Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
Brownage
üzenetére
Én nem irtózom a pvp-től, tekitve azt nagyságrendileg 10k+ órát, amit az utóbbi években fps-ekbe öltem, kezdve a Q3-tól az UT-n, a CS:S-en és a TF2-n keresztül a Battlefieldig. Csak az a baj, hogy a Division nem valódi pvp, hanem egyfajta nyomorék torzszülött. Ha akarsz harcolsz, ha akarsz nem... elég vicces lett volna így bfezni..
Lehet velem van a baj, de nekem nem megy fel az adrenalinszintem attól, hogy rogue vagyok, mert legalább annyira múlik a szerencsén is, mint a tudáson, hogy túlélem-e a huntot vagy nem. Abban sem lelem örömömet, hogy a blueprintekért küzdő lonereknek rontom a fejlődését, mert lássuk be, egy ember lelőni hátba, mikor "négyen vagy" nem hinném, hogy honorable action, függetlenül attól, hogy végletekig be akarják magyarázni, hogy ember embernek farkasa módban KELL játszani ezt a játékot. Teljesen függetlenül attól, hogy mennyi idő visszaszerezni az xp-t nem élvezem, ha úgy ölnek meg, hogy nem csináltam semmit rosszul csak nem volt szerencsém. Volt annyira peches sorozatom a sessionökkel, hogy négyszer léptem meg egymás után a 64->65-öt, mert mindig történt "valami".
(#16426) Brownage: Akkor te egyike vagy azoknak, akik nem a DZben élik ki a nyomorultságukat és állnak bosszút a mindennapi gondokért. De ettől függetlenül továbbra sem tartom jónak, hogy a játék azt díjazza a legjobban, ha te és a 7 másik barátod vagytok a legkimagaslóbb nyomorult opportunisták a játékban. Mert ha lehet kempelni a saferoomot, akkor miért nem kempeljük, meg miért ne röhögcséljünk és alázzunk meg másokat, vagy épp a legnevetségesebb szánalmas szituációkkal próbáljuk a másikat rogueba provokálni, hogy aztán jól lelőhessük. Ez nem pvp.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Philips LCD és LED TV-k
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5080 ROG ASTRAL OC 16GB GDDR7 eladó garanciával! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest