Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sherlock82
senior tag
Fogadtam én is
Nem is nyertem,Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
törölt tag
Ritkán fogadok magyar focira és akkor se sikerül.
-
törölt tag
1,7-ért magyarok, én is megtettem.
-
Tippmix_beer
kezdő
Luxemburg - Magyarország
Természetesen magyarok nyernek. 1,73x
-
törölt tag
Ilyesmire én csak apróval: Wimbledon & Cambridge 1,8x
Nem is kellene fogadni ma igazából. Anglia & Hollandia megtéve most, csak esni fog az odds.
-
Soulfly842
addikt
35K, kivettem, Idióta olaszok Pedig olyan közel volt egy nagyobb nyeremény.
-
Soulfly842
addikt
Jól jött a Juve gól. Tekintettel arra, hogy a Lazio dugdosta a labdát tesze-tosztán így határozatabban kell próbálkozniuk. Remélem ezzel felpörögnek a szögletek is.
szerk:
Ott is van a második szöglet... Jó az irány... csak így tovább!
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
A juve meccsen fél óra után 0 szöglet... ilyen intenzív volt eddig a meccs? belenézek inkább... Felpöröghetnének
-
Soulfly842
addikt
Ez igazán szánalmas volt. Annak is a legjava. Braga védőnek teljesen vétlenül volt a keze, ahogy kocogot, töredék mp alatt csukafelyes szerű mozdulatból a kezén irányt változtatott a labdar és védte a kapus. Teljesen vétlen helyzet, szerintem természetes testtartás... erre hosszas videóbírózás után 11-es második sárga és piros!
Ez vicc, A VAR-ló második oldalára való átesés...
Amire ezt viszont leírom a Portimonense játékosa felé vágta.. kb a stdionból is kirúgta!
Pedig a bíró kar nagyon akarta!!!
104. perc. Lefújhatnák végre.. egy under szöglet ma már elment a 104.-percben (azzal nem számoltam... elég volt... )
-
LaciMc82
aktív tag
-
sherlock82
senior tag
Ez a 11 es és a piros labda elrendezte a union berlint.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Örni
senior tag
Én Freiburgot raktam, de Frankfurt vitte a szelót
Estére egy Juve X megy, aztán pihenő. VB-re nem tudom érdemes-e pénzt pocsékolni
[ Szerkesztve ]
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
törölt tag
válasz sherlock82 #183571 üzenetére
Nézem mi lehet érdekes ma, ami nem papírforma: Union Berlin és Lazio 4x odds és DNB 2,5x is jó. Idegenben játszanak, azért tabella alapján a Freiburg és Juventus se jobbak.
-
törölt tag
Rennes nyert, hibátlan nap. Holnapi nekifutás:
Genk DNB
Lille nyerjen otthon & Mainz - Frankfurt meccsre 1,5 felett -
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #183568 üzenetére
Már csak a Porto győzelem hiányzik.
-
zsolo89
csendes tag
Nem tudom ma mi van a csapatokkal de rengeteg gól van
Nem is tudom mikor láttam utoljára ennyi gólt egy nap XD mik ezek az eredményekTottenham-Leeds 4-3
Westwerlo-Oostende 6-0
Waregem-Eupen 5-5
Sion-St.Gallen 2-7
Basaksehir-Galatasaray 0-7
Heidenheim-Regensburg 5-4
Karlsruhe-St. Pauli 4-4 -
törölt tag
Néztem a Bayern meccset, nem kaptak gólt. Ajándék kettes odds. Napoli és Newcastle kétesély is jó, még a Lens mellé kell a Rennes. A Toulouse idegenben nem olyan jó, talán hibátlan lesz a szombatom?
-
Soulfly842
addikt
de... elkiabáltam... lehet izgulni
Kapott Sloven Belipo egy 11-est... 2-2. -
Soulfly842
addikt
Hát... azzal a Hajduk DNB-vel 0-2-es vezetésnél már nem hiszem, hogy probléma lenne
Ujjuj, nem akarom elkiabálni... 1-2.De rohadjon meg azért a bet365, érezte a nagyobb nyereményt, s most zárolta valamiért a cash out lehetőségét... (még a lens győzelem után is... holott már csak egy biztosnak tűnő eredmény van)
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #183560 üzenetére
fordítottak.
-
Örni
senior tag
Napoli végére kissé megizzasztott, mellé jött Leverkusen.
Bayernre raktam egy félidő over 2,5-öt 3,45-ért, hátha gólzáporos lesz!
-
zsolo89
csendes tag
Jézusom, mennyi gól van a német 2-ben
-
törölt tag
Jöttek az ausztrál gólok, ezért Lens & Rennes hazai kötés. Vasárnapra egy belga meccset néztem ki: Genk DNB
-
sherlock82
senior tag
válasz #86564352 #183549 üzenetére
Ahogy mondod
Megrendezett szinjàtek.
Usa1994 egyik legjobb vb volt amit làttam
Ès azbemberek megszerettèk a focit abban az orszâgban.
Katarban ilyen nem lesz :))Sajnàlom azt hogy ez az egèsz helyzet kialakult.
Soha többet ilyet.
Beckham nagy kedvencem volt mindig is de ez butasag volt tőle szerintem.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
törölt tag
válasz #86564352 #183545 üzenetére
Mai tipp nyertes, következik szombat reggelre Melbourne City meccsre 2,5 felett. Napközben mi lesz még nem tudom. Múlt hétvégével ellentétben most majd igyekszem szűkíteni a kínálatot:
Napoli és mellé valami (Newcastle kétesély?)
Schalke - Bayern vendég nem kap gólt 2x -
törölt tag
válasz sherlock82 #183547 üzenetére
Eredetileg nyáron lett volna ez is. 12 éve amikor
megnyertékmegvették a rendezés jogát, még úgy volt a pályázat építenek légkondis stadionokat. Ahogy közeledett a dátum, rájöttek az nem jó se a nézőknek, csapatoknak se, és talán még többmunkásrabszolga halt volna meg. Hiába derült ki a FIFA-UEFA korrupció, nem rakták át máshova. Pedig lett volna idő rá bőven. Akkor találták ki ezt a hülyeséget, hogy felborítani a bajnokságok és kupák menetrendjét, hogy lehessen télen, ne 45 fokban.
USA volt a második helyen, ott lehetne jó hangulatú világbajnokságot tartani (mint 1994-ben) és a stadionoknak is lenne haszna. Katarban nincs érdemben foci, a stadionoknak nincs jövője, nyugati emberekkel nem kompatibilis törvények. Fizettek néhány nagy nevű sztárnak reklámarcnak (Guardiola, Xavi, Beckham...) és szurkolóknak is fizetik az utazást (ha nem bánják a kémprogramot a telefonjukra), csak menjenek és mondjanak jókat az országról. -
Örni
senior tag
Empoli - Cremonese X ?
-
sherlock82
senior tag
válasz Tippmix_beer #183546 üzenetére
Azért volt nyáron mindig a foci vb mert akkor nem kell a világon az összes bajnokságot megszakítani. valami idióta kitalálta hogy legyen a vb Katarban az év végén és mellé még egy kalap pénzt is kap érte.
-
Tippmix_beer
kezdő
válasz sherlock82 #183544 üzenetére
Én kicsit foci őrült vagyok, úgyhogy felőlem lehet télen-nyáron, tavasszal-ősszel engem mindig izgalomba hoz :D
De egyébként igen, az lett volna a legjobb ha nyáron van ebben egyetértek.
-
törölt tag
A Juventus nyereményből ment még este Lazio & Real papírforma. Szerintem ma csak kis tét, mert nincs kedvemre való meccs:
Hollandoknál Heracles nyerjen hazai pályán
Németeknél Düsseldorf és Dortmund meccseken 1,5 felett
együtt 2,1-es odds#183544
Az olasz válogatott tette jól, bojkottálják ezt a szart. -
sherlock82
senior tag
válasz Tippmix_beer #183543 üzenetére
Én ezt a vb kihagyom mindenféle szempontből.
1930 óta mindig nyáron volt a vb most nem akkor van.
Mindig is elleneztem ez az ötletet és maximálisan támogatom azokat akik ellene volt mind végig.
Tradicionális csapatokat ( német angol brazil argentin ) megnézem a többit nem.
Nem tudom kit hoz lázba a Katar - Equador meccs?
Sok embert szerintem nem mivel alig adtak el rá jegyet is.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Tippmix_beer
kezdő
Én már egy pár napja nem fogadtam. Legközelebb csak a vb-n fogok tippmixelni. Szerintem most már erre a pár meccsre felesleges mert mostmár a vb kerettag játékosai nagyon fognak vigyázni magukra nehogy megsérüljenek, ezáltal szerintem ezen a hétvégén nagy meglepetés eredmények fognak születni.
-
törölt tag
AS Roma tét vissza, Frankfurt meccs gólok simán és a Schalke is nyert.
Mai tipp: Juventus 1,8x -
sherlock82
senior tag
válasz #86564352 #183534 üzenetére
Schalke nyert
szerencse hogy a másik szelvényt nem adtam fel, mert Újpest nyert, és egy lépéssel előrébb van legalább a csapat.
Mai napra nem kerestem semmit, max a vasas - honvéd GG vagy valami hasonló.
Annyira gyenge mindkettő hogy fogadni is képtelenség egy ilyen meccsre.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Örni
senior tag
válasz Vasember007 #183535 üzenetére
Nyertes, igen.
-
Vasember007
újonc
Sziasztok! Tipiconál fogadtam, hogy a mai Espanyol- Villareal merkozesen a Villareal szerez gólt! 0-1 nyert, de öngól volt az Espanyol kapusa reszerol! Ilyenkor nyertes a tipp vagy nem? Köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
válasz sherlock82 #183532 üzenetére
Mondasz valamit. Vezetnek, élőben így is 1,85x
-
Örni
senior tag
Atalanta mit csinál???
-
törölt tag
válasz sherlock82 #183530 üzenetére
4/3 bukta, csak az mentett a jót feladtam újra
AS Roma DNB
Frankfurt - Hoffenheim 2,5 felett -
sherlock82
senior tag
Nekem 4/2 jött tegnap, nem egy jó arány.
MA.
Videoton, DVSC, MTK nyer.
-
pohár
félisten
kapja be a Milan
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Paderborn látom korai kiállítás… méregből a Bochum meccs gólszámot megraktam újra. Olvastam a Gladbach kapusok lesérültek. Két gól már van szünetben. AC Milan győzelem is kellene még.
-
Örni
senior tag
Előbb raktam egy olyat, hogy Bayern nyer + under 4,5.
28-ik perc 4-1...
Mára feladom.
-
sherlock82
senior tag
Ma.
Kisvárda, Puskás, VfB Stuttgart nyer.
-
törölt tag
Bochum meccsre 2,5 felett
Napoli & Milan
Paderborn
QPR -
Örni
senior tag
válasz Tippmix_beer #183511 üzenetére
Csak egy szokásos nap, mindig ez van...
Freiburg győzelmet vitte Fradi X. Union Berlin X2-t raktam, erre 5-0-ra kikapnak a bukdácsoló Leverkusentől. Inter még gólt se lőtt.
-
törölt tag
Betis gól- és emberelőny, legalább a trixie tétem visszakapom. Legközelebb jobban szűkítek, a bőség zavara megint inkább ártott. Szerintem ma Newcastle volt tuti és jó odds, meg ez a Betis, két single és kész. Minden más csak éppen jött és gyenge odds kötésben, vagy egyenesen kuka.
Tippmix_beer: és még Bundesliga GG vagy 2,5 felett se, bezzeg a törököknél mindhárom
[ Szerkesztve ]
-
Tippmix_beer
kezdő
válasz #86564352 #183507 üzenetére
Nem tudom mi történt ma de nem csak az Athletico sziporkázott.
A Manchester united, West Ham kikapott a PL-ben.
A Paks lealázta a Honvédet amely azért nem volt benne szerintem. A Fradi leikszelt a Fehérvár ellen.
Olaszoknál a Roma hazai pályán kikapott, a spanyoloknál meg a Villarreal kapott ki a Mallorcától.Elég sokat buktam ma sajna
-
törölt tag
Feyenoord & Ajax - PSV GG
Bodö & Köbenhavn
Ezek legalább jöttek. Bodö meccs 5-4 lett, utolsó tízpercben jött a győztes, ahogy a szükséges Ajax gól is. Hazai pálya hiába, izgulni kellett ilyen kicsi szorzókért is. Most nem tudom örüljek kárt nem okoztam ma, vagy még próbáljak nyerni valamit este. Apróval megnézem ezeket: Palmeiras 10 ponttal vezet és nem biztos megerőltetik magukat idegenben. 1,9x lenne. Flamengo is idegenben 2x
Marseille-Lyon és Juventus-Inter döntetlenre? 3,7x és 3,4x -
törölt tag
válasz sherlock82 #183508 üzenetére
Szerencsére bejutottam végre és sikerült élőben a Monzát tenni. Emberelőnyben hazai pályán, most rúgták a gólt. Talán sikerül ezzel javítani.
-
törölt tag
Az Atletico miért ilyen nyomi? Mennek vissza a tiltólistára. Hazai pályán egy óra emberelőnyben örülhetnek 1-1 lett.
-
ggbuffon1897
őstag
Arra van vkinek otlete h a mixpron mit csinalnak? Nem az elso h vagy nem vagy kreten modon működik. Pl Mu meccs szerintuk mar veget ért, pénzem elvileg nincs fent stb..
Ugyanez volt a multkor vmelyik fradi meccsen, náluk az élő eredmenykovetes 10perces csuszasban latszodott, persze fogadni nem engedett.
Kritikan aluli az egész fos.
-
törölt tag
Ez a tippmixpro most be se enged lépni: "Hiba történt. A kérés elment, de nem érkezett válasz."
Remélem januártól tényleg normálisan lehet használni mást is. Működő weboldal vagy app, élőben pénzfelvétel, normális kereső, nincsenek nagy igényeim. Ennek a keresője is akkora fos, rákeresel egy csapatra és az esport hülyeségeket is feldobja, guberáld ki az igazi Liverpoolt. -
Tippmix_beer
kezdő
Mára csak félve megtettem, hogy Arsenal - Chelsean 2,5 gólnál több lesz, illetve Lorient - PSG meccsen vendég győzelem lesz.
-
törölt tag
Lens & Milan jó lett, éjjelre Corinthians 1,9x
Ma ezeket próbálom:
Manchester United, Newcastle, Betis trixie 5x
apróval Rashford gól 4x
Atletico & Newcastle DNB
Feyenoord & Ajax - PSV GG
Bodö & Köbenhavn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest