Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Uolsó frissítés: 2018.10.10

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4101) Kicsimix válasza westlake (#4084) üzenetére


Kicsimix
őstag

Csatlakozom.. Ez kicsit beteg hsz volt.. Arról nem beszélve, hogy amit leírt az alapján ugyan olyan áruló válik belőle is. A KOS lista meg egy wc papírnak jó lesz mikor 33 ezer név lesz rajta és játék közben kell keresni ki hova tartozik.

...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

(#4102) oriic válasza westlake (#4098) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

PM-ben rákérdezett, hogy nyithat-e újat. ÉN nem tilthatom meg, hogy ezt tegye, úgyis kikopik ha kevesen írnak oda.

Live-Die-Respawn

(#4103) Xorith válasza westlake (#4098) üzenetére


Xorith
tag

Továbbra is tartom azt, hogy szükségünk van a rogue agentekre mert, ha mindenki jófiú lenne vagy egyáltalán nem is lenne lehetőség arra amit DZ-be kitaláltak mennyivel kevesebb lenne már a játék? Teljesen jók az alapok. A játékba lehet "nem szeretni" a rogue agenteket, de színesebbé teszi ez a DZ az egész játékot.
És szükség van "elfogult" rogue agent "vezetőkre"!
De mindez no offense!!! Csak kibuggyant belőlem. :)
Játékon belül lehet szidni fogom akár westlake-et vagy bármelyik más fórumTÁRSAT, de az már szinte roleplay lesz és csak a játékon belül!!!
De az Enforcer gondolata nem rossz. Néha akár csak azért bemasírozni, hogy rogue agenteket vadásszunk. :))

[ Szerkesztve ]

(#4104) birorichard válasza oneal1 (#4100) üzenetére


birorichard
őstag

"nekem bejött aerosmith leírása, úgyanis abszolút nem személyeskedve írt hanem beleélve magát a játékba."

Szerintem is. :D

Komolyan, mint valami csajbuli, ahol összevesznek, mert az egyik lekurvázta a másikat. :D

Na mindegy... ha jól láttam, júliusban adják ki az első DLC-t? Remélem, lesznek közben apró kis frissítések, mert ez így elsőre kicsit sok idő.

(#4105) NomadND1 válasza westlake (#4098) üzenetére


NomadND1
senior tag

Nyugalom :-)
Már szinte mindenki leírta, hogy vicc volt, de még mindig kötöd az ebet a karóhoz.
Béke :-)

#4103 Kettős ügynök leszek, csatlakozol? :-D

#4104 A régi szép idők amikor jó ha egy évben egy patch érkezett :-D Akkor még tudtak játékot írni....

[ Szerkesztve ]

(#4106) VTom válasza Xorith (#4103) üzenetére


VTom
veterán

Lehet, hogy én félre értettem valamit, de a Ph! csapat is erre szerződik, csak mi előtérbe helyezzük a fő sztori kitolását, ami nyilván azért is kell majd, hogy szintet emelkedjünk, jobb cuccaink legyenek, ne egy szál botban menjünk be a DZ-ba.

A DZ-on belül szerintem teljesen mindegy, ki milyen mentalitást képvisel, a különbség annyi lesz, hogy a Rogue-okat többen fogják támadni, nekik ötbbet kell menekülni. Persze ha visszavernek egy támadást, vagy meglépnek, akkor előfordulhat, hogy belebotlanak egy kisebb csoportba, és fordul a kocka.

De a lényeg, hogy kb. ugyanazt fogja csinálni mindkét csapat, csak az egyik bárkire lő, a másik meg csak azokra, akiknek halálfej van a feje felett.

Az élősködős szöveg szerintem csak marketing volt, ne vegyétek személyeskedésnek, nekem legalábbis így jött le. Elvégre RPG elemei is vannak a játéknak.

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#4107) bulikavagyok válasza oriic (#4102) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Pedig már én is elgondolkodtam egy One-os topikon, csak félő, h gyorsan behalna.. De annyi itt az OFF -a rengeteg pc-s "csapatépítő" hozzászólásról már nem is beszélve-, h már félek bejönni.. :B Pedig a hasznos infók nagyon érdekelnének, de abból van itt a legkevesebb.

[ Szerkesztve ]

(#4108) westlake válasza Xorith (#4103) üzenetére


westlake
félisten

Azt már nem is akartam leírni a #4072-re reagálva, hogy egy olyan klánt létrehozni teljesen felesleges és értelmetlen. A DZ-ben mindenkinek az az alapértelmezett, hogy ha feltűnik a map-on a koponya, akkor mindenki rárohan. Mindenki tudja, hogy rogue játékost ölni easy money és easy loot. Magyarul egy olyan beállítottságra alapozva "tömörülnek", amit mindenki alapértelmezettnek tekint. Az egész arról szól, hogy itt vagyunk mi egy agresszív klánnal és ezért jól meg kell büntetni minket, vagy éppen a hozzánk hasonló játékosokat. "Vadásszuk le a rogue ügynököket!". Nem tünik fel, hogy mindenki ezt csinálja? :U
Na mindegy. ;)

#4105: Felületesek vagytok. Lehet, hogy ti leírtátok, hogy aerosmith viccelt (és leírhatjátok még ezren is), de ő maga nem írta. Szerintem ő jobban tudja, hogy mit minek szánt. ;)

[ Szerkesztve ]

Play nice!

(#4109) Xorith válasza westlake (#4108) üzenetére


Xorith
tag

Valaki szervezetten csinálja ezt valakik meg csak úgy mennek. De egy komolyabb agresszív csoportot lehet nem tudnak levadászni az arra kószálók. Mert nem kommunikálnak egymással csak mennek a piros jelre.
Egy szervezettebb Anti-Rogue csoporttal szebb harcolni nem? :)

(#4110) VTom válasza oriic (#4068) üzenetére


VTom
veterán

Oh, ez hasznos infó, köszi. Akkor nekem tényleg marad az alap verzió. Júliusig csak lesz valahol kedvezmény a season pass-ra. :DD

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#4111) VTom válasza westlake (#4108) üzenetére


VTom
veterán

Igen, mindenki ezt csinálja, de mindenkinek az a jobb, ha mindkét oldal szervezetten, csapatban működik, ettől lesz izgalmas a móka, ez a lényege a játéknak.

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#4112) Kicsimix válasza VTom (#4106) üzenetére


Kicsimix
őstag

Ilyenkor mit gondoltok, hogy aki DZ-ben játszik annak nem kell a küldetést kitolnia, hogy meglegyen a lvl30? Mert hiába kezdene valaki DZ szintet növelni egyből ha csak lvl1-es cuccokban járhat amit a sima szint határoz meg..

Szerk;
A küldetést helyezzük előtérbe típusú kommentekre ment.

[ Szerkesztve ]

...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

(#4113) westlake válasza Xorith (#4109) üzenetére


westlake
félisten

Rogue játékosból általában (de mondhatom úgy is, hogy maximum) négy van egy helyen. Akárhányszor mentem rogue játékost ölni (én mindig mentem, ha alkalom volt rá), mindenhonnan jöttek mások is. Ehhez nem kell szervezettség. Sok lúd disznót győz. Ez itt is érvényesül. Céltudatos rogue csapatként viszont igenis kell a szervezettség, mert ők mindig kevesebben lesznek egy adott pillanatban a DZ-n, mint a nem rogue játékosok. Már hat játékos is simán le tud rohanni négy rogue ügynököt. Az meg "csak" egy csapt és plusz két kószáló egyén. Ettől függetlenül valóban csinálhat bárki klánt erre alapozva, ha neki ez jön be.

[ Szerkesztve ]

Play nice!

(#4114) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Nos, az elmúlt egy órában a hsz-eket olvasgattam, és nem igazán tetszik amit látok. Kis rendnek azért szerintem kell lennie a topikban, így mostantól modker lesz a túlzott offolásokra, esetleg én fogom törölni őket. Még mindig PC-s szakmai topikban vagyunk ahol a túlzott offolás tilos, és hsz gyűjtésnek számít. Pls, figyeljetek oda mikről írtok, a játékról és a The Division témáról menjen a beszélgetés normális, nem személyeskedő keretek között. :) Köszönöm.

:R

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#4115) mettek válasza oriic (#4114) üzenetére


mettek
addikt

:C :R

kíváncsi vagyok amúgy hogy teljesítményben változott e a játék, optimalizáltak e valamit rajta vagy csak hibajavítás volt..

PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

(#4116) aerosmith válasza birorichard (#4097) üzenetére


aerosmith
őstag

Pacsi azoknak akiknek átjött az üzenet RP mivolta.

Amúgy valaki említette, hogy mi lesz akkor ha egy instába bemegy 4 rogue csapat és átveszik az uralmat, hát ebben az esetben alig lesz nem rogue játékos vagyis lényegében egymást fogják öldökölni vagy legalábbis azt a csapatot akinek éppen koponyája van.

(#4117) westlake válasza aerosmith (#4116) üzenetére


westlake
félisten

Ha elfogyott a leölhető nem rogue játékos, akkor kimennek mondjuk küldetésezni, aztán visszamennek egy óra múlva a DZ-be, hogy ismét legyilkoljanak minden nem rogue játékost. Egymást nem fogják megölni, mert a játékostársak ilyet nem tesznek. Még akkor sem, ha mindkét csapat tagjainak feje felett koponya van. Tudod, ésszel kell játszani.

[ Szerkesztve ]

Play nice!

(#4118) velizare válasza Kicsimix (#4112) üzenetére


velizare
nagyúr

lvl30hoz szerintem nem. a fejlődés xp alapú, ahhoz pedig nem muszáj okvetlenül küldizni. más mmo-ban volt olyan hogy adott szintet csak egy küldetés teljesítése után lehetett elérni, de ebből a játékból nem nézek ki ilyesmit. viszont a bázisod nem fog fejlődni küldik nélkül, és a karakterednek sem lesznek majd meg a perkjei/skilljei/abilityjei, amelyek küldikhez, vagy a bázis felszereltségéhez kapcsolódnak.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#4119) oriic válasza Kicsimix (#4112) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

"Ilyenkor mit gondoltok, hogy aki DZ-ben játszik annak nem kell a küldetést kitolnia, hogy meglegyen a lvl30?"

A lvl 30 megszerezhető DZ-ből, de ugye ekkor a perkek, skillek, nem lesznek használhatóak.

Live-Die-Respawn

(#4120) oneal1


oneal1
senior tag

a szintlépés a sima pályán és a DZ-ban különböző nem?

tehát külön van sima szint és DZ szint

(#4121) pzstm válasza oneal1 (#4120) üzenetére


pzstm
titán

igen

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#4122) Kicsimix válasza velizare (#4118) üzenetére


Kicsimix
őstag

Csak DZ-ben a sárga csík nem megy feljebb ; ) A fegyverek szintkövetelménye pedig a sárga csíktól függ, hogy tudod-e használni.. Talán így érthetőbb..

Sárga csík = nem DZ xp. Küldetésekből kapod.

[ Szerkesztve ]

...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

(#4123) aerosmith válasza Kicsimix (#4122) üzenetére


aerosmith
őstag

Valószínűleg a többség amúgyis úgy fog játszani hogy sima területen questel hogy feltolja a normal LVLjét meg a skilljeit aztán bemegy kicsit DZzni aztán megint questek hogy emelkedjen a LVL és ismét DZ. (kivéve akit hidegen hagy a DZ az kint szintezik). De LVL 30 elérése után DZn kívül nem nagyon tudom mi lenne a tennivaló.

(#4124) Kicsimix válasza aerosmith (#4123) üzenetére


Kicsimix
őstag

Igen igen, csak azért írtam mert ilyen nincs, hogy küldetések nélkül DZ.. Összefügg az egész..

...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

(#4125) velizare válasza aerosmith (#4123) üzenetére


velizare
nagyúr

mint ami minden más mmo-ban. gear farmolás, instanceok végigjátszása nehezebb fokozatokon, réd, pvp.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#4126) westlake válasza aerosmith (#4123) üzenetére


westlake
félisten

Leírták már a fejlesztők, hogy lesz endgame content, és nem csak a DZ-ban. Kimondottan nehéz küldetések, raid-szerű(?) dolgok nyílnak meg lev30-on, amik még lev29-en sem láthatóak. Nagyon jól tudják, hogy nem erőltethetik kizárólag a PVP-t, mint endgame-et.

Play nice!

(#4127) VTom válasza Kicsimix (#4122) üzenetére


VTom
veterán

Pontosan, ráadásul a béta a DZ-ban külön szerverre dobott minket, mert én csak lvl7 voltam, a többiek meg lvl8.
Nem tudom, hogy ez a véglegesben is így lesz-e..

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#4128) westlake válasza VTom (#4127) üzenetére


westlake
félisten

Szerintem azért volt, mert a magasabb szintű részek eleve le voltak zárva. Ha lesz egy adott DZ-nak első, és harmincadik szintje is, akkor nem dobhat másik DZ-ba. Mármint nyilván dobhat, de mint csapattag, valahogy át kell tudod menni a csapat többi tagjához, hiszen pontosan azért vagytok egy csapatban, mert szeretnétek együtt játszani.

Gondolom a bétában azért volt így megoldva, mert túl kicsi volt ahhoz, hogy sok NPC legyen benne. ha meg nincsenek sokan, akkor meg nem lehet a szintjüket széles skálán változtatni. Egyszerűen szükségesnek tartották, hogy legyen olyan DZ (szerver) is, amin csak lev8-12-es NPC-k vannak. Egyébként abban is biztos vagyok, hogy a véglegesben is lesznek olyan szerverek (a maxlevel játékosok számára), ahol az összes mob maximális szintű. Még azok is, amik a több DZ-ban csak lev5-ösök.

[ Szerkesztve ]

Play nice!

(#4129) VTom


VTom
veterán

Nem tudom vót-e má:

Patch notes and changes since closed beta:

New Mission Available to play, Subway Morgue:
Encounter a new faction: The Cleaners
Explore a Mass Grave while trying to restore power to the city.
Rescue the missing Engineer, Paul Rhodes
Unlock an additional Wing in the Base of Operations:
The first upgrade to the Tech Wing is now available
A new skill can now be unlocked: The deployable turret
Numerous Dark Zone updates and improvements:
New High End weapons available in the Dark Zone
Refresh rate on Dark Zone chests has been greatly reduced
Non-player enemies in the Dark Zone have been significantly increased in number
Non-player enemies in the Dark Zone have been buffed slightly
The Manhunt Timer now pauses instead of refreshing while in combat as a level 5 Rogue
The Reward for surviving as a Rogue Agent has been increased to 1.5x the kill bounty
The Health Bar for Agents in the Dark Zone now only turns red when they actually become Rogue
A new warning icon has been added to indicate an Agent who has shot another player but has not done enough damage to go Rogue
Dark Zone experience leveling curve has been adjusted slightly
Disabled the option to transfer Dark Zone brackets as a Rogue (This prevents players using Bracket Transfer as a means to escape after becoming Rogue)
Removed some ropes that allowed players to reach areas that gave them an unfair advantage
Other changes
New Ubisoft Club Action available for participating in the Open Beta unlocking an exclusive reward in-game
New and improved Tutorial Video
Tutorial video is now available to view from t he Character Select Screen
Fixed two bugs that allowed players to become invisible to other players
Fixed an exploit with Ballistic Shield Skill that allowed players to become invincible
Cheat Detection and Prevention additions and updates
Fixed mismatch of stats that occured occasionally between Vendor Inventory and Player Inventory when item purchased
Adjusted player movement speed while running with a grenade in hand
Fixed a bug that sometimes caused other player's name and health bar to not be visible in the Dark Zone
Fixed some Weapon Mods that resulted in incorrect stat values when equipped
Fixed some weapons that didn't appear as Contaminated when obtained in the Dark Zone
Fixed a bug with the Reward Claims Vendor that caused stacks of consumables to be decreased under specific circumstances
Fixed a bug with stats display not updating when browing Vendor Inventories
Fixed a bug that caused contiuous vibration under very specific conditions
Fixed a very rare bug that prevented players from being able to fire or switch their weapons
Added mission Dialogue lines in Missing Persons: Heather Lau Side Mission
Several environment fixes to prevent falling through world issues in specific places
Multiple stability fixes (23 unique crashes fixed)
Server optimizations and improvements (players will receive less connection errors now)
Multiple localization fixes and improvements
Additional polish & bug fixes too numerous to mention!

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#4130) SkyS1gn


SkyS1gn
félisten

Tudni hogy pontosan milyen portokat használ a játék és az uplay kliens?

Uplayt inditgatom meg Netlimiterrel nézem de ez igy hosszadalmas, ami neten van meg nagy intervallum az itteni IT-s ember meg ki van akadva mert csak egysesével tudná beállítani... :U

(#4131) orichalcos
Most mondom hogy ezt megtaláltam.

[ Szerkesztve ]

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#4131) oriic válasza SkyS1gn (#4130) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

[link]

If following the steps above to update and configure your firewall does not resolve the issue, it will be necessary to forward ports. You will need to forward these ports to your computer’s IP address for the best possible connection:

Uplay PC:
TCP: 80, 443, 14000, 14008, 14020, 14021, 14022, 14023 and 14024.

Game Ports:
UDP: 33000 to 33499
TCP: 27015, 51000, 55000 to 55999, 56000 to 56999

Live-Die-Respawn

(#4132) pohár válasza VTom (#4129) üzenetére


pohár
félisten

csak két és fél napja ;]

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#4133) velizare válasza SkyS1gn (#4130) üzenetére


velizare
nagyúr

mondd neki, hogy minél hamarabb kezdi el, annál hamarabb végez. ;]

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#4134) modflow


modflow
veterán

A Tom Clancy's the Division: Agent Origins -hez szerintetek készít valaki feliratot?

(#4135) mettek válasza modflow (#4134) üzenetére


mettek
addikt

hivatalosan lesz hozzá magyar felirat megjelenéstől.

link

[ Szerkesztve ]

PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

(#4136) velizare válasza mettek (#4135) üzenetére


velizare
nagyúr

ő nem a játékra gondolt, hanem a 4, összesen félórás kisfilmre, amit az ubi csinált hozzá. :)

[ Szerkesztve ]

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#4137) Xorith válasza mettek (#4135) üzenetére


Xorith
tag

A Live action vidikre gondolt. Tudod Escape, Ashes stb.
Am majdnem én is benéztem. :))

(#4138) mettek válasza velizare (#4136) üzenetére


mettek
addikt

Okok. Sorry :K

PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

(#4139) modflow válasza Xorith (#4137) üzenetére


modflow
veterán

Igen arra gondolok. :)

(#4140) aerosmith válasza westlake (#4117) üzenetére


aerosmith
őstag

Amúgy nemrég ugrott be hogy megy itt ezerrel a szervezkedés hogy majd bemegyünk 4x4es csapatban DZbe és leölünk/megvédünk mindenkit közben ha nem ugyanabban a 4es csapatban vagyunk akkor kb. sose fogunk ugyanabba az instába kerülni vagyis sose találkozunk. :DDD

(#4141) westlake válasza aerosmith (#4140) üzenetére


westlake
félisten

Ezt csak bízd rám. Ha az Ubi szándékosa nem fogja akadályozni, akkor megoldható lesz több csapat összehozása egy DZ-ba. Nyilván azt nem lehet megoldani, hogy valaki olyat "kövess" aki nem akarja, hogy kövesd. De lehet, hogy félreértettél. Nekem egyáltalán nem célom, hogy valakit üldözzek.

Play nice!

(#4142) Ditoo0225 válasza aerosmith (#4140) üzenetére


Ditoo0225
aktív tag

Először a 4 csapat leadere megy be 1 szerverre, majd bontják a 4es csoportot. Aztán szépen lassan mindenki elkezd rájuk 4ükre csatlakozni és bent is van mindenki ugyan ott :)

(#4143) vegitossj7 válasza Ditoo0225 (#4142) üzenetére


vegitossj7
addikt

Kivéve, mikor azt írja televan az instance, átkerül a csapatod egy másikba. :U Próbáltuk 8-an, nem sikerült...

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#4144) Ditoo0225 válasza vegitossj7 (#4143) üzenetére


Ditoo0225
aktív tag

Jaja tényleg igazad van, erre nem gondoltam :/ Ezért lenne jó, ha lehetne úgy csinálni mint a GTA-ban. Abban piszok jól megldották a sessionokat. Remélhetőleg itt is lesz azért valami hasonló.

(#4145) mettek válasza Ditoo0225 (#4144) üzenetére


mettek
addikt

azért ennek örülök személy szerint hogy nem lehet majd csapatostul szét trollkodni a DZ-t

PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

(#4146) Frod válasza kinghaxor (#4033) üzenetére


Frod
addikt

egyébként jobban belegondolva lehet, hogy igazad van, és a különböző uniformisok a bétában is türkizkék színnel fellelhető kozmetikai cuccok lesznek csak!

@(#4045) daveoff: ne gondold, hogy nagyon túlaggódom a dolgot :D

Do you see the white shadow?

(#4147) westlake válasza mettek (#4145) üzenetére


westlake
félisten

Remlénykedhettek, de lesz rá megoldás. ;]

Play nice!

(#4148) Sebestyen01 válasza westlake (#4147) üzenetére


Sebestyen01
őstag

Ugy latom itt sokan nem neztek meg DZ videokat, mit is lehet ott alkotni csapatban ;]

(#4149) Ditoo0225 válasza mettek (#4145) üzenetére


Ditoo0225
aktív tag

Mindig van mindenre megoldás. Max 1 héten belül tele lesz infóval a Youtube meg minden, szóval nem sokáig lesz az úgy :)

(#4150) velizare


velizare
nagyúr

ubi hivatalos válasz a preorderes gear dlc-kről és alfa/béta rewardokról:

Closed Alpha Players get the Shortbow weapon skin.
Closed Beta Players get the Shortbow ballcap.
Open Beta Players (TBA, if different from CBT.)

Normal preorders get the Hazmat set, Gold Edition preorders get the Hazmat and National Guard sets.

[link]

[ Szerkesztve ]

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.