Hirdetés
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Már nem azért
, de ezzel a módszerrel max 15 másodperc alatt ott vagyok a szeren, míg az általad leírtak az minimum 2 perc, ráadásul én a játék indításával egyidejűleg azonnal meg is szoktam nyitni a Feladatkezelőt, így ha szükségessé válik, akkor így csak egy Alt +Tab, meg két kattintás, és máris túl vagyok az egész procedúrán.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen videókártyát?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bestbuy játékok
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Honor 70 (FNE-NX9), 8/256GB, 5G, Dual SIM, Éjfekete, független, garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256GB 100% akku (garanciás, független) + Apple Watch Series 5 80% (garanciás)
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de ezzel a módszerrel max 15 másodperc alatt ott vagyok a szeren, míg az általad leírtak az minimum 2 perc, ráadásul én a játék indításával egyidejűleg azonnal meg is szoktam nyitni a Feladatkezelőt, így ha szükségessé válik, akkor így csak egy Alt +Tab, meg két kattintás, és máris túl vagyok az egész procedúrán.