapott exotic cuccokat, amikor a már régebben megszerzettek, sokkal jobb értékkel bírnak. Legalább is, amit én kaptam 3-4 darabot most, azok mind xarabbak voltak a már meglévőknél, be is törtem mindet, hogy fölöslegesen ne foglalják a helyet. Nem kellett volna?
[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
törölt tag
Sziasztok. Összegyűlt 2 Nomad szett, ezért az eddigi vegyes felvágottból csinálok egy SOLO PVE és egy SOLO PVP szettet. A SOLO PVE nagyjából kész, itt egy videó róla.
Mit tudnék rajta még finomítani? Tanácsokat szívesen veszekValamint a SOLO PVP építésénél ezt a videót érdemes alapul venni?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz #75376384 #50687 üzenetére
Na jó, ez eddig rendben, de ehhez a meglévő régiek nem lesznek jók? Én semmilyen megkülönböztető jelzést nem láttam, a most kapott exo cuccokon, ami eltérne a régiektől, ezért nem értem.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
törölt tag
Valami nagyon nem kóser Vagy 3 órát minden hiba nélkül játszottam most, majd egy Amherst legendást akartam indítani, párosítás, jött a meghívó, rákatt, 10%-nál leállt, csak állt... Ctrl+Alt+Del, megyek vissza a játékba, alt választóig semmi baj, kiválasztom az altot, tölt... 10%-nál megáll, s csak vár, vár...
-
Gubu0101
veterán
-
törölt tag
válasz Gubu0101 #50691 üzenetére
igazából ott csak az 5 hunter kill, amivel picit túltolták a dolgot. már csak azért is, mert az éppen folyó csatába "beleszólhat" egy arra járó másik játékos is és leszedheti előlünk az ellenfelet (vagy ad egy 2. hunter killt). tekintve, hogy jó páran vissza fognak térni arra a játékmódra, szerintem erre lesz is esély.
-
Gubu0101
veterán
válasz #75376384 #50692 üzenetére
Hát én múltkor kimentésig eljutottam,igaz nem voltam fullos szettbe,így kb 2perc alatt kiszedett a vadász.
Azóta vissza se tértem,elvitte a kedvem Hátha most a shield majd vissza hozza,bár az még kicsit odébb lesz.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Dani79
tag
Sziasztok,
Gondoltam újra nekiállok kicsit játszani, de kapcsolodás... -nál megáll és nem történik semmi, eddig csont nélkül ment.
Tudja vki ez mi lehet?
Gép semmit nem változottüdv,
-
törölt tag
Szombat este leszek. Mindenkinek jó játékot és sok nevetést.
Külföldön vagyok sziasztok. -
Anonymus23
veterán
Szerintem meg az 5 órát tolták túl egy picit, így legalább 3x be kell menni.
Az 5 hunter kill, ha nincs tolvaj játékos a közeledben, akkor 2 kör alatt meglehet, mert elmégy mind a 3 kimentésre és 2 kör alatt meg is van az 5 hunter kill.
Remélem retroactive lesz, akiknek a kapcsolódó achik megvannak már...
Engem inkább a Delták sokasága zavar a Survivalben, mert nem lehet Delta nélkül normálisan végigjátszani.;) - The Power of the Light Side
-
pottyoske197
tag
Az siman meglehet 1 kor alatt is
csak idoben fogj neki es hivd a heliket
voplt nekem mar 6 hunter killem is egy bemenes alatt, a legalso kimenesi pontnal 4 huntert hagytak nekem nem tudom milyen jatekosok, valszinu kezdok
szep sorban leszedtem majd fent meg hivtam 2 huntert a vegeig.
nemi szerencsevel 1 kor alatt is meg tud lenni[ Szerkesztve ]
pottyoske
-
D4M13N
aktív tag
Kis infó. Ha leszeditek telefonra az ubisoft club programot, és a Sam robotnak beírjátok hogy
akkor kaptok special badge-et D1-hez és D2-höz is.Tell me more about the E3 online rewards
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest