Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz Lifer092 #40649 üzenetére
Reggel mentem én is egy szóló DZ-t, a hős BANDIT klán (BANDIT_EHSAN, BANDIT_NOOB és BANDIT_SAQIB) 3v1-ben hátbalőtt. Addig mentem vissza rájuk, amíg manhuntok lettek, utána háromból kettőt lelőttem, a harmadik meg elkezdte lefutni.. Természetesen makrózva...
Hagytam is a p*csába.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
nyamsas
aktív tag
Üdv...
Nem tudom, mit akarnak a fejlesztők, de amilyen állapotban vannak a szerverek, semmi jót nem jósolok...
Amit Surviver PVP-ben produkálnak, az kritikán aluli..
Delta, Mike, még elviselhető, lagg néha igen komoly, de hogy Uniform error...És mindezt úgy, hogy benne vagyunk az aktuális túlélésben...nagyon "király"..
Haverral kezdtünk egy pvp survivert, szal. csapatban...
Csak mi voltunk az egész szerveren, szal. ketten, havert folyamatosan levágta Deltával(400 vagy 500 mbit digi net), engem csak hébe hóba(40 mbit falusi), de utána mindkettőnket levágott(egyszerre) Delta, és nem engedett vissza, folyamatosan Uniform error...Ok, játékból totális kilépés, visszaléptem, és felajánlotta hogy, szeretném-e folytatni az aktuális túlélést..
Folytattam, és egy lila mob mellett ébredtem, úgy mintha most kezdeném a túlélést egy save house-ban, szal. nem vett észre.Havert is vissza engedte, beértünk a DZ-be, nem volt ellenszer...nem mutatta, úgyhogy kijöttünk a picsába, legelső kimentésnél...
GJ ubifos....
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz akoska07 #40638 üzenetére
Üdv!
A szerverváltáshoz, ki kellene próbálni azt , ami már működik a GTA V-ben, én minden ottani fegyver eladáskor meglépem, hogy egyedül maradjak a szerveren, így egyetlen gyökér se tudja szétlőni, vagy felrobbantani a cuccaimat.
Tehát, indítani a Feladatkezelőt, majd Teljesítmény fül, ezen bal oldalt lent megnyitni az Erőforrás-figyelőt, ott a keresett exe folyamaton jobb klikk, majd "Folyamat felfüggesztése" opció kb. 6-8 másodpercig, majd utána a "Folyamat folytatása" opció, és legalább is a GTA online-ban, máris tuti egyedül vagyok a szerveren, nem zavar senki.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Snip3r_HUN
addikt
-
addikt
válasz Snip3r_HUN #40658 üzenetére
Már nem azért , de ezzel a módszerrel max 15 másodperc alatt ott vagyok a szeren, míg az általad leírtak az minimum 2 perc, ráadásul én a játék indításával egyidejűleg azonnal meg is szoktam nyitni a Feladatkezelőt, így ha szükségessé válik, akkor így csak egy Alt +Tab, meg két kattintás, és máris túl vagyok az egész procedúrán.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Micsurin
nagyúr
Srácok, nálatok is kakik a szerverek? Eltünedeznek a textúrák (Mosott "tejes doboz" lesz minden, és "loading....", de még a HQ-n is. , kidobál a játék Delta nem tudom mennyivel.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Dave567 #40663 üzenetére
Mobok? Azon kívül, hogy tíz percen belül másodjára tesz mobot a kva pálya alá nem tapasztaltam más hibát.
Unity... Division.... Crew. Azt hiszem befejeztem egy időre az Uborka cuccok vételét.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
bombibmw
veterán
Délután beléptem egy kicsit és egymás után három Delta.
Építik le szépen ezt a xart.
Nekem elég is volt ebből. -
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #40671 üzenetére
Ez nem mázli.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Anonymus23
veterán
Tegnap este, mondom játsszunk!
Napalmot elindítom, senki, majd bejön egy RU_ kezdetű tag, senki többet.
Elindulunk, nézem, hogy a dagi mob, kb 1,5-2 sec alatt elfogyott
Írom a gyereknek, hogy OMG are you using norecoil+aim? Mert kb úgy lőtt, mintha lézerfegyvere lett volna...
Persze tagadta
De azért Rambozott, és mikor gyors egymásután 2x is megfeküdt, akkor kilépett...Annyira szánalmasak ezek a csalók, mert kb játszani nem tudnak, de arcoskodás megy ezerrel...
;) - The Power of the Light Side
-
törölt tag
Ha manhunt vagy és sokan jönnek akkor fuss!
-
Micsurin
nagyúr
15 percenként.... delta c-0-1276
Másnál is? (T-s vagyok, először a wifire gyanakodtam de kábelen is szaraxik ma is....)
-
Anonymus23
veterán
válasz Micsurin #40677 üzenetére
Az a baj, hogy még mindig túl sokan játszanak vele, és rohadt sokba kerül a szerver hosting
Innentől kezdve meg ki lehet számolni, hogy mi jön...Ez a játék üzleti szempontból már rég behozta azt amit be kellett, sőőőt. Tehát, minden "értelmes ubis döntéshozó" (akit valószínűleg ütnek a részvényesek a zséért), azt mondja, hogy jól van, a marketing hadd menjen, de az életgörbe alapján ez a játék már rég túl van a csúcson, úgyhogy el kell sorvasztani. Nekik "valahogy" más szempontok a fontosak
Hónapok óta (de talán az eleje óta ilyen, csak nem tűnt fel/nem akartuk észrevenni (amíg a rózsíszín köd el nem múlt), hogy ilyen szutyok laggos szervereken kellett játszani.
Emlékszek rá anno Sith-et mit össze nem szidtuk, mert Falconon (akkor az első 4 kör még fenn ment a bejáratnál), hogy mi a francért nem ugrik el a gránátból, aztán kiderült, hogy bizony ma is ugyanez a helyzet, amikor laggol az ember, hogy mire jön a jelzés, már robban is;) - The Power of the Light Side
-
Micsurin
nagyúr
Remek ergo végre nyár és nem a szutyok ciscos anyagot tanulmányozom. De Divisionozni most se fogok. PTS mikor ér véget? 1.7 sugall bármi nemű pozitív elmozdulást ?
-
Lifer092
senior tag
válasz Micsurin #40680 üzenetére
Szerverek terén nem valószínű, maradnak az olajban eláztatott félig nyers sültkrumpli szerverek...
Sajnos nálam is, és az asszonypajtásnál is folyamatosan Delta hibákat dobál pontosan amit neked is. De van Mike és Delta C-0-200 is szépen. Beragadó skillek, fegyver nem lő, mobok teleportálnak, player lelőhetetlen, gránát már a "levegőben robban" kb. ahogy írták is mire mutatja már fel is robban....Katasztrófa a helyzet.... Már csak egy free-weekend kellene a totális apokalipszishez...
-
Lifer092
senior tag
válasz Snip3r_HUN #40682 üzenetére
Valami ilyesmi lehet az ubisoft szerver a PTS után:
[ Szerkesztve ]
-
Lifer092
senior tag
-
bombibmw
veterán
válasz Snip3r_HUN #40678 üzenetére
Há de hogy legye így a embeee mehánt?
Nem baj.
Este elveszítjük az összes kulcsunkat, aztán abbahagyjuk.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #40688 üzenetére
Nem kell kösz inkább nyitunk egy sört mert oda mindenkinek van kulcsa.
-
bombibmw
veterán
válasz Snip3r_HUN #40694 üzenetére
Sufi EOCnak a haverja.
EOC-ot már kirakták valószínűleg, mert Widdz videót csinált róla.
Nem is láttam a táblázatban.GÉ:
Jövök, de ha egymás után 5 szerveren lesz csaló és nem csak négyen, akkor lépek. -
arnikusz
veterán
Időnként eladok betörök. Most altonként van 2-2-3-3 szett fegyverzettel amik altonként 60 helyet foglal, a központi stashaba meg striker szettelemek és felszerelve 10 fegyver az sem foglal 80 ál többet. Ma csak míg csináltam a hetit ezen az alton kb. 100 cuccot adtam el.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Dolce Gusto
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mini PC
- Háztartási gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Crypto Trade
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Politika
- iPhone topik
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest