Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWave
veterán
Guingamp tipp óriási volt
én is éreztem hogy kell rakni• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Ace owner
addikt
Dukla Praha - Brno elmaradt. Ilyenkor mivan? 1.0-s odds vagy meg kell várni amig lejátszák?
Galaxy Fold 4
-
pohár
félisten
holnap/holnaputánra raktam szelót, a Porto - Benfica meccset overre akartam behúzni, erre elnéztem 2 sorral... kell egy Benfica győzelem majd 3,25-ért
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-Man072
tag
Na Szpartak Moszkva vitte a mixem Minden más bejött..
◄► [Termékeim: http://href.hu/x/kmee] ◄► [Megbízhatóságom: http://href.hu/x/kmeg] ◄► [Telefonon gyorsabban elérsz 9h-19h] ◄►
-
DeathBat666
aktív tag
Mindjárt jönnek NHL tippek.
-
Vangelis
félisten
Gyerekek ezt ki kellett izzadni!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
szentes711
tag
Valakinek van valami jó tippje holnapra???
Ilyen bejövős kéne!"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
rwin5
őstag
-
Mano_01
aktív tag
azért hogy nyerjem a szelóm
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
tzimash
őstag
jól van, okos kis Guingamp csak így tovább.
-
freaghill
őstag
-
Zoli9292
tag
Cszka szepen elintezte a napom...
-
rwin5
őstag
Plzen-t érdemes rakni holnap 1,3 ért? Nekem tetszik
Moszkva 73% os labdatartás az epic 1-1
[ Szerkesztve ]
-
néha
aktív tag
[link] itt miért volt magasabb szorzo a hazaira?
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
stefyY
őstag
CP - Brighton overt mennyien pakolják...pedig akkora under lesz, mint a bánat
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
samfishR
senior tag
mekkora hulladék ez a salakos pálya, ha out-ot bekiabálják és mégis bent volt, újra kell játszani a pontot... plusz a hawk-eye-t sem használják. ósdi fos.
-
B-Man072
tag
MTK így több mint két év után már csak elveru a Paksot
◄► [Termékeim: http://href.hu/x/kmee] ◄► [Megbízhatóságom: http://href.hu/x/kmeg] ◄► [Telefonon gyorsabban elérsz 9h-19h] ◄►
-
samfishR
senior tag
nadal töm
-
rwin5
őstag
Beszarok ha a cseheket elverik, héten tele volt habi korong eredménnyel, és én pont arra nem fogadtam ahol még nem is lett volna esélytelen a kami eredmény..
-
B-Man072
tag
-
-
B-Man072
tag
Rubin K- MordoviaSz. H
Szpart.Mo-KriljaSzSz H
MTK-Paks H
Dukla Praha-Brno H
Nordsjaell-OB Odense HEzeket raktam mára, szerintetek?
-
samfishR
senior tag
mondtam én h nagy meccs lesz a nadal-ferrer
-
szentes711
tag
Nekem is rendkívül szimpi a Lyon-Psg,de gondolkodtam a Lille-n is de az utóbbi időben megszívtam a francia csapatokkal!
"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
Chereiose
addikt
Ez mehet szerintetek kicsit nagyobb pénzzel?
Espanyol-Real Madrid->> Espanyol szerez gólt 1.45
MU-Swansea H
Wolfsburg-Dortmund ---y Wolfsburg szerez gólt
Stoke City-Tottenham--->> Stoke szerez gólt
Győr-larvik H ( kézilabda Bl döntő visszavágó)
Lyon-PSG--> PSg szerez gólt
odds: 5,64
? -
DeathBat666
aktív tag
Még 1 téves játékvezetői döntés...
És nem kaptunk gólt
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Most Sohasem volt ország ilyen jó vagy a Sógorok ilyen gyengék?
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
DeathBat666
aktív tag
Vicc
Ezért tizenegyest kapni...
Kapus vetődve kijön elüti labdát támadó belemegy és ezt lefújja, kommentátor se nagyon érti. A Miklósiaknak sosincs szerencséjük a bírókkal...De még ne temessük őket, 2 héttel ezelőtt 3-0 ra vezetett az ellenfél, és onnan jöttünk fel, igaz X lett.
[ Szerkesztve ]
-
SirAlo
aktív tag
NEE
-
SirAlo
aktív tag
válasz DeathBat666 #5751 üzenetére
Mert mondtad De fel is neztem Dunara es jobbnak tunik a jatekuk, csak nehogy dontetlen legyen
-
SirAlo
aktív tag
1 Szigetszentmiklósi TK Csakvar TK v Szigetszentmiklósi TK
(Játékidő eredménye) 05/10/2013 Egyik sem 3.25 FüggőbenIgy raktam meg, a Jatekido eredmenye igaz azt jelenti hogy ki nyeri a meccset? Nem az elso felido eredmenye?
-
gery2123
őstag
A Lille -Reims meccs mennyire mondható biztosnak?
-- PSN_ID: GerY2123
-
SirAlo
aktív tag
Megraktam szigetszentmiklost bet365-on, oldalt kiirta hogy megraktam aztan nyomtam egy Tovabb-ot es aztan eltunt onnan de a penzem meg bennne van, hol tudom megtalalni az aktiv fogadasaimat?
-
Vangelis
félisten
Nah a sógorok szopnak
Meg én is----
-
Ace owner
addikt
Amúgy elemzéseket meg esetleg tippeket hol szoktatok nézni?
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Mai
Ahogy elnézem Noxwill, tiednek muszáj jönniGalaxy Fold 4
-
freaghill
őstag
válasz DeathBat666 #5734 üzenetére
Most jöttem meg a postáról. Picit hamarabb írtad volna..Most nézem, hogy már megy..
[ Szerkesztve ]
-
DeathBat666
aktív tag
Dominál a MiIklós
-
Arcképgyáros
-
DeathBat666
aktív tag
Gyorsan rakjátok a Szigetszentmiklóst ! (NB2 Nyugati csoport)
Miklóson focizok U19 ben, 2x játszottam felnőtt mérkőzésen, szóval ismerem a csapatot!
Bízzatok bennem, nyer ma az Sztk-Erima, mindig megnézem a felnőtt meccsüket, a Puskás Akadémia elleni meccsen is a Miklós dominált (10 emberrel), de a bíró a felcsútiaknak fújt mindig.Egyébként Duna TV közvetíti.
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
amúgy ezt:
229 Manchester Utd. - Swansea H 1,30ezer százalékra megtolom nagy összeggel, már csak azért is, mert ez lesz sir Alex Fergusson legutolsó mérkőzése... El nem tudom képzelni, hogy 27 év edzősködés után a játákosok egy tilitoli bénázós döntetlennel vagy akár vereséggel menjenek le a pályáról...
Szeintem az odds esni fog olyan 1.15-1.2 közévélemény?
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Vangelis
félisten
Sógorokra elég jó a szorozó!
Egy próbát megér!
Sok sikert!
-
Vangelis
félisten
válasz callmeakos #5720 üzenetére
Én a lille-vel mostanában nem voltam szerencsés....
de ma jönnie kell!Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
giigz
veterán
Közepes téttel megküldtem egy ilyet, elég jól fizet
107 Bray - Sligo V 1,29
108 Derry City - UC Dublin H 1,29
141 Fürth - Freiburg V 1,75
129 Dinamo Moszkva - FK Krasznodar H 1,73
229 Manchester Utd. - Swansea H 1,30Eredő odds: 6,5495
-
tami92
aktív tag
sziasztok. szeretnék majd neten fogadni, és azt szeretném megkérdezni h ti melyik fogadásos oldalt ajánlanátok? annyi lenne az igényem h a pénzt minnél hamarabb majd le tudjam venni az OTP-s kártyámról. előre is köszi.
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
WaterWave
veterán
hát ha ezzel se nyersz akkor fel se gyere ide ) de viccet félretéve, ennek jönnie kell
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
freaghill
őstag
Papírforma alapján raktad?
-
gery2123
őstag
Meg lehet én is megrakom. Jó lenne a héten valamit nyerni is :-D
-- PSN_ID: GerY2123
-
freaghill
őstag
válasz DeathBat666 #5665 üzenetére
Várjuk!
-
WaterWave
veterán
megraktam még a real madrid kosárlabdát, pár napja/hete barca pályán nyert a real, most viszont külső helyszínen játszanak
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
-
tzimash
őstag
válasz WaterWave #5713 üzenetére
Guingampot rakom én is, meg mellé a Lech Poznant, a Szpartak Moszkvát, a Varese-t, meg talán a Rubin Kazan-t.
ez a két orosz (is) versenyez az egyik EL helyért, muszáj nyerniük, ha ki akarnak jutni európai porondra. A Poznan is hajt, még bajnok is lehet, a formája is szuper. A Varese is jó, nyerte az alapszakaszt az ellenfele meg 8. lett. -
rwin5
őstag
válasz WaterWave #5683 üzenetére
Szokták mondani legszebb öröm a káröröm, de ezeket tényleg nem is tudom sajnálni 1 másodpercet sem.. ha olyan naivak, hogy elhiszik lazán jön majd a 2 papír..
btw: Valaki kommentelte itt, hogy biztos milliomosok, szerintem csak 2 bájgúnár aki csúnyán benézte az estét, ennyi - mindenesetre feldobta a napom ez a 2 shot. Köszönöm -
Speedhs
őstag
Levante-Zaragoza vendég siker megpakolva.
-
WaterWave
veterán
mára ezt néztem:
Guingamp - Lens H 1.6
francia 2-re utálok fogadni de hazaiaknak kellene a pont + hazai pályán jó formát mutatnak, szerintem országvilág egyes
amit még érzek:
Chicago - Miami V 1.32
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Azért a tegnapi 40x Francia siker mellé, volt egy 9x Lett hoki siker is a minap...
PSN: xszabikax
-
Chereiose
addikt
válasz DeathBat666 #5702 üzenetére
Basszus 1 meccsen mentek el amiket raktam
-
DeathBat666
aktív tag
Hát igen, ma sok volt a 3 esélyes meccs, de majd ma nyerünk, jönnek a a szokásos 1 szelvényes tippek
-
Ace owner
addikt
Az mi a lőcs hogy darts le X-el?!!!!
Galaxy Fold 4
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
WaterWave
veterán
válasz adrian360 #5703 üzenetére
látod az lehet, bár én mindig úgytudtam, hogy ami a weblapon látható az van egyből a gépben is
[ Szerkesztve ]
-
adrian360
őstag
teletexten a cseheknek van 1.10-es oddsa, szóval szerintem elírás csak a honlapon van
-
WaterWave
veterán
vagy akár most is meglehetne rakni benzinkúton, csak nem tudom melyiknél van lottoterminál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony