Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brownage
tag
Ezt értem, de olvassátok el a megjelenés előtti leírásokat. Sőőt anno valamelyik ilyen E3 vagy melyik trailer is arra volt kihegyezve, hogy DZ-ben extract van, jön a 4 fős csapat és hátulról fejbelövi a játékost. Én megértem és elfogadom, ha valaki nem szereti a PvP-t, viszont sajnos el kell fogadnotok, hogy ez a játék erősen PvP-re lett megírva. Ez kb. tényleg olyan, mintha most azt mondanád, hogy a Battlefieldben ne erőltessék rád, hogy más játékosok ellen küzdj, mert te NPC-ket szeretnél ölni. Semmi akadálya. Van 6 órányi campaign, azt kell beosztani azt viszont látásra.
Nem rosszindulatból mondom, de aki irtózik a pvp-től, aki eltörölné az egész pvp lehetőséget, annak ez a játék nem való. De most komolyan. Mármint nem lesz hirtelen a játékból pve paradicsom, hiába reménykednek az emberek. Az, hogy néha kijön egy incursion az jó 1-1 napnyi elfoglaltásgnak, de hamar farmmá válik az is. Mondjuk az első DLC az kedvezni fog a pve-t kedvelőknek, azt én is nagyon várom azóta, hogy olvastam róla. Főleg amiatt vettem meg a Season Passt, mert nagyon bejönnek a földalatti helyszínek, nagyon jó hangulatuk van. Elképzelhető, hogy a Diablo Riftekhez hasonló rendszer meg fogja dobni a pve hangulatot. Csak az a baj, hogy akik nem szeretnek pvpzni, akiknek rossz élményük volt DZ-ben, azok ha eddig nem vették meg a DLC-t, azok lehet, hogy nem is fogják, így kimaradnak abból is. Bár mondjuk az utána lévő DLC-re is készüljenek a pvp-t utálók lélekben, hogy az meg ugye valami Survival mode lesz, az végképp a DZ-n belüli pvp köré épül. Ott még inkább rá lesz kényszerítve az ember, ha magát a DLC-t játszani akarja.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen switch-et vegyek?
- Háztartási gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Napelem
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest