Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz
szentes711
üzenetére
Vasárnap óta -4k. Ma nem raktam még semmit, de focit nem is fogok. Mondjuk már megszoktam, ha hétvégén jön egy kevés az hétköznap visszaszokott menni

Valami gyors paci nincs?
Lehet többet nyernénk -
PSV alkot

-
gery2123
őstag
Annyira gyenge a mai kínálat
Így este rakok egy kis NHl-t és mára semmi többet. Mondjuk holnap se lesz sokkal több,és jobb meccsek mint ma. -
PALVIN BARBARA
-
mai
204 Leicester - Watford: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,58
198 AZ Alkmaar - PSV: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,45
248 Svédország - Kanada: A mérkőzésen 5,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz H 1,68
251 Chicago - Minnesota (hosszabbítással) 5.m. H 1,32
250 Pittsburgh - NY Islanders (hosszabbítással) 5.m. H 1,42
Eredő odds: 7,21434
Tét: 2500 Ft
Várható nyeremény: 18035 Ft15 P. Taylor - J. Wade H 1,47
14 M. van Gerwen - R. Thornton H 1,38
59 Leicester - Watford: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,73
47 AZ Alkmaar - PSV: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,45
Eredő odds: 5,08874
Tét: 2500 Ft
Várható nyeremény: 12720 Ft -
Bati0501
őstag
válasz
-secret-
üzenetére
Na ez az,és ez focinál is simán megvan...
DeathBat666: Akkor a Minnesota fog nyerni?Ezen a tippmix kalkulátoron jelen pillanatban a Chicagora 104,X-re 2,Minnesotara pedig 1 tippelt.
Nem tudom mennyire lehet hinni ezeknek,de sajna a legutóbbi kettőnél lehet,h nekik volt igazuk.Valszeg inkább ezt most kihagyom,meg a holnapot is,mert nem leszünk itthon,majd szombaton rakok meg vasárnapra is.
Am nekem is neten kellene nyomnom,vagy ott is,csak sajna nekem még nincs bankkártyám meg a bwin is bezár,de majd a tippmixes weblapot meglátjuk,de gondolom ott is ugyan annyik lesznek az odds-ok,mint simán,szóval az előny csak annyi lesz,h nem kell majd lottózóba menni+meg vissza lehet fogadni-ha jól mondom.
-
Chereiose
addikt
válasz
DeathBat666
üzenetére
Este 7-8 kor kiírod az esti tippjeidet?

Megteszem egy kicsivel, hátha jön megint
-
-
stefyY
őstag
-2000 forint, úgy nézem...

-
Ace owner
addikt
A heti epic bukták után ma még szerencsét próbálok egy 600ft-os szelvénykével, ha nem jön akkor rageparty és csak 2 odds felett játszok. Ha úgyis elmegy legalább nagy menjen..
-
stefyY
őstag
Randers meccsre elviselnék mégegy gólt, drukkoljátok ki nekem...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rwin5
őstag
HJK-ment volna a 3 meccses triplázós nagytétes szelómra
Dejó, hogy inkább a zh-ra tanultam, és megmaradt* a pénzem -
zitromz
tag
Ilyenkor másnak sem műkszik a bwin élő?
változatosság kedvéért megint 1en bukok és még visszafogadni sem tudtam emiatt

-
stefyY
őstag
Randers meccsen sem lesz 2 gól...

-
2/2:

kíváncsi leszek.. szerintetek?
-
stefyY
őstag
Randers-Esbjerg meccsen túléltük a kritikus gól nélküli első perceket...de egy első félidei gólnak örülnék
Se többnek, se kevesebbnek. -
mára ezeket tettem 1/2 :

-
Bati0501
őstag
válasz
DeathBat666
üzenetére

És a Chicago-Minnesota meccsen mehet a Chicago? -
DeathBat666
aktív tag
Sry KisRod nem neked akartam válaszolni.

Tippmixes:
Montreal Canadiens - Ottawa Senators
(Az egyik fél 4. győzelméig tartó párharc állása: 1-3)
Közel áll a továbbjutáshoz a Sens de szerintem ez még nem most fog bekövetkezni, legalábbis nem rendes játékidőben.
Montreal Canadiens - Ottawa Senators X, (3,50)
Pittsburgh Penguins - New York Islanders
(Az egyik fél 4. győzelméig tartó párharc állása: 2-2)
Kiélezett és felettébb izgalamas a párharc, az Islanders egyáltalán nem vall szégyent sőt eddig totálisan party-ban van a bajnokesélyes Pens-sel és szerintem ez így is marad végig. A Pittsburgh kapujában az első 4 meccsen 2 nagyobb potyát és több kisebb határozatlanságot bemutató Fleury helyett most Vokoun fog kezdeni.
Pittsburgh Penguins - New York Islanders 1, (1,76)
Tippmixen ugye kevesebb a kínálat, nehezebb nyerni, de itt van.
Este írok netest is, kíváncsi vagyok meddig tart ez a jó széria.
-
na, hjk meccsen nem lesz gól?

-
Bati0501
őstag
válasz
DeathBat666
üzenetére

Én úgy bíztam benne,h ha a te tippjeidet megjátszom,akkor nyerek,mert olyan sokan mondják,h már megint bejöttek a tippjeid.Ami igaz is,csak az a baj-nekem/nekünk
-,h azok a netesek,és nem a tippmixesek.
Már 2 3/4-eset tettem alaptéttel,de mindkettőben volt,h két csapat nem hozta,amit kellett volna neki.Tudnál mondani egy olyat,ami tippmixes és tényleg bejön?

/no offense,én döntöttem el,h rakok fel pénzt a tippjeidre,csak most már szeretném,ha nem csak kiadnék,de kapnék is pénzt a lottózóban
/ -
freaghill
őstag
3/4-be ez ment:
014 M.van Gerwe-R.Htornt H 1,45
015 P.Taylor - J.Wade H 1,53
021 Pittsb.-NY Island H 1,61
036 Molde - Aalesund V 3,55 -
WaterWave
veterán
hjk se nyer ma úgy érzem
-
sz_abika
addikt
Bwinnel most mi a helyzet?
Kifizetés/befizetést lehet , vagy csak új regisztráció tiltott? -
freaghill
őstag
válasz
DeathBat666
üzenetére
Tippmixest is írsz ma?
-
tzimash
őstag
triplázós
mernétek rá nagyobb összeget tenni? 10-20k-t? -
stefyY
őstag
P. Taylor
Kanada
Randers-Esbjerg 2-3 gól
Cercle Brugge-Genk & Leicester-Watford 2,5 overKötésben ment rájuk 2k; 33715 forint a várható...csak hogy legyen miért izgulni

-
B-Man072
tag
Mára valami jó kis foci?
-
adrian360
őstag
Wall of text a mai dartsról :
Elöljáróban annyit a mai naphoz, hogy a premier league-ben ez az utolsó alapszakasz forduló, a legjobb négy jut tovább.
Akik már továbbjutottak :
Gerwen 22p
Taylor 19p
Barneveld 19pAkik harcolnak a negyedik helyért:
Wade 16p (1 meccset játszik)
Thornton 15p (2 meccset játszik)
Whitlock 14p (2 meccset játszik)Taylor P. - Wade J. H
Bár Wade még harcol, Taylor meg már továbbjutott, nem hiszem hogy Phil 'eladná' a mai meccset. volt egy hullámvölgye február-március környékén, de összeszedte magát, az elmúlt 4 meccsén nagyon meggyőző volt.
Veleszemben pedig Wade pont most került bele a hullámvölgybe, bár nem játszik magához képest nagyon rosszul, nincs szerencséje, az elenfelei rendre átlag felett teljesítettek ellene. Nem tudom a pontos statisztikát a kettejük egymás elleni meccseiről, de kb 80%-20% körül Taylor nyert eddig. most is ezt várom, kb 7-3 Taylornak.Van Gerwen M. - Thornton R. H
Gerwen a legtöbb meccsén úgy játszik mint egy őrült, nyerni akar most is ez nem vitás. Teher alatt meginog néha, de mivel most már nincs rajta semmi teher, a kisszállók is rendben lesznek. Nem tudom mennyire foglalkozik a tabellán a számolgatással, ha kikapna és Barneveld hozná a két meccsét akkor lecsúszna a második helyre, és akkor Taylorral kellene elődöntőznie, az pedig nehéz falat lenne, szóval én úgy gondolom hajt az első hely miatt is. Thornton úgy érkezett az idei szezonba, hogy sokan azt mondták hogy nem ide való. Aztán az liga első felében remekül játszott, sorra hozta meccseit, viszont mostanra kipukkant. talán kicsit elszállt vele a ló, meccs közben állandóan kommentálja a dobásait, rázza fejét ha valami elsőre nem sikerül, mintha ő nem hibázhatna. Meccsen belül mindig vannak fellángolásai,
de szerintem most ez kevés lesz. kb 7-4 Gerwennek.Whitlock S. - van Barneveld R. D
Whitlock küzd, és küzdeni tud az biztos
úgynézki sikerül kigyógyulnia a lábsérüléséből (ami vicces egy ilyen sportban, de a támaszkodóláb fájdalmai miatt visszaesett a teljesítménye nagyon), fejben most nagyon ottvan. Barneveld jó formában van, plusz ő az igazi közönség kedvenc, hihetlen népszerüsgben örvend, érdemes nézni ahogy szurkol a nézőtér a meccsein
. én erre a meccsre egy 6-6os döntetlen tippelek. (Whitlock még nem játszott döntetlent ebben a szezonban 7-0-7 a statja, ez ki hogy értelmezi, szerintem már itt az ideje egynek
)Hamilton A. - Lewis A. V
A két tuti kieső csatája. Lewis a vb óta elvesztette a fonalat, mélyen a tudása alatt játszik, és bár az utóbbi pár meccsén felcsillant pár reménysugár, zsinorban 6 meccset bukott. viszont a legutobbi győzelme pont Hamilton ellen volt. Hamilton egyáltalán nem tartozik a kedvenceim közé úgyhogy nem nagyon tudok objektíven róla írni, szerintem igazi mázlista, olyan meccseket partikat behúz, szerintem otthon biztos malacok között alszik, vagy nemtudom
. erre a meccsre én egy Lewis feltámadás várok (szeretnék) 5-7Thornton R. - Van Barneveld R. H
Fentebbiekben már irtam mindegyikről. Sokat számít majd, hogy addigra hogy alakulnak a meccsek, lesz-e még esélye Thorntonnak, azt mondom hogy itt meglepetésre Thornton behúzza 7-5-re
Lewis A. - Whitlock S. V
Szintén irtam mindről, szerintem ezt Whitlocké lesz 4-7
-
szentes711
tag
Nem rossz szorzók vannak erre a finn bajnokságra érdemes lenne megrakni?????
-
-
Ace owner
addikt
Király akkor ment, kösz...
-
-
adrian360
őstag
a fociban úgy van hogy nyer vagy döntetlen, csakhogy ott a teljes játékidő végén is lehet döntetlen a végeredmény.
hoki, kosár baseball stb esetén nincs tényleges döntetlen, valamelyik csapat mindenféleképen nyer. ha ilyenre fogadsz kétesélyben, akkor csak annyi előnyöd van, hogy ha alapjátékidő döntetlen, de hosszabbításban nyer a csapatod, akkor is nyersz. döntetlennél még nem nyersz. -
plus44
veterán
Na most kicsit nem értem a dolgot. A nyereményszorzós fogadás esetén (jégkorong) olyan fogadást teszek, mint pl. fociban a duplaesély, nem? Tehát döntetlen esetén is nyerek. Vagy itt a döntetlen utáni hosszabbításban is annak a csapatnak kellene nyernie, akire raktam? Ezt most nem kifejezetten értem megmondom.
-
stefyY
őstag
-
rwin5
őstag
Van fent valami meglepetés meccs ajándék magas szorzóval? (zh ra tanulok és nincs időm belekuccsantani se kb)
-
gery2123
őstag
Hogy kaphatott ki ennyire a Bulls? +15 be raktam, de így kikapni.
-
atila4
senior tag
válasz
DeathBat666
üzenetére
Az szép! Grat

-
Chereiose
addikt
válasz
DeathBat666
üzenetére
Akkor nyertem elvileg. Köszi!

Ma is varom a tippeket
-
Chereiose
addikt
Jaja, nekem se adjak a penzt, azt írja h fuggoben van a fogadas...
-
Ace owner
addikt
153 - Anaheim - Detroit H
Ez hajnal óta X-en szünetel, wTF? -
Vangelis
félisten
válasz
DeathBat666
üzenetére
Nhl tippet majd nekem is lökhetnél, mert én mindig ott tolom el, hogy rendes játékidőbe teszem és egy elmegy mindig. Persze hosszban nyer akit tettem.
pl:
14 Toronto - Boston 3.m. V 2,29 2-5
16 Detroit - Anaheim 4.m. H 2,23 2-2 hosszban ok
17 Los Angeles - St. Louis 4.m. H 2,07 4-36000 Ft
Eredő odds: 10,57087254 Chicago - Nashville H 1,85 2-2 hosszban ok
253 Montreal - Carolina H 1,87 4-1
252 Detroit - Colorado H 1,89 3-24600 Ft
Eredő odds: 6,53846
Tét: 4600 FtJó volna nem ebbe a hibába esni.
Ezért nem is nagyon rakok amcsi hokit.
-
DeathBat666
aktív tag
válasz
DeathBat666
üzenetére
Ma megint nyertem. Jött a 4 es odds, és jött a 14 es odds is. Remélem rakta rajtam kívül valaki.
-
Phili
tag
Anaheim-Detroit 2-2 OT jön.
-
torino leXelt, f@sz kivan
atl madrid - barca
spanyol - real
man. city - wiganezek hétvégiek?
-
freaghill
őstag
DeathBat666: Jól nézem, hogy az Anaheimnek kéne még hoznia és akkor a tipped 3/4-be nyert?
-
WaterWave
veterán
nah kiváncsi leszek a Miami kibaszik-e velem

holnap lesz két darts, elég jó szorzókkal, dartsos gurutól kérdezném melyiket érdemes? -
Jarod1
veterán
szerintetek mennyire voltam pipa? köcsög bíró

-
Vangelis
félisten
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Hát ha nem vitt volna el két 1x.000 ezres szelvényt akkor nem bosszantana... de tudom, hogy jó a chelsea.. bíztam is bennük.... és jól is alakult csak xarúl végződött.
De legalább a Catania nyerhetett volna cserébe.
De ennek a napnak vége szerencsére nem zárult rosszul. De most 1-étől nem panaszkodom.
Majd minden nap akadt valami szebb.. kivéve tegnap. De tegnap is csak figyelmetlenség miatt nem jött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Esik a hóóó!!
- Apple Watch
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Lehet többet nyernénk

Így este rakok egy kis NHl-t és mára semmi többet. Mondjuk holnap se lesz sokkal több,és jobb meccsek mint ma.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)