Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
hihi hajrá akkor én szerintem beköltözöm irigykedni azokra akik sokat nyernek
szerintem én most csináltam 1 nagy hülyeséget (bwin-en). peres rendszerben csináltam 2/5-ös szelvényt de csak 120 ft-al mertem (ugye mert így 10 fogadás, 1200 ft), 4100at (ez a max talán) v mennyit nyerhetek és bedőltem neki és csak utána esett le h 1200ért nem biztos h jó biznisz volt ez
[ Szerkesztve ]
don't tell me what i can't do!
-
stefyY
őstag
Francia hokisok lassan egyenlíthetnének...legyen X a vége
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
föccer
nagyúr
válasz fatallerror #6396 üzenetére
Már egy jó ideje 5k val kezdtem el játszani kb 1 hónapja. Eddig kitart a pénzem, már nagy bajom nem lehet
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
rwin5
őstag
hát nem tom mi a tré van.. 2 hete jött egy 60ezres szeló, azóta 2 hete összesen 1mixet találtam volna el, persze azt se raktam meg, úgy látom elment most a szerencsém.. inkább hagyatkozok a fórumosok tippjeire hátha több szerencsém lesz
-
föccer
nagyúr
FC Köln II - MSV Duisburg II.
Véletlenül találtam rá, de eddig megérte. Elég csúnya tömés van a meccsen.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Arcképgyáros
ja jut eszembe, és hogy-ha a tippmix nyeremény 4kiló fölé megy akkor mi van? nem fizetik ki?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz fatallerror #6385 üzenetére
Az jó ha van, ha nekem is lenne pókerből megélnék neten, ezt már többen is mondták, de sajnos agyban ilyen téren gyenge vagyok...
-
Vangelis
félisten
Bocs, hogy kirakom megint!
De tegnap este teljesen zöld lett
Ma is tenni kell valami hasonlót.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
B-L-A-C-K
titán
válasz fatallerror #6375 üzenetére
Neten ritkán fogadok mert ott tiltre vágom magam hamar, azaz lebukom, így úgy szoktam beutalok, ha aznap elérek egy kitűzött összeget utalom is le, vagy ugye lebukom ha nem érem el. Tippmixen fogadok leggyakrabban.
-
Ps Vita
őstag
Kérdésem lenne a Betclices 11 ezres akcióról,ugye bármennyi meccset megrakhatok nem csak egyet(tehát kombinálhatom),és az a lényeg,hogy háromesélyes legyen mind
2. Azt kell előre jelezni,hogy ez az 1. fogadás,és,hogy fel szeretnéd használni a bónuszt? -
Mano_01
aktív tag
szerinted ő nyer?
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
X3B6O0X
aktív tag
Ma ezzel támadok (most csak 300Ft-ot szántam tippmixre).
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
giigz
veterán
Lilleström 5,50-es oddsért ment
-
WaterWave
veterán
Robson ajándék volt, büntet a csaj
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
fatallerror
addikt
válasz B-L-A-C-K #6372 üzenetére
akkor azért jópár éve nyomod. melyik irodánál fogadsz? (nem olvasok vissza ).
"csaj is van de ebbe nincs beleszólása mivel nem a családi kasszából megy" = nem tud rólaegyébként ne gondoljátok h nem lesz majd foci, csak mert eu-ban nyári szünet van 1 csomó ázsiai arab nevesemmi liga, én ilyeneken nyertem néha jópár ezret (200ft-ból) jó tudom itt a bukik simlisebbek de akkor is
mondjuk újonc vagyok a topikban, biztos sokan nyomatjátok az ilyeneket is tehát tudtok erről[ Szerkesztve ]
-
skeli
tag
040 Hönefoss - Rosenborg 1.84 V
048 Helsingborg - Häcken 1.72 H
055 Hapoel TA - Maccabi TA 1.94 V
057 Caen - Nantes 1. félidő eredménye 1.93 D
061 Brighton - Crystal Palace 1. félidő eredménye 2.00 D
067 Real Sociedad - Granada 1.41 Heredő odds: 33,42
érvek, ellenérvek, vélemények?
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz fatallerror #6371 üzenetére
Öreg vagyok már közelebb a 30 hoz mint a 20 hoz, csaj is van de ebbe nincs beleszólása mivel nem a családi kasszából megy...
giigz: Raktam én párat de nem jöttek, MU év ajándéka? Ja éppen hogy nyertek lefújás előtt pár perccel, hatalmas ajándék volt, gondolom le is izzadtál....
Viszont most le is megyek dobok egy spontán kamit.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz fatallerror #6365 üzenetére
Nem küldöm én nagyba (vagyis van aki több százezrekkel fogad) 200Ft-50 ezres tétekkel fogadok, de az 50 ezer ritka, inkább 5-20 az átlagos tét, de ne úgy nézd minden nap rakok, van hogy 1 hónapban rakok 2 db 5 ezrest és annyi, ez változó. Ha huzamosabb ideig nem megy nem éröltetem, mert erre gyakran volt már példa. Pl idén Január-február vagy 100 mínusz, utána jött a március +200, április minimális mínusz. Most meg alig raktam még ebben a hónapban normális téttel.
-
WaterWave
veterán
Robson aláz
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
rwin5
őstag
Francia korongot nagyon érzem mára, duplázós pénzt megérne
-
fatallerror
addikt
válasz B-L-A-C-K #6362 üzenetére
reflexből elírtam nem poén volt de még időben észrevettem és javítottam forintra a kommentet 300-500 euróm lenne csak erre akkor nem fórumoznék most itt hanem 1 csaj hasáról nyalnám a nutellát miamiban például
leszek az a hülye akkor mert ugyan van most ennyi pénzem de ez kondibérletre meg ilyenekre kell
meg így maradok a bwin-nél még gondoltam h nem merték csak így megtartani a pénzem meg csak szóltak volna h elhúzzák a csíkot és odaadják a pénzem de akkor ezért nem szóltak mert nem érintte egyébként elég nagyban küldöd ahogy olvastam hát ha ilyen pénzekkel játszanék mint te egésznap izzadnék hogy bírod ezt a stresszt xDD
#6363) adrian360 : érthető, régen bwinnél is fent volt 3-4 forduló előre de azóta rájöttek h nekik ez nem pálya h mindenki megrakja a 4 forduló esélyeseit és sokx be is jön
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
válasz gyuromoj #6344 üzenetére
31 Lahti - Helsinki JK V 1,75
48 Helsingborg - Häcken H 1,72
53 Bellinzona - Winterthur H 1,75
13 V. Williams - L. Robson V 1,84
Eredő odds: 21,97930
Ez 9,74-es odds...hogy lett 21-es??
A teniszen kívül jól néz ki....Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
adrian360
őstag
válasz fatallerror #6355 üzenetére
Megnyugodhatsz van Serie A bet365, de mivel a következő forduló vasárnap lesz, még nincs fent az ajánlati lista. 2-3 nappal korábban jönnek majd oddsok
-
B-L-A-C-K
titán
válasz fatallerror #6361 üzenetére
Aha, akkor az előző 300-500 eurós tétek csak poén volt! Akkor csak jó neked a bónusz, Betclic-en mondom 11 ezret befizetsz, és ha elmegy visszakapod, le is utalhatod, hülye aki nem használja ki.
-
fatallerror
addikt
válasz B-L-A-C-K #6356 üzenetére
amint betöltöttem a 18at (2007től) azóta kihagyásokkal de nyomatom, viszonylag ésszel. mivel melóm nincs ezért 3-4 havonta 3000et szánok a dologra persze ha szükséges, ha van pénz a számlán nyilván nem töltök fel
mivel kicsiben játszom mindig ezért nagy nyereményem még nem volt csak pár 10 ezeramikor ésszel csinálom akkor 2-3 meccsből (kombinált) 3-5x szorzó jön ki tehát 1000-1500 ft nyeremény és feltornázom és olyankor jön a baj amit még frissen csináltam ilyenkor elkezdem rakni az idióta 10-12 meccses kombikat (csak serie a-ban tehát 1 forduló összes meccsét megrakom kivéve a csapatom, sajátomra nem fogadok- juventus a szerelmem 1995 óta)
az akár több ezerszeres szorzókért és elbukom őket 2-3 meccsen (1x volt h 200ból 964 ezret nyertem volna, 1 meccsen ment el) aztán mikor visszamegyek 2000-3000 forintra akkor vissza az ésszerűbe csak vmikor az se jön be és nullázom magam tavalyi évet 2 befizetésből lenyomtam, most 2nél tartok de bwin-en ennyi is marad sajna :/ pedig szeretem őket... mivel mindig sokat akartam ezért még nem volt kifizetésem xD
am jobban járnék a sok apróval mert még 50%-os teljesítménnyel is már 100 ezreim lennének xD
röviden ennyi :] asszemszerk: jött a bwin válasz. régieket nem érinti. akinek van számlája az befizethet meg leszedheti a pénzét jupiiiiii. de örülök ennek, nem szívesen váltanék a jól beváltról
idézet:
Köszönjük megkeresését.Értesítjük, hogy cégünk stratégiai-gazdasági megfontolásból új regisztrációt nem tesz lehetővé a bwin.com oldalon az Ön tartózkodási helyén, így új bwin számla létrehozása Magyarországon nem lehetséges.
E döntés a már regisztrált felhasználóinkat nem érinti - számlaegyenlege továbbra is rendelkezésére áll.
Mivel Ön már rendelkezik bwin számlával, így továbbra is teljes termékkínálatunkat használhatja. Egyenlegét feltöltheti a "Befizetések" menüpontban felsorolt lehetőségek egyikével, ill. továbbra is kérheti nyereményei kifizetését.
Oldalunkon további jó szórakozást kívánunk.
[ Szerkesztve ]
-
W1
senior tag
válasz B-L-A-C-K #6358 üzenetére
Szerintem megfogadom a tanácsod!
(#6359) giigz: Alapból apu "belémnevelte" a dízelt. Mindig dízel autónk volt, egy kivétellel, jobban is szeretem, hallom a jó kis dízel hangját, bár ez a legkissebb, hogy milyen motor legyen. Ez csak egy álom, ami elérhetőnek tűnik, de nézd, ha arról lenne szó, hogy egy ütött kopott TDI vs gyönyörű megkímlt 1.4 benzin, nyílván nem a TDI-t venném, csak annak jobban örülnék.
-
giigz
veterán
Miért pont 1.9 TDI? Általában 3x annyi km van bennünk mint amit kiírnak, igaz, hogy elpusztíthatatlan motor, de azért ennyi év és km után a turbo bármikor tönkremehet, vagy bármi más, és miért vennél egy TDI-t, ha egy szívóbenzinnel sokkal jobban jársz? Mennyit akarsz vele évente menni? 30k km alatt nem sok értelme van venned egy lestrapált ütött kopott TDI-t, mikor egész jó állapotú benzineseket ki lehet fogni.
-
W1
senior tag
válasz B-L-A-C-K #6354 üzenetére
Igazából ami inspirál, hogy suli végekor kezdem a jogsit. Nem akarok én se új ájfont meg retina mac-et, meg ilyen szarokat, csak van 200k-m, és valahogy ezt feltornászni addig, hogy egy Golf 4 1.9 TDI-t vehessek.
Osztálytársamnak ma néztem a hoki szelvényét, 29-es szorzó, 1500-as játszott tét, 42 lett volna a vége, szeretncsétlen egy döntetlent rakott meg, ami 2-3 lett..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz fatallerror #6355 üzenetére
Ezért kérdeztem, mert akkor eleve nem érdekel a bónusz... Bet365be szinte minden van Olasz A is, de most én sem látom tényleg, lehet elfelejtették kirakni...
Amúgy mesélhetnél kicsit magadról, milyen szisztémába nyomod, legnagyobb nyerő/bukó. Mióta játszol milyen profitod van...Ne ijedj meg ezeket mindenkitől megkérdezem aki új itt...
-
B-L-A-C-K
titán
Sajnos már itt nyár lassan a topp bajnokságokból már csak pár forduló van hátra ami ilyenkor telejelesen kiszámíthatatlan már. Én 5-6 éve napi szinten minden információt tudok szinte a csapatokról, és mégse tudok fixen hosszútávon profitot termelni, van hogy havonta 200 ezret nyerek, de van hogy több hónapig nem nyerek bukok 50-100 ezret. Szóval ezzel azt akarom neked mondani hogy mostanában felesleges nézni a tabellákat ezt azt, kezdőké a szerencse próbálj magadtól fogadni. Haverom is életében nem fogadott, tavaly magától rakott egy szelót nyert 200 ftból 35 ezret...
-
W1
senior tag
válasz WaterWave #6349 üzenetére
És hogy kezdjek neki, mit tanácsoltok?
Nem az a célom, hogy 50-es szorzóm legyen, és 200Ft-ból csináltak 10k-t, inkább raknék szívesebben nagyobb téttel kissebb, de biztonságosabb meccset.(#6351) B-L-A-C-K: Olyan téren kezdő vagyok, hogy szelvényt még életembe nem raktam, de az osztályomba kb mindenki Tippmixel, így elég sokmindent tudok már, bár amit említettél, azt pont nem.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Peres szelót is lehet rakni, ami annyit jelent hogy pl 7 meccsből ha 2 elmegy akkor is nyersz, ebben az esetben 1 szelvényen a maximális nyeremény 8,4 millió forint lehet.
De ha kezdő vagy olvasd át ezt először:
Tippmix Részvételi Szabályzata/Gyakorlati Útmutató
fatallerror: Tippmix új oldala kitudja mikor jön, már mondják egy éve... Bet365 szerintem nem rossz, a felületet kell megszokni csak. Nem tudom milyen téten tolod, de ha érdekelnek a bónuszok is akkor Betclic-en 11 ezres úgynevezett ingyen fogadás van még mindig. Azaz ha az első fogadásod elmegy, visszakapod a pénzed 11 ezer forintig.
[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
válasz gyuromoj #5706 üzenetére
összezavarodtam most már teljesen bwin-es vagyok, azt tudom h kivonultak mo-ról és nincs több befizetés, kifizetésről nem tudok még infot majd válaszolnak.
nézegetem az alternatívákat (bet365-re esküsznek a legtöbben pedig serie a-t se látok ott, meg ezen kívül is kevésnek tűnik a kínálat de lehet még nem töltötték fel az utsó fordulókat pedig vmi 15 ezres kamubónusz is van most ott ).
ez a tippmixpro meg felületre ígéretesnek tűnik, adómentes is de bizonytalan az indulása na meg ha el is indul lesz kb 4 fogadás xD meg szerintem a szezonkezdetekig nem is fog elindulni...én meg nyáron akarok meggazdagodni xDszóval segítsetek legyetek szívesek h várjak az adómentes tippmixpro-ra vagy válasszak más irodát a meglévőek közül (ha igen akkor melyiket). vagy ha vki tudja h a bwin továbbra is kifizet (gyakorlatilag ne elméletileg) akkor játszom ott a tippmixpro-ig (vagyis amíg van pénzem ott )
-
WaterWave
veterán
egyértelmű meccs nem létezik, max olyan ami 99%-ban esélyes, de sokszor, az az 1% viszi el
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Még sosem Tippmixeztem, most kezdett el érdekelni a dolog. A kérdéseim:
Van maximum tét?
A maximum nyerés az 400.000Ft, ezt jól tudom?
Mennyire szoktak egyértelmű meccsek lenni? -
WaterWave
veterán
nekem Robson nagyon tetszik mint tipp, igazándiból megindokolni nem tudom miért, bár az jó ok lehet hogy esett az odds, de ez ebben a formában ugye elég vicces... 1.85 ért sztem nem rossz az
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz WaterWave #6342 üzenetére
Nem kell olyan...Pár hónapja váltottam androidról, szifonra, azelőtt mondhatni majdnem leköptem akinek az van, de elkezdtem használni, és úgy megtetszett hogy nem is kell más...Volt azóta i4-em (2-3), 4S-em, de végül i4nél maradtam, jelenleg nem költenék jobbra. 4S-t azért adtam el mert 80-90 ezerét nem tud többet sokkal, amit észreveszel annyi hogy 2 mp-el gyorsabban jönnek be a weboldalak de az meg nem érdekel. Szóval Androidot hanyagolom most már, és 50 ezernél nem adok ki többet egy telefonra, mert feleslegesnek tartom...Note2 meg mint mondtam tudod van a családban 2db-is, de nekem nagyon nem adja.
gyuromoj: HJK és Helsingborg igaz jó formában vannak, de most kezdődött a bajnokság, bármi lehet, lehet simán nyer mind2 csapat, de lehet egyik sem, én nem erőltetném, bár most látom 500-as a tét akkor meg nokommmment...
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz WaterWave #6340 üzenetére
Akkor így vállalható:
13 V. Williams - L. Robson V 1,84
Eredő odds: 21,97930
Tét: 500Ft
Max. nyeremény: 10990 Ft
3/4 (4 alapfogadás)(#6345) B-L-A-C-K
4*500Ft pontosan.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
WaterWave
veterán
-
gyuromoj
veterán
Erről vélemény:
13 V. Williams - L. Robson H 1,65
Eredő odds: 20,25363
Tét: 500Ft
Max. nyeremény: 10125 Ft
3/4 (4 alapfogadás)PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -secret- #6328 üzenetére
Már elmondtuk 50x hogyha számokkal írja ki valaki a meccset kutya nem foglya megnézni, ha már másolod a számokat akkor egy fél egérmozdulattal kitudod másolni a nevét is, ha meg telefonról írsz szerintem a nevüket röviden betudod írni.
polgárjenő: Nem kell megforgatni semmit, ha nyersz ki is veheted, ha elbukod visszakapod, és azt is kiveheted, de vigyázz első fogadásnál érvényes csak. Egyik ismerősöm megrakott egyenként 11 meccset egy ezressel és csodálkozott csak egy ezrest kapott vissza mikor elmondtam neki érthetően hogy az első fogadásra érvényes, nem a 11 db elsőre...Szóval erre majd figyelj.
[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
válasz polgárjenő #6329 üzenetére
Tudtommal nem. Az összeg azonnal kivehető. Én erre emlékszem mikor olvastam a feltételeket.
Mára valami tuti? :-D
-- PSN_ID: GerY2123
-
Arcképgyáros
én ezt tettem ma:
035 H
038 H
052 H
060 H
065 H
067 Hodds: 30,60252
-
gery2123
őstag
válasz polgárjenő #6325 üzenetére
Ha elbukod nem kell megforgatni. A személyi szerintem raer akkor ha már igényelni akarod. A min kifizetés hirtelen nem tudom mennyi, de nem 10k. Kevesebb.
-- PSN_ID: GerY2123
-
WaterWave
veterán
válasz samfishR #6324 üzenetére
jha azt néztem, elég csúnyán
múltkor barca - real is nagy mákkal nyertem a reállal, hullámoztak rendesen• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
polgárjenő
tag
KÉNE EGY KIS SEGÍTSÉG GYORSAN BETCLIC BÓNUSZHOZ.
MÉG NEM KÜLDTEM BE A SZEMÉLYIRŐL A KÉPET, MINDJÁRT MEGYEK DOLGOZNI, ATTÓL MÉG ÉRVÉNYES A VISSZAFIZETÉS HA VESZTES A FOGADÁS? RÁÉR UTÓLAG ELKÜLDENI AZ ADATAIMAT? NEM KELL MEGFORGATNI A NYEREMÉNYT VAGY HA VESZTES A FOGADÁS AKKOR A MEGMARADT PÉNZT? JA ÉS MENNYI A MINIMUM KIFIZETÉS? BOCS A NAGYBETŰKÉRT, KÖSZI A VÁLASZOKAT[ Szerkesztve ]
-
samfishR
senior tag
válasz DeathBat666 #6278 üzenetére
jol tetted h nem raktal rajuk allint, most nezem, hogy utolso negyedben ki lett fujva a real orra.
-
samfishR
senior tag
hat ja, en is rendesen leizzadtam almomban, igen meleg volt a szobaban ejszaka az under/over playoffban szerintem igen lutri, az under siman uszhat egy hosszabbitas miatt is akar, az over meg megint necces, mert itt mar elegge kiegyenlitettek az eroviszonyok, ritkan van tömés. (miami mondjuk bebizonyitotta az ellenkezojet )
mara nezelodtem, sok jot nem lattam, szerintem ma megpihenek egy kicsit
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
Ami ma jó lehet, bár hétfő ugye...
Lahti - Helsinki JK , V 1.75
nekem ez ajándéknak tűnik
-
tzimash
őstag
Trabzonnak miért ilyen magas az oddsa, otthon egy noname csapat ellen?
[ Szerkesztve ]
-
szentes711
tag
Raknék valami szösszenetet mára!
Van ötletetek?"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
föccer
nagyúr
válasz samfishR #6313 üzenetére
Ja, izzadtam is rendesen, amikor 4. negyed végén 84-84 volt az állás. Hosszabbításban mit hoztak, te jó ég. Majdnem úszott a 191,5 alatti fogadásom
Ma este lesz valami érdemleges?
#6309) B-L-A-C-K Okés, átnézem tüzetersebben. Tegnap csak átfutottam rajta.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
samfishR
senior tag
ejszaka jott meg GSW is, eleg jo a szeria
-
Arcképgyáros
raktatok mára valamit?
-
Arcképgyáros
na megvolt a ballagás, ismét itt
-
föccer
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #6299 üzenetére
Ez nem is tűnik rossznak. Snookerre, vagy dartsra lehet fogadni? Most nem igazán találom meg, hogy lenne... :-/
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Jah, már sajnálom, hogy nem tettem meg a nincs első gólt. Talán valami 3-as oddra adták.
üdv, föccer
-
SirAlo
aktív tag
Befektetesi fogadast muveli itt valaki ? Az ingyenes RebelBetting-el is ki lehet hozni havonta 15% nyereseget vagy ahoz mar a fizetos verzio kell ? Es amugy hogy szoktak ezt csinalni? Feltoltenek tobb oldalra is sok penzet es ha az egyik oldalrol kifogy a penz a masikrol feltoltenek ra, mert nekem ez eleg sok tranzakcionak tunik mivel ahoz hogy jo hozamot hozzanak a fogadasok eleg nagy tettel kell jatszani, igy viszont hamar elfogy az oldalrol a penzed.
-
Chereiose
addikt
Na ezaz, úgy látom megint 1 gólon fog elmenni a szelvényem? Lyon gól kéne már csak, gondolom PSG majd beáll és az életbe nem lesz itt Lyon gól..
Visszatérve az irodákhoz: Az a baj, hogy lehet nem is éri meg szarakodni megint az adatok elküldésével, az is tuti van 1 hét mire azonosítanak...Nem tudom mennyire jó ott a support...viszont azt a 11 ezret lehet tényleg megérné rárakni egy duplára[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest