Új hozzászólás Aktív témák

• Brownage

tag

válasz .LnB #16414 üzenetére

Én vissza is sírom egyébként azt az időt. Persze, szar volt amikor megöltek, vagy akár csak figyelmetlenség miatt meghaltunk NPC-től, mert akkor is többet veszítettünk mint most. Viszont megvolt az a félelem, hogy huu basszus meg ne haljak, mert az nagyon rossz. Most igazából ez teljesen elmúlt. Persze, értem én, hogy aki még nem 75-ös és most minden erejével azon küzd, hogy meglegyen, annak nem lenne jó. De 1.1 előtt amint 50 lettél, nem volt értelme tovább fejlődni. Most 75 után nincs értelme. De igazából előbb-utóbb eljut az ember 90+-ra. Akár 99-re. Most ha több xp-t veszítenék, volna jelentősége, hogy épp 99-es vagyok vagy 96-os? Még csak 1 szintnyit se esik vissza az ember soha semmilyen körülmény között. Max ha épp az elmúlt fél órában lépett valaki szintet, akkor elképzelhető, hogy 1-2 haláltól visszaesik.

Anno Diablo 2 Hell fokozatán ilyen volt. 4-5 halállal akár egy teljes szintet lehetett bukni. Pontosabban ugye ott visszaesni nem lehetett. Csak az adott szint legelejéig. Nem az, hogy manhuntosként leölnek 2x és akkor látom, hogy negyed szinttel hátrébb vagyok, ami 2 manhunt után vissza is jön...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés