Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
Na sikerült megint itm-ben végezni a 25k freerollon. Kemény 5 euro. Holnap okosan kellene befektetni, hogy vasárnapra már 5000 euro legyen belőle.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tomrRRR
senior tag
-
tomrRRR
senior tag
válasz
GabN73
üzenetére
Nah megkérdeztem jött is válasz egyből: továbbá megkérdeztem, hogy honnan tudják a pontos végkimenetelt.
Hello, we have a tips for Saturday. I sell it for 150€ if you are interested. Its a high odd game in most bookies its around 60,00 and it is 100% sure. Win is guaranteed!
Also we have a offer for 2 weeks subscribe, you will get over 7 games that are with high odds and 100% safe and sure. Price for that subscribe is 320 euros.
Thanks for contacting us and we are waiting your answer. Cheersyogibear: Soha nem fizettem ilyen faszságokért, főleg nem ennyit, vannak ilyen magyar VIP csoportok amik fizetősek, de ezek rengeteg pénzt kérnek el, szánalmasak. 500 megtett szelvényből ha jön 1 darab.
-
pohár
félisten
mondtam is ismerősömnek, hogy megraknám a Realt 2000-rel, de nem tudtam... így tuti, hogy nyernek, erre mi a vége?

Ps Vita... azért tapintani lehet a különbséget... volt játék, voltak kontrák, veszélyes akciók, nem csak ívelgetések és a 16-os előtti tanácstalan passzolgatások

-
yogibear
addikt
válasz
tomrRRR
üzenetére
Igen vannak ilyen meccsek, nem is kevés - idén eddig 437-et számoltam össze és még csak nem is minden bajnokságban és csak a felsőbb osztályokban - csak kétlem, hogy 50-100 euróért neked egy valódi ht/ft bunda meccset fognak adni.

Előre megmondom, átb@sznak a palánkon, a pénzednek meg annyi... de te tudod... -
Chereiose
addikt
Izgalmas meccs volt és 1 gólos előny a visszavágóra
Idegenbe be kell rámolni egyet és irány a döntő 
Szelvényeim elmentek, de nem is bánom most a győzelem miatt
-
tomrRRR
senior tag
Nem lesz ma újság, vagy mi a faszom??, remélem beleteszik a snookert
-
tomrRRR
senior tag
válasz
GabN73
üzenetére
Az lesz, megkérdezem, hogy mennyibe kerül ha nem vészes az összeg, akkor kifizetem s kiváncsi vagyok h mennyire tutik

pohár: Külföldön több fogadási lehetőség van mint egy bet365, arra is fogadhatsz hogy Ronaldo a 85 percben beköti a cipőfűzőjét.
yogibear: Az 2-1 tipp az alfreton
-
tomrRRR
senior tag

Viszont ilyen tippeket én is szívesen tennék, ha mondjuk Angliában laknék 2-1, 2-0 eredményeket. 10-20-30 fontokba elég ha egyszer bejön akkor kaszálsz de nagyot

cantus: Ha van facebookod, akkor rá tudsz keresni keresőbe: Bet Safe, s ott tudsz nézni képeket.
-
ANDROID???
addikt
Lesz itt G-G vajon?
-
tomrRRR
senior tag
Ez mi ha nem Bunda
Valamit tudhattak, sejtettek akik megrakták, LA MAFFIA.
-
cantus
tag
Most kellett volna szögletek számára raknom. Pedig úgy éreztem, csak már annyit buktam a héten, hogy az összes maradékot a Liverpoolra toltam fel és nem maradt semmi.

-
4850 oc
aktív tag
Miért nincs sárga??

Mi van veletek Pepe,Ramos..
Talán megtértetek??

-
Chereiose
addikt
Eddig elég jól csinálja a Real, remélem Guardiola nem "talál" ki semmit a 2.félidőre

Amúgy nekem vagy egy 2:1-es végeredmény vagy egy X kéne
Azért hajrá REAL!!

-
törölt tag
Még 2 gólt kérek a reál meccsen.

-
stefyY
őstag
Miami oddsa felugrott 2 századot...csak tudnám miért, amikor már Wade is visszatért...teljes keret ellen ez a Bobcats nemigen fog nyerni...

-
4850 oc
aktív tag
Szerintem ez nem szerencse volt a Real részéről

Már csak 5 sárga lap kéne...

-
stefyY
őstag
Életveszélyesen kontrázik a Madrid...már lehetne 2-0...

-
A bónuszom elúszott amivel 0,5 alatt raktam.

-
janos1988
addikt
Na holnaptól új stratégia.

-
yogibear
addikt
Benzemaaaaaaaaaaaa

-
Prien
addikt
Góóóól!

-
stefyY
őstag
MADRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIID

-
törölt tag
Reál

-
GabN73
addikt
BTW, én ezt a fogadást nem értem:
Félidő: Döntetlen és 1,5 alatt
Ugyan akkora odds volt rá, mint a sima félidei X-re...
-
stefyY
őstag
Félek ez a Madrid ma csak szerencsével nyer...

-
tomrRRR
senior tag
stefyY, Ps Vita, 4850 oc, giigz, csababarca Köszönöm a segítségeteket.

Írtam, hogy nem ide tartozik a topic, de gondoltam, hogy segítetek köszönöm szépen még 1 szer.
giigz: A szakaszt konkrétan nem tudom bejelölni, ők sem tudják pontosan de most mennek megvenni az autópálya matricát.
stefyY: Kicsit elragadtattam magam, bocsánatot kérek

-
Jarod1
veterán
Casillas fog ma védeni?
-
zalman90
őstag
kosárba 1x vagy 2x 5 perc a hosszabítás ?

-
tomrRRR
senior tag
Rokonomék felmentek Debrecen- Hajdúszoboszló irányába az M35 fizetős autópályára ( GPS odavezette őket ) s nem vettek matricát, 4-5 km szakaszon mentek az autópályán s lejöttek róla azonnal, kérdés megbüntetik őket?
Utólag meglehet-e büntetni pl: fotó majd sárga csekk?Valaki nem tudja esetleg?
-
törölt tag
Köcsög Lyon az estére felbaszta az agyam.

-
zalman90
őstag
PSG

-
Ps Vita
őstag
Bayern 10k-val ment,szóval 1x lesz a meccs

-
Jarod1
veterán
DiósGYŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐR!!!!!
-
törölt tag
Toulouse Mindjárt rúg egyet.
Gyanús volt nekem ez a nagy szorzó a Lyonra. Tessék most itt az eredménye,hogy miért.Psg-vel is mi a franc van ?

-
GabN73
addikt
válasz
janos1988
üzenetére
Elemezni nem tudsz.
Ez az "elemzés" inkább egy logikai megnyugvást ígér az agynak, egy meccs sok dolgon csúszhat el.
Nem tudod, hogy mi forog a játékosok fejében, nem tudod, hogy milyen utasításokat adtak nekik, nem tudod hogy bundázták e, nem tudod hogy mennyire zavarja a játékosokat az időjárás, stb stb stb. -
tomrRRR
senior tag
válasz
csababarca
üzenetére
Itt egy oldal nagy maffiózók ezek:
LA MAFFIABET Safe - facebookon az oldal neve. 150 euróból 10 ezer eurót.
-
Evian kiállítás, lesz ott gól.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
csababarca
üzenetére
Holnap ha minden igaz, lesz snooker, mert a héten volt snooker fogadási lehetőség,
http://www.eredmenyek.com/snooker/ nézz körbe, vannak jó mérkőzések 10-20 ezerrel meglehet tenni pl Selby-t, nézd meg
-
zalman90
őstag
másnak is kell még a PSG győzelem ?

-
csababarca
őstag
válasz
tomrRRR
üzenetére
csak bet-en raktam Fradi H,Real H, meg Touluse-Lyon mindkettő lő gólt.
De ez nem igazán fog jönni,de csak 400al tettem.mg bwin-en raktam egy egész heteset, ilyen alacsony odds-al, PSG H (ma), Real-BM 1,5 over, hétvégére BM H,Roma H, Lever-Dortmund 1,5 over, RM-Osasuna H, Barca-Löwen H, Kiel H, Villareal-Barca 1,5 over.
De majd hétvégére tippszmikszelek valamit,csak még nincs ötletem.
-
tomrRRR
senior tag
Holnapi újságot hogyan tudom megnézni, ha betelefonálok a ZRT-nek mondhatom nekik, hogy tegyenek bele snooker fogadásokat vagy kiröhögnek a gecibe ?
Holnap játszik Mark Selby, meg Ronnie Sullivan
SIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
tomrRRR
senior tag
válasz
csababarca
üzenetére
Beadtuk

De a sok nyeremény mögött ott volt a bukás legtöbb az 35k volt - meg nagyon sok 10-15-20 ezrek.Tettél ma valamit ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPad topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

1 pont nem pont ?