Új hozzászólás Aktív témák

• Brownage

tag

válasz Anonymus23 #16483 üzenetére

Na de tisztázzuk. A Season Pass az nem egy Collectors / Deluxe / akármilyen Edition a játékból. A Season pass az 3 DLC-nek az ára elsősorban. Ami az év folyamán jelenik majd meg.

Olyan mintha megvennéd az alap WoW-ot és hozzá megvennéd a Burning Crusade-t. Meg aztán a WOTLK-t, stb. A kiegészítőért fizettünk nem azért, hogy ingame kapjunk egy blueprintet. Mint ahogy Battlefieldnél is a DLC tartalmazta egyben mind a 4 DLC-t 10 ezer Ft-ért. Egyébként pedig megvehetted külön is a DLC-ket egyesével fejenként 3-4 ezer Ft-ért és a 4db DLC külön-külön többe került mint egyben ott a Premium edition vagy mi volt a neve?

Szóval alapvetően abban reménykedve vettem meg én személy szerint SP-t, hogy így 8ezerbe kerül a 3 DLC és amúgy meg lehet hogy 10-12-be kerülne ha külön-külön venném meg. Mivel igyis-ugyis megvettem, miért ne? Na meg ugye Season Passhoz eleve kaptunk ingame kb 8 ruha settet. Amiből igaz, hogy 4-et elvileg meg lehetett szerezni egy kis trükközéssel, mert az csak USA-nak volt elérhető de proxyn keresztül ki lehetett csalni azokat az agent ruhákat, de azt is kapta az, aki SP-t megvette. Szóval nem értem valóban, hogy mi a baj a SP-al.

Új hozzászólás Aktív témák