Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brownage

tag

válasz bunfi #16415 üzenetére

Ezt értem, de olvassátok el a megjelenés előtti leírásokat. Sőőt anno valamelyik ilyen E3 vagy melyik trailer is arra volt kihegyezve, hogy DZ-ben extract van, jön a 4 fős csapat és hátulról fejbelövi a játékost. Én megértem és elfogadom, ha valaki nem szereti a PvP-t, viszont sajnos el kell fogadnotok, hogy ez a játék erősen PvP-re lett megírva. Ez kb. tényleg olyan, mintha most azt mondanád, hogy a Battlefieldben ne erőltessék rád, hogy más játékosok ellen küzdj, mert te NPC-ket szeretnél ölni. Semmi akadálya. Van 6 órányi campaign, azt kell beosztani azt viszont látásra.

Nem rosszindulatból mondom, de aki irtózik a pvp-től, aki eltörölné az egész pvp lehetőséget, annak ez a játék nem való. De most komolyan. Mármint nem lesz hirtelen a játékból pve paradicsom, hiába reménykednek az emberek. Az, hogy néha kijön egy incursion az jó 1-1 napnyi elfoglaltásgnak, de hamar farmmá válik az is. Mondjuk az első DLC az kedvezni fog a pve-t kedvelőknek, azt én is nagyon várom azóta, hogy olvastam róla. Főleg amiatt vettem meg a Season Passt, mert nagyon bejönnek a földalatti helyszínek, nagyon jó hangulatuk van. Elképzelhető, hogy a Diablo Riftekhez hasonló rendszer meg fogja dobni a pve hangulatot. Csak az a baj, hogy akik nem szeretnek pvpzni, akiknek rossz élményük volt DZ-ben, azok ha eddig nem vették meg a DLC-t, azok lehet, hogy nem is fogják, így kimaradnak abból is. Bár mondjuk az utána lévő DLC-re is készüljenek a pvp-t utálók lélekben, hogy az meg ugye valami Survival mode lesz, az végképp a DZ-n belüli pvp köré épül. Ott még inkább rá lesz kényszerítve az ember, ha magát a DLC-t játszani akarja.

Új hozzászólás Aktív témák