Hirdetés
- Szólánc.
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz L_YKing #60397 üzenetére
Igaz, Utána Special One-t Special Two-nak hívják majd.
Talán azért, mert a ManCinak nyernie kell, ha bajnok akar lenni, mivel a lehetőség adott, a Chelsea megcsinálta nekik a Liver elverésével...
Liver: 36m 80 p 96:46 +50
Mc: 35m 77p 93:35 +58
Gólkülönbséggel bajnok lehet a ManCi... mert a Liver vasárnap elbaxta...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #60395 üzenetére
Olvasd be okostelefonoddal az alábbi QR kódok egyikét (iOS és Android), és töltsd le az ingyenes Okoslottó alkalmazást, amellyel Ötöslottót, Hatoslottót, Skandináv lottót, Kenót és Puttót játszhatsz SMS-ben!
Rasszista, kirekesztő "okostelefon" alkalmazás... csak iOS és Android... Symbianra bezzeg nincs...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
Indians (McAllister) @2.32
Mariners (Elias) @2.26
Rays (Archer) @1.97
Rockies (Lyles) @2.04
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
SzZrt.
újonc
válasz tomrRRR #60156 üzenetére
Kedves tomrRRR!
Mobiltelefonról kétféle lehetőség van SMS-fogadást játékba küldeni.
Az első lehetőség a 1756-os számra küldött sms-sel lehetséges. Ekkor mobilszámod univerzális (virtuális) egyenlegének terhére történik a fogadás, azaz a játék díját a későbbiekben mobilszolgáltatód fogja kiterhelni a következő mobilszámlán.
Amennyiben nyereményt érsz el, akkor arról sms-ben küld rendszerünk értesítő üzenetet és ez esetben a név és számlaszám megfelelő formátumban történő beküldésével lehet kezdeményezni a nyereményösszeg bankszámlára utalását. A bankszámlaszám megadásához vagy megváltoztatásához a beküldendő SMS formátuma: UTAL*név*számlaszám*
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy a * megjelölés elengedhetetlen karaktere a beküldendő formátumnak, szóközt sem az üzenet elejére, sem közben, sem a végére nem szabad tenni! Az SMS-t ugyancsak a 1756-os telefonszámra kell elküldeni.A másik lehetőség a 0670/700-70-06-os számra küldött sms-sel lehetséges. Ezt a lehetőséget azonban csak akkor tudod igénybe venni, ha rendelkezel Internetes Online regisztrációval, ahol mobiltelefonszámod rögzítetted a beállításokon belül, mint „Mobiltelefonszám SMS fogadáshoz”. Ezt követően regisztrációd belső egyenlegét fel kell töltened.
Ha regisztráltál, telefonszámod megadod a regisztrációban sms fogadáshoz, és feltöltötted belső egyenleged, akkor már tudni fogod a 0670/700-70-06-os számra küldött sms-sel fogadni, és a játék díja a regisztrációd feltöltött „belső egyenlegből” kerül levonásra.Viszont szeretnénk felhívni a figyelmed arra, hogy ezen fogadási lehetőségekre az SzZrt. saját applikációt is létrehozott, melynek neve: Okoslottó. Az alkalmazást okostelefonokra lehet letölteni, és használata megkönnyíti az sms-ben történő fogadást, valamint az alkalmazás lehetőséget biztosít mindkét féle sms-fogadási módra is.
Üdvözlettel,
a Szerencsejáték Zrt. csapata -
B-L-A-C-K
titán
válasz anonymus89 #60391 üzenetére
Fészen posztoljak a sok hülyeséget...
-
giigz
veterán
Argentin es sved meccs X...
-
pohár
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
Ez a Pepe hihetetlen mindig mekkora paraszt tud lenni...
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
cantus
tag
Na egy duplázósat készítettem, kicsit bebiztosítva magam ha a Haka meglepne:
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #60371 üzenetére
Te is így tolod arcba a burritót?
-
lacex
tag
138 1 Mariehamn - JJK Jyväskylä V 8.75
148 1 Chelsea - Atl. Madrid V 2.902*100 .- Ft
Hajrá!
Nem vártam semmit, mégis csalódtam.
-
B-L-A-C-K
titán
Úgy volt nem rakok, de egy nagy szelóba csak beleszaladtam...:/
-
yogibear
addikt
Szombati Everton - ManCity V szépet ment le... 2,1 -> 1,73
-
yogibear
addikt
Értelemszerűen bármi lehet még, de a Chelsea minimum egy Mourinho-val erősebb...
Ha végig nézed az idényt, minden komoly, nagy meccsre kitalált valami olyat, amivel meglepte az ellenfelet... a "kis" meccseken betliztek, ezért nincsenek a PL-ben az élen...
Én bízom a Special One-ban, pedig nem vagyok odáig érte, még akkor sem voltam, mikor a Real kispadja mellett álldogált... de elismerem, hogy valamit nagyon tud... és ez a Chelsea-nél jobban meglátszik, mint anno a Real-nál... utóbbinál valahogy nem tudott mindenkire egyformán hatni, bár még CR7-et is rávette, hogy ha kell hátra menjen védekezni, de a Chelsea nekem most olyan, hogy amit Mou kitalál, azt a játékosok 100 %-ban végre is hajtják... szóval nálam ez H...
Persze mindig közbe jöhet valami, egy sérülés, egy piros lap, ami borít mindent, de az ATMA szerintem még nem elég erős és jó a kétfrontos harcra...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
zolee5016
őstag
-
giigz
veterán
Nem tudom mi legyen a mai meccsel, az Atma is eleg eros, de csak a Chelsea tj. fele huzok...
-
yogibear
addikt
válasz Daniel Alves #60356 üzenetére
Az oddsok rendre:
3,10
3,05
3,003,85
3,253,351188,97 össz, ebből 92,19 a 4 eltalált meccs...
De mindegy mert ez is kami volt
Csak mostanában párszor ráérzek végre, egyszer a full is összejön majd.
A Real-t azért tettem X-re, mert úgy gondoltam, jön az elején egy gól tőlük kontrából, aztán a BM fut az eredmény után és X a vége, Birmi-Wigant, mert írtam előtte miért, de nem akarta a Wigan a hétvégére hagyni a PL-feljutási selejtezős hely megszerzését...
Hartbergék meccse osztályozó elkerüléséért ment, Crawley-nak már nem kellett pont, Oldhaméknak sem, laza X, Angelholmsnál meg a V hirtelen nagyot esett, H emelkedett, azért tettem H helyett X-et...[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz Daniel Alves #60356 üzenetére
100 Ft teten 10-15k-t...
-
zolynet
veterán
válasz yogibear #60324 üzenetére
szép a 4 dezső fogás, na az nekem sosem ment
ezzel már tegnap is szemeztem, vélemény?
141 Seinäjoen JK - Lahti V 2.54xja és B-L-A-C-K, na az a nem semmi, grat
hogy miért nem mentem veled megint akár csak a téted tizedével[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
Kolosszus01
tag
válasz Daniel Alves #60352 üzenetére
Nagyon kell vigyáznom magamra,mert belőlem csak egy van,mások többen vannak,azokat könnyebb pótolni. ///////Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Daniel Alves
őstag
válasz Kolosszus01 #60351 üzenetére
Chelsea-Madrid lesz
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Kolosszus01
tag
válasz B-L-A-C-K #60314 üzenetére
Hy.
Gratula..
Más:
Atletico Madrid - Chelsea
Várható kezdőcsapatok:
Atletico:Courtois-Juanfran-Miranda-Godin-Felipe Luis-Koke-Gabi-Thiago-R. Garcia-Villa-Diego Costa
Chelsea: Cech-Azpilicueta-Cahill Terry-Cole-David Luiz-Lampard-Willian-Oscar-Hazard-Torres
Hajrá:Atletico Madrid!!
Nagyon kell vigyáznom magamra,mert belőlem csak egy van,mások többen vannak,azokat könnyebb pótolni. ///////Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
nagyúr
Mindig ilyen nagy arca van nyugi, de az állítólagos nyerő szelvényeket megmutatni még mindig nem tudja
Más.
Grat mindenkinek aki nyert, főleg B-L-A-C-K-nek, nagyon jó megérzés volt, 3 napja sajnos szarni nincs időm, így itt sem láttam hogy ki mit tett, pedig lehet bepróbáltam volna én is a realt.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #60340 üzenetére
naaaa, tudod, hogy nekünk elmondhatod
na inkább dőlök az ágyba, egész délután az állót építettük a ház festéséhez, igen fárasztó tud lenni
-
tomrRRR
senior tag
válasz Speedhs #60335 üzenetére
Elvileg..., szerinted foglalkoznának ezzel leszarnák kb.
Bár lőtéri kutyát nem érdekli szerintem, Kis pénz Kis foci
Elég gyenge volt a Bayern korán nyerte meg a bajnokságot, s ez volt benne a hiba, hogy nem tudtak felkészülni a mérkőzésre.
Holnap a Chelsea meg kivédekezi, majd a 85 percben F.Torres lő egy gólt s megnyeri a mérkőzés s továbbmegy a cselzi.
pohár: 250 méterre van tőlem a lottózó, vagyis nagyobb kocsma ahol van minden, oda szoktam járni tenni mixet, meg billiárdozni. Ismernek, mint szemét szar, én gazdagítottam meg őket
[ Szerkesztve ]
The easy day was yesterday!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz tomrRRR #60333 üzenetére
A szelvényszám ha megrakod ugyan ezt azonos lesz neked is, a vonalkód szám a lényeg (ami ugye nincs ott), a másikat meg azért sem takartam ki mert teljesen felesleges lett volna. De megnézheted magadnak is, megraksz egy ugyan olyan szelót 2x, ugyan az lesz a szelvény száma...
föccer: Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz tomrRRR #60333 üzenetére
ha ismernek, akkor tudnák, hogy te még hasonlót se tettél
de még mondd el ötvenszer, hátha érdekelni fog valakit ez a "kóddalisbeváltjáknemkellhozzászelvénymertspanomalottózós" dolog[ Szerkesztve ]
-
Speedhs
őstag
Gratulálok mindenkinek, aki tudott nyerni ma. Egyébként aki a Bayernt rakta(mi) sincs oka annyira bánkódni, mert a Margit megérdemelten győzött.
Szerk.: -4k, de nincs semmi hiányérzetem. Érdekes. Jó meccs volt. Ribéry meg egy sunyi gyökér.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #60327 üzenetére
Nem tudom, nekem vége a hónapnak, és a hétre se találtam 3-4 meccset amit meglehetne rakni. Így most kicsit pihenek...
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #60325 üzenetére
Grat neked is, szép...
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #59451 üzenetére
24k tiszta 3fogadás 3győztes szeló 500ft-ot hagyok a beten ezt fogom forgatni (vagy egyből elbukni)
1.fi AH Atletico MadridGratula akik nyertek, akik buktak azoknak majd holnap visszajön. (vagy nem)
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Ez se jött össze:
Angelholms - Assyriska FF D
Hartberg - Mattersburg D
Oldham - Sheffield Utd DBayern München - Real Madrid D
Crawley Town - Carlisle DBirmingham - Wigan D
1188,97Angelholms - Assyriska FF D
Birmingham - Wigan V
Charlton - Watford H
Hartberg - Mattersburg DParndorf - Kapfenberg H
78,67De azért 4 döncit megfogni...
-
stefyY
őstag
válasz ANDROID??? #60322 üzenetére
Ugye?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
ANDROID???
addikt
Bayern megy a f@szba, különben meg már rúghattak volna 5. gólt...
-
Ace owner
addikt
3,5 overre 9-es szorzó volt a szabad elött, jól láttam?
Galaxy Fold 4
-
pohár
félisten
no akkor az van, hogy ez a nap 2100-ból 200ft
-
yogibear
addikt
válasz #38464487 #60313 üzenetére
Na lássuk, mit hozott ki a Bayern-ből, egy kész csapatból Guardiola:
- története legsúlyosabb nemzetközi kupaveresége a mai a Real ellen
- 2012 októbere óta tartó 53 meccses bajnoki veretlenség elvesztése az Augsburg ellen
- 65 bajnoki óta először nem lőttek gólt az Augsburg ellen„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
B-L-A-C-K
titán
Kép --> link
Parádés hónap, 4 nyertes szeló volt, tisztán 334 ezer (a tétek, illetve visszafogások levonásával), már csak azt kellene átnéznem mellette mennyi ment el a hónapban, de szerintem 100 ezer alatt, így 200 feletti profit bőven megvan...
-
stefyY
őstag
Nem mondom el, mire tettem, de buktam neten a 7000 forintom... Eddig bírtam.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
veterán
129ft ment real gólra.
6,50 odds.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
B-L-A-C-K
titán
4-0 megvan, yes...
-
pohár
félisten
na, kibaszik velem valaki, és rúg egy gólt? remélem nem
na elmennek már a faszomba
pedig hogy szemeztem Cé góljával is ~2,30-ért meccs előtt, de pont arra raktam a több pénzt, ami elmegy az utolsó előtti percbenegy szöglet és 3 sárga kellene, hogy nyerjek mégis valamennyit
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #60277 üzenetére
ebből is jött 3k tiszta
(#60303) zalman90: Ezt gondold át
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
-
Prien
addikt
válasz Daniel Alves #60296 üzenetére
Holnap ugyanez lesz, a másik Madrid szerez 1 gólt az elején, utána a Chelsea csak lohol az eredmény után, aztán kapnak még egyet.
A kevés is több a semminél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest