Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottenham első félidőt megraktam döntetlenre 1500ft-al.
-
pohár
félisten
válasz
Shkiz0
üzenetére
CHELSEA??? te meg a fogadalmaid...

kis bézbóz éjszakára:
Orioles (Norris) @2.26
A tegnapi győzelem után ma is visszaülök rájuk, továbbra sem értem, hogy miért masszív underdogok az összes AL East ellenfél ellen - a line-upjuk és a rotációjuk is felveszi a kesztyűt bárkivel. Főleg a Word Series győzelemtől másnapos Red Sox ellen, akik meglehetősen gyengén kezdték a szezont. Ellsbury érzékeny veszteség, ahogy Victorino is csak lábadozik sérüléséből. Doubront katasztrofális, ha így folytatja lassan a minor leagueben fogja találni magát, 1.77-es WHIP és a .317-es BAA elfogadhatatlan egy kezdő dobótól. Április 3-án már játszott az Orioles ellen, ott 5.1 inning alatt 10 baserunnert rakott fel, ám kimenekült a győzelemmel. Ma szerintem nem lesz ilyen szerencsés.
Reds (Cingrani) @1.71
A Cubs legutóbbi három meccsen 1 runt tudott felmutatni, siralmas produkciójuk pedig folytatódhat a Reds ásza ellen. Cserébe Jacksont idén boldog és boldogtalan is üti, 1.88-as WHIP, .328-as BAA, 6.19-es ERA... szent makaréla. Feltámadóban van a Reds offense, a tegnapihoz hasonló csendes, kellemes győzelmet várok. Pár tizeddel magasabb az odds a kelleténél.
Mariners (Elías) @1.85
Nem könnyű szívvel raktam a Marinersre négy vereség után, de minden esélyük megvan, hogy kilábaljanak a rossz sorozatból. A tegnapi walk-off után lesz mit bizonyítani Alvarez ellen, aki jelen pillanatban az MLB legszerencsésebb pitchere titulus büszke tulajdonosa. A 4.30-as ERA átlagos, a 2.18-as WHIP és a .385-ös BAA viszont olyan számok, amiket kis híján én is meg tudnék dobni. Legutóbbi szereplésekor a Phillies 12 ütést csinált róla 6 inning alatt, nincs okom mást feltételezni, minthogy a Mariners is szétcsapkodja majd. Az újonc Elías az AL West krémje (Rangers, Angels, Athletics) ellen 16.2 inning alatt mindössze 11 ütést és 4 futást engedélyezett.
Giants (Hudson) @1.80
Stults: 1.77 WHIP, .328 BAA, 5.52 ERA. Hudson: 0.65 WHIP, .185 BAA, 2.35 ERA. Ráadásul a Frisco line-uppot is jóval erősebbnek tartom. Nem kérdés, hogy ezen az oddson megéri felpattanni rájuk. Főleg a mai vereség után.
-
ted_mosby
senior tag
válasz
gery2123
üzenetére
visszafogadnék csak az a baj h nem tudom miképpen
Egy srác leírta itt elég jól, csak azért 50 ezerrel sem szeretnék visszafogni. Más kérdés hogy online 5k-m van, és beutalni sem szeretnék.. Szerinted melyik meccsre van nagyobb sansz h jön? Milannak eléggé viszik az oddsát. Mert akkor azt csinálnám hogy megy a Mainz 2esélybe mellé milan és akkor kb. 5k-->25k Bár kitudja, ha meg pont fordítva lesz akkor meg bukom még a maradék online pénzem is. Tehát szerintem maradok a bizakodásnál. 
Közben elkezdődött a Thai meccs, valaki rakta?

-
-
Pepeninho
őstag
N-a visszatértem egy kis papírral.
PSG,Pool,Juve nagy pénzzel ment! Meglepi szalón a Zwolle és a Schalke X. 
-
ted_mosby
senior tag
Szép napot mindenkinek!
Ma csak két meccsre fókuszálok : Milan és Dortmund. Már két napja nem tudtam izgulni meccsért, tehát kicsit kivagyok éhezve.
+ Lehet hogy még teszek online egy nagyobb odds esés miatt.
Hiányzókat egyelőre csak a Dortmundnál lehet látni.Thai meccs reggel 9 óta : 8 tizedes értéket esett az odds. Mi ez ha nem tuti?

500 megy rá valószínűleg. -
giigz
veterán
Nem tudom mit rakjak

-
Zjunior
veterán
Sokan várják a zöld újságot.
Miért nem eredmenyek.com-on nézitek a meccseket?
Utána sorszàm alapján megrakjàtok.
Nem értem
-
janos1988
addikt
-
jpm
senior tag
Azt álmodtam, hogy a hétvégi F1-en, vizes pályán a 2 Mercedes kiüti egymást.

-
jpm
senior tag
mai vegyes.
Paris HC - Veszprém 8.70D
St. Louis - Chicago 2.35V
Augsburg - Hertha BSC 3.30D
Newcastle - Swansea 2.55 V -
pohár
félisten
na, ennyit a kibebaszott fosmixről

nem PSG - Lyon lesz, hanem Lyon - PSG, ha ezt tudom, tán meg se rakom
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
ted_mosby
üzenetére
Sevilla granada h-ra es
Norwich liverpoolt v-re raktam meg melle3,4odds 500forinttal
Milannak jonnie kell mert a masik szelon raktam.
125 dortmund mainz h 1.34
153 milan livorno h 1.26
160 juventus bologna h 1.14
107 atl madrid elche h 1.20
144 anzsi zenit sztpetervar v 1.61 -
tomrRRR
senior tag
válasz
Jeollam
üzenetére
Éppen most írtam silent77nek ez ügyben.
Belinkelem neked://,,Nah mind1 én sem tettem mert amikor beértem a lottózóba tettem 30 ezret, és 1.15x volt az odds, mondtam a csajnak hogy 1.2 volt rá az odds inkább sztornóztam."//
Ha hamarabb beértem volna a lottózóba akkor nyertem volna 6 ezret, s azt feltettem volna bet365 és fogadok snookerre mert most van a világbajnokság!
-
tomrRRR
senior tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Persze
Gratulálok akik tették, 
1.15x levitték az 1.20x oddsot szánalmas ez a magyar ZRT.
-
tomrRRR
senior tag
11est kapott az Atletico GOOOOOOOOOOOOOOOOOL
easy wipi jött volna a 30 ezres szelvényem ha nem viszik le az oddsot meg is tettem volna.
-
törölt tag
Második büntető

-
törölt tag
1 gól megvan !
Vajon még a második gólt sikerül összehozniuk ? 
-
törölt tag
Atletico Madrid büntető persze,hogy kihagyták.....

-
tomrRRR
senior tag
válasz
anonymus89
üzenetére
1.5 több 1.83x
1.5 alatt 1.83x odds -
Speedhs
őstag
válasz
anonymus89
üzenetére
Nem tudom. Papíros mixet raktam.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
königarjen
üzenetére
Megkereslek s megö**ek
Faszt nem
Kiváncsi vagyok tényleg, hogy mennyire jó ez az új kaparó -
Speedhs
őstag
Atma hendi marha jól áll eddig!

-
Tipo16V
aktív tag
Lazio - torinot rakta valaki?
En h ra tettem majd kiderul mi lesz, izgulok miatta. -
tomrRRR
senior tag
válasz
königarjen
üzenetére
én bukszával szoktam nyerni 27 ezret meg sokszor 10 ezret.
Hétfőn akkor bevásárlok ebből a nyerő négyesből veszek 10 et 5 ezerért kiváncsi vagyok mennyi fog nyerni. -
-
tomrRRR
senior tag
válasz
königarjen
üzenetére
vettem 3 at egysem nyert, nyertél már vele valamit?
-
yogibear
addikt
válasz
tomrRRR
üzenetére
Jó, de az már a hülyeség kategória.

Míg az, hogy mondjuk az amúgy is két erősen bundázós csapat, az az Ipswich és a Derby egymással játszik egy 2/1-et, az reálisan akár meg is fogható... -
yogibear
addikt
válasz
janos1988
üzenetére
Beten szinte mindre lehet ht/ft-t tenni, még skót 4-re is meg angol 6-od osztályra is...
Tippmixprón csak első osztályok fogadhatók ht/ft-ben, kivéve pár balkáni, pl. horvát meg hasonszőr, amire nem, másodosztályokból pedig a spanyol2, francia2, német2, angol champ, angol liga 1-2, olasz2 esetén van ht/ft lehetőség, többinél nincs sajnos, csak 1 és 2 esély... -
pohár
félisten
-
Jeollam
aktív tag
Chelsea-re mit mondtok? Érdemes gólelőnnyel megrakni? Sunderland ellen?
-
tomrRRR
senior tag
Ezért jó baszki ha bármire lehet fogadni:

-
janos1988
addikt
válasz
janos1988
üzenetére
Ez annyira kibaszott tipikusan szánalmas szar, hogy amikor meglepetésekre megy az ember akkor a tükör sima papírforma 1,6x-1,7x jön, amikor meg bezzeg fordítva rakja az ember akkor meg rögtön meglepetés lesz...

Nem baj, még két nap van hátra. Akkor is rááldozom ezt a pénzt. Remélem az ára vissza fog jönni legalább (12k).
-
tomrRRR
senior tag
válasz
pcgamer01
üzenetére
Szerintem hülyeséget mondasz-
http://www.hatharom.com/livescore/event/1506142Most kaptam a hírt, hogy mindenki játszik.
Valamint még utaznia sem kell Angliába, hanem otthon játssza a BL-t. -
yogibear
addikt
válasz
stefyY
üzenetére
Nincs mit.

A lényeg, hogy ahol sok a ht/ft 1/2 - 2/1 ott tuti bundáznak és sokan, sokat, nem csak ezt a kimenetelt természetesen: tavaly a spanyol 2 és portugál 2 volt "fertőzött", idén egyik sem kiugró, spanyol 2-ben eddig csak 8 volt... ez persze nem azt jelenti, hogy ott nem bundáznak, hanem hogy nem annyit.
Idén német 2, török 1-2, holland 2, angol 2-3-4 a "bundás".
No meg a most kezdődött Norvég 1 (ott tavaszi-őszi szezon van), ahol eddig mindhárom fordulóban volt 1-1 ilyen kimenetel... -
yogibear
addikt
válasz
stefyY
üzenetére
Nem, ez a saját statom, ki van írva xls-be... dátummal, mindennel... csak a 2/1 - 1/2-k, de ha lenne kedvem/időm, update-lném a full ht/ft listát, amiben mind a 9 féle kimenetel darabszáma benne van fordulókra lebontva...
Idén eddig:
BAJNOKSÁG darabAusztria 1 Bundesliga 6
Ausztria 2 Eerste 2
Belgium 1 Jupiter 11
Belgium 2 Belgacom 10
Bulgária 1 2
Ciprus 1
Cseh 1 Gambrinus 6
Dán 1 Superliga 6
England Premier League 11
England Championship 22
England League 1 25
England League 2 23
England Conf Premier 18
Észak-Ír IFA Premiership 8
Francia 1 6
Francia 2 10
Görög 1 10
Holland 1 Eredivisie 17
Holland 2 Eerste 21
Írország Premier League 3
Magyar NB1 9
Német Bundesliga 1 15
Német Bundesliga 2 15
Norvégia 1 Tippeligaen 3
Olasz 1 13
Olasz 2 12
Portugál 1 6
Portugál 2 16
Románia 1 7
Skócia 1 Premiership 7
Skócia 2 Championship 9
Skócia 3 League One 11
Skócia 4 League Two 15
Spanyol 1 9
Spanyol 2 8
Svájc 1 Super League 8
Svájc 2 Challenge 7
Svéd 1 Allsvenskan 1
Szlovák 1 Corgon 4
Török Superliga 13
Török PTT 1 18összesen: 424
Tavaly például Angol Champ-ban 29, angol 5-ben 35, spanyol 2-ben 21, portugál 2-ben 33 darab 1/2 - 2/1 volt, ami rengeteg, irreálisan sok... nem véletlen, hogy ennek a kimenetelnek a legmagasabb az oddsa, mert normális esetben ritka az ilyen kimenetel... kivéve ha bundáznak.

Olyat tudsz nézni eredmenyek.com-on, hogy rámész egy meccsre, tabella -> HT/FT és ott az adott bajnokságnál csapatokra lebontva láthatod, ki milyen és mennyi ht/ft-t játszott darabra...
például -
MR!!
aktív tag
Zzzzzzzzzzzz .....

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szerintem vegyél pár sört egy kis pálinkát aztán izgulj

Egy srác leírta itt elég jól, csak azért 50 ezerrel sem szeretnék visszafogni. Más kérdés hogy online 5k-m van, és beutalni sem szeretnék.. Szerinted melyik meccsre van nagyobb sansz h jön? Milannak eléggé viszik az oddsát. Mert akkor azt csinálnám hogy megy a Mainz 2esélybe mellé milan és akkor kb. 5k-->25k Bár kitudja, ha meg pont fordítva lesz akkor meg bukom még a maradék online pénzem is. Tehát szerintem maradok a bizakodásnál.

mocskos ZRT