- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brownage
tag
Én vissza is sírom egyébként azt az időt. Persze, szar volt amikor megöltek, vagy akár csak figyelmetlenség miatt meghaltunk NPC-től, mert akkor is többet veszítettünk mint most. Viszont megvolt az a félelem, hogy huu basszus meg ne haljak, mert az nagyon rossz. Most igazából ez teljesen elmúlt. Persze, értem én, hogy aki még nem 75-ös és most minden erejével azon küzd, hogy meglegyen, annak nem lenne jó. De 1.1 előtt amint 50 lettél, nem volt értelme tovább fejlődni. Most 75 után nincs értelme. De igazából előbb-utóbb eljut az ember 90+-ra. Akár 99-re. Most ha több xp-t veszítenék, volna jelentősége, hogy épp 99-es vagyok vagy 96-os? Még csak 1 szintnyit se esik vissza az ember soha semmilyen körülmény között. Max ha épp az elmúlt fél órában lépett valaki szintet, akkor elképzelhető, hogy 1-2 haláltól visszaesik.
Anno Diablo 2 Hell fokozatán ilyen volt. 4-5 halállal akár egy teljes szintet lehetett bukni. Pontosabban ugye ott visszaesni nem lehetett. Csak az adott szint legelejéig. Nem az, hogy manhuntosként leölnek 2x és akkor látom, hogy negyed szinttel hátrébb vagyok, ami 2 manhunt után vissza is jön...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- BestBuy topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Kedvező áron! Eladó TP-Link TL-SG2008P Omada SDN POE+ Alza Gari 2029.11
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest