Új hozzászólás Aktív témák

• arnikusz

veterán

Szép napot mindenkinek!

Tegnap szórakoztam az aranyszettel a szabadnapon. Az őszi remény safehouse-ban ( bal oldalt legfelső) kapható maszkot és egy múlt héten esett Skull kesztyűt raktam először Robust, majd Barrett mellényhez, a táska Specialized.
    PVE területen, DZ napi 10 LMB, heti 50 fegyenc és a nap végén Falcon ment ( ott adott egy sisakot -de a társaság jó volt), 10 Amherst, meg kinti bossok. Amikor egyedül voltam szépen darált Pakhan és SVD, Hungry Hog és ThompsonM1928-at váltogattam, ha már ketten-hárman-négyen akkor oda kell figyelni.
    1.6-ra még a Shortbow térdvédőt, meg egy esett páncél nélkül 1001-es holstert rakok hozzá és kíváncsi leszek rá.

A BOO terminálban található AUG-ot néztem ebben a szettben ( igen tudom a sebzés szettenként változik) 18K volt, igaz hogy csak 29% a CHD, de az elméletileg változik CHC-re és a stashban is elfér egy, így ha van felesleges 1248 PxC tessék megvenni.

Utolsó kép Bulletking- ha 2 Caduceus van a grafitin, miért nem dobálja többször. :F

Hétvégén pedig reszkess Tommy Gun.
    Egyébként a délelőtti órákban meglepően csendes volt a DZ- váltva csináltam a 4 karakterrel a heti és napi feladatokat és csak egyszer lőtt hátba egy 4-es rugó csapat :DD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés