Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz Rossonero89 #41651 üzenetére
A mai penzum megvan. 3 csillag, 3 Végső, 2 Deadeye -10 ládából.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
5150head
senior tag
Skacok, nálam a "Dossziéban" tegnap megjelent egy "GE Támadás fül". Ez micsoda? Kérdeztem csapattársakat náluk nem jelent meg semmi. Itt is Bravúrok vannak, de teljesen mások mint a "GE Fertőzésnél"
A térképen sehol nem ír nekem "Támadást" Itt az egyik Bravúrnál be se adta a küldetés teljesítését, pedig próba képpen megcsináltam az Orosz konzulátus. -
-
Jocikablack
tag
Sziasztok.. Összejött a magányos csillag cf 6-os szett. Sniper forma nem vagyok. Mire érdemes belőni ezt a cuccot?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Jocikablack #41658 üzenetére
Shoti vagy LMG,pl.: MG5-tel próbáld ki,eléggé jó a 6-os bónusszal.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
addikt
válasz Snip3r_HUN #41657 üzenetére
Én is mire rájöttem, hogy ez a következő event lesz... Kerestem, hol lehet Assault Cache-t venni
-
Jocikablack
tag
válasz Snip3r_HUN #41659 üzenetére
Köszi. Tűzfegyvert, és szívósságot erőltessem?
-
5150head
senior tag
válasz Snip3r_HUN #41657 üzenetére
Sejtettem, hogy valami ilyesmiről van szó. Ubi... Köszi
Felvettelek remélem nem gond. -
Anonymus23
veterán
Pár jó cuccos a heti kínálatból (a teljesség igénye nélkül):
Alpha maszk: 1000/ 1129 TF / 3% CHC / 14% burn - PxC 749 @SEV
Striker térdvédő: 1659/1132 TF / 12997 SP / 32%burn+33%Disrupt+31%Bleed / - PcX 665 @SEV
Reclaimer gloves? 960/1215 TF / 1246 AR+5%CHC+15%CHD / PxC 665 @SEV
6% elsősegély öngyógyítás @DZ E 53rd (akinek még nem lenne, elég)
5% support st. healing speed @DZ W 31st
Loud Vent Brake: 19%CHD+5,5%HSD+2,5%CHC @DZ 5 (nem maxos, de majdnem)
;) - The Power of the Light Side
-
dvd24
senior tag
válasz Jocikablack #41662 üzenetére
szerintem tűzfegyver és elektronika
A 6-os classified Lone Starhoz még: érdemes mondjuk 2 LMG-t berakni és kivételesen nem az extended magazine tárat használni velük (hiába fog majd kevesebb DPS-t írni a karakterlapon), hanem mondjuk a special equipment vendortól most megvásárolható heavy magazine springet (10% RoF, 3 chc, 4 chd), ugye a 6-os bónusz miatt érdemes minél többet lenni 50% alatt a lőszerrel, tehát az extended tárral ritkábban jöhet be a bónusz, viszont ha aktiválódik akkor instant újratölt neked amikor kifogynál.
Ha meg nem aktiválódik és elkezdene tárazni akkor gyors fegyverváltás és folytathatod is a szórást. Így gyakorlatilag megállás nélkül lehet lőni, kifogyni soha nem fogsz a rengeteg +ammo capacity miatt.
Én egy Hungry Hog + MG5 kombót használok, de ha lesz egy második normális disznóm akkor két Hungry Hog lesz
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Nektek is bugos ahogyan a végrehajtott küldetéseket regisztrálja aGlobális esemény tiszt?
A 4. karakternél hiába csináltam meg 3x is, nem adja be a sárkányt...;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #41667 üzenetére
Nálam csak ilyenek meg delta. Viszont gyűlnek a classified elemek, 4 végső, 4 deadeye, 3 csillag.
Mg5 3 csillag 3 végső jó pve farmra. Mg5 harmadik talentjére rápörgettem az uralkodó talentet szépen tölti vissza ölésenként a 35%-ot.
Este heti HVT-k?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #41669 üzenetére
nekem meg marad igy delutanra a 2 mike + 1 delta + 1 romeo.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz #75376384 #41670 üzenetére
Reggel itt is ez volt,kijelentkeztem a karakterváltás miatt jött a delta/mike... A massive remekül időzíti mindig a free időszakot,vagy pts-sel egy időbe vagy mint most a global event-el egyszerre. Classified-ből a végső megoldás full,a deadeye-ból 5 megvan már csak egy térdvédő kell,magányos csillagból talán 3 db item van.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #41671 üzenetére
Nálam van 0 db Classified.
-
Snip3r_HUN
addikt
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #41673 üzenetére
Mi a farmolási technikád GE tokennél?
A Predator Alpha Ninja kombó tetszetős, ha nem lesznek meg a 6-os classifiedek akkor ilyet használok maj DZ-re.
Szemét a játék, mert kéne Végső mellény és tok erre mit ad kesztyűt és zsákot.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz arnikusz #41674 üzenetére
Többségében Lexington challange, ha van célpontinfó akkor a 750 GE tokenes HVT-k. Mondjuk ma toltunk pár Tiszta égboltot is, ha jó a csapat gyorsabban megvan mint egy Lexington.
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #41675 üzenetére
Köszönöm.
Nálam szintén Lexi, HVT, meg bemelegítés re a bal oldalsó 8 PVE boss.
A CS-t randomokkal no.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
válasz Jocikablack #41677 üzenetére
Egyébként mekkora egy baromság, hogy Játékostársakkal farmolod a GE tokent, majd ládát veszel belöle- együtt szereztétek- de a vett ládából eső cucc nem megosztható.
-
törölt tag
Üdv!
ha ezen az ingyenes hétvégén leszedem a DLC-t, akkor megmarad, vagy csak a hétvégén ingyenes? nem teljesen értem. bocsi, ha volt már téma. nagyon sokat nem olvastam vissza.
-
arnikusz
veterán
-
Jocikablack
tag
válasz Snip3r_HUN #41683 üzenetére
Te egy hitvány szettben is így nyomod..
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #41688 üzenetére
-
xyvalaki
aktív tag
A GE lista mikor frissül? Másik kérdés hogy 36000 kreditet hogy lehet óránként farmolni?
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
-
xyvalaki
aktív tag
válasz Anonymus23 #41688 üzenetére
Eddig vagy 50 ezret farmoltam, de hátizsák nem akar esni a DE szetthez.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
arnikusz
veterán
Ezek majd akkor esnek mikor nem is számítasz rá a GE héten kívül.
Most 32 ládánál tartok 40 a terv és az meglesz, kívéve, ha addig nem esik Végső mellény és Deadeye térdvédő.Teszteltem a Csillagot a Berserk hasznos a sebző ultival Barrettet a bandájával együtt a bejárónál szedte.
Kicsit az LMG- 1.5 feeling az újratöltéssel.
A régi szettek tényleg kuka, még a Ninja bikeos kombók is, a 2 kalibrálási lehetőség jelentős előnyt ad, meg az 1401-es max fő érték is.
Viszont továbbra is ügyelek arra, hogy sklll haste 30% felett legyen.Csillaghoz 2 MG5 kell a Pakhan ment, a Sasg se, volt annyira jó.
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Lefty
addikt
válasz Snip3r_HUN #41699 üzenetére
Ez nem inkabb PvE-re jo? Pl. az 5os bonusz +15 elit vedelmet ad. Vagy DZ-ben miert final-ben nyomod inkabb?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Alcatel okostelefon és 2db gombos telefon egyben 1000ft
- Philips Brilliance 190CW9FB monitor
- Apple Mac Mini M2 8GB/256GB Garancia 2026.08.28.
- Cooler Master GX-Lite 500W RS500-ASABL3 tápegység,2x8pin Pci-e csatlakozóval,hibátlan állapotban!
- Eladó! PS4 konzol 1TB megkímélt állapotban ajándék 4 játékkal,2 kontrollerrel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest