Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
-
fekomat
tag
semmi
-
zsolo89
csendes tag
Mára darts, tegnap jöttek, ma ezek talán jók lesznek...
Aspinal, Gilding, Noppert
-
Mardel
őstag
Ez a bet365 működik valakinek?
Regisztráltam, pénz van rajta, de fogadáshoz hitelesíteni kell a tartózkodási helyem online oldallal vagy az appal, az oldal be sem tölt, nincs hozzá alternatív link sem, az alkalmazás nagy nehezen működik (bezáródik ha azt érzékeli hogy a telefonon a fejlesztői beállítások be van kapcsolva).
Kiírja hogy hitelesítés sikeres, aztán az oldalon a fogadásnál azt hogy nem tudják megerősíteni hogy adott területen tartózkodom, és ez jogi követelmény, stb.
Működik ez valakinek?
-
esbii22
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Mindenkinek szíve joga onnan informálódni ahonnan szeretne. Egy szóval nem mondtam, hogy innentől Neked is erről az oldalról kellene.
Én bár követem az NBA-t ritkán fogadok rá, talan egy évbe 5-ször. -
-
-
Mardel
őstag
válasz
Tippmix_beer
üzenetére
Pedig nem nehéz a darts.
501-ről indulnak és az nyer 1 leget aki előbb ér el a 0-ra, az utolsó nyíllal csak duplát dobva lehet kiszállni.
Pl lement 2 nyíllal 40-re akkor dupla 20-at kell dobnia hogy nyerje a leget.
A legmagasabb checkout az a szám egy meccs alatt amivel az utolsó 3 nyíllal vagy kettővel ha az is elég volt hozzá lement 0-ra.
De pl 50-nél Bullt kell dobnia ami a középső kis karika, 25-nél meg a bull körüli nagyobb karika középen.
Itt van egy kiszálló segédlet is, de ez inkább játékosoknak. [link]
Itt meg az utolsó tippem meccsének eredménye. [kép] -
Tippmix_beer
csendes tag
Én csak a focihoz értek így ma szüneteltem
Mi a véleményetek egyébként erről a bolgár meccses katyvaszról?
-
Mardel
őstag
Eddg jó.
Plusz patentba ment még ez a 3 meccs 19999 Ft-ért.
-
esbii22
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Évek óta követem őket, a legnagyobb NBA-vel foglalkozó oldal Magyarországon. Nso is velük működik együtt, ha NBA-ről írnak valamit (meccsek stb.)
-
esbii22
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Kezdo5.hu/nba oldalon minden nap van beharangozó az esti/ejjeli meccsek előtt, ki hiányzik, mi várható stb.
-
törölt tag
Ez a kosár ment: Monaco & Real 1,9x
-
-
törölt tag
válasz
Prinz Eugen
üzenetére
Ez azt jelenti hat meccset eltaláltál, abból csinálsz három darab kettes kötés szelvényt és már jobban festene a dolog.
-
esbii22
őstag
Tippmixpro cash out tegnap nem igazán működött. 4 meccs bejött, 2 meccsem volt vissza, city win és a Debrecen Paks gól gól. City vezetett ugye 3-2-re amikor elkezdődött a Debrecen Paks. A cash out nem volt elérhető miután elkezdődött a Debrecen meccs.. Ez mitől van/volt? City jól állt akkor, ennek ellenére semmit nem kínált fel, persze a city el is vitte. Ennek így sok értelme nincs.
-
Soulfly842
addikt
Nagyon sok szeretettel telve gondolok a
lelencváros labda'lúgó csapatála'!
-
fekomat
tag
válasz
Tippmix_beer
üzenetére
Grat!
-
desigo
senior tag
válasz
Tippmix_beer
üzenetére
Nekem pont azon ment el a szeló,hogy a Manchester City a 95-ik percben kapott még egy gólt.
-
Örni
senior tag
válasz
Tippmix_beer
üzenetére
Nagy meccs volt
És akkor most 2 hétig nem lesznek bajnokik
-
ta777
csendes tag
roma 5 el 2 es
hátha... -
ta777
csendes tag
én 28 bol 80 at ki casheltem még 3-4 nél

-
Örni
senior tag
válasz
Tippmix_beer
üzenetére
Szép volt!
-
Tippmix_beer
csendes tag
Ééés nyert a 8oddsos szelóm
-
Örni
senior tag
Kezdem únni, hogy az első szelóm elmegy és utána lehet ügyeskedni... Fradi X2 jött, Chelsea 1X folyamatban, Udine GG mellé Lazio GG szintén. Este még Inter kell Leverkusen mellé. Hajrá mindenkinek!
-
törölt tag
Napoli grazie, legalább korai meccsen ment el a szelvény és lehetett javítót tenni: single megraktam Liverpool hendi, Leverkusen hendi, Manchester
-
Mardel
őstag
válasz
desigo
üzenetére
Köszi!
Leverkusen - Union Berlinnél nem értem hogy a legerősebb csatárjuk miért nem tud gólt lőni mikor elől játszik.
2 védőjuk rúgott eddig gólt.
Egyébként cselesek voltak mert meccs előtt Florian Wirtz volt az 1. csatár helyen de mikor kezdődött a meccs megnéztem és már az akit tippeltem hogy gólt szerez. -
ta777
csendes tag
válasz
sherlock82
üzenetére
én is City vendég sztem sima lesz, az a Chelsea egy vicc kategoria + Livepoolra egy 20 ast feldobtam, + erre még fiorentina roma X2 rá adásnak 8 e ért
-
Örni
senior tag
válasz
Tippmix_beer
üzenetére
Én is kemény voltam ma. Napolit raktam DNB-ben, az eleve 1.3x meccset, mert féltem az X-től, erre kikapnak

-
Tippmix_beer
csendes tag
Ma nagyon kockáztatós kedvemben vagyok, úgyhogy Liverpool - Brentford döntetlen 5,30as oddsért.
Megteszem a City meccset is X-re 3,80ért illetve rakok egy Fehervári győzelmet is még egy 8as oddsért így akkor ma 3 szelóval játszom.
-
fekomat
tag
A kora délutáni meccsekre ezt raktam össze
-
Mardel
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
Én ma erre leszek kíváncsi. [kép]
-
sherlock82
senior tag
Tegnap az egyik szelvényem elment a bvb miatt másik jött arsenal nyer és 2.5 gol fölé.
Ma ezekből válogatok :Győr nyer ( NB2)
Nyíregyháza nyer ( NB2)
Haladás Vasas X2 ( NB2)
KEcskemét nyer. nb1. Hiába edzőváltás Kisvárdán, ami lendületet hozhat, ma nem fog szerintem.
Chelsea – Manchester City Vendég és 1.5 göl fölé
Nápoly - Empoli hazai -
törölt tag
Sikerült a 4x szelvény. Holnapra hasonló ötlet:
Man City, Leverkusen, Napoli, Inter 3,5x
-
Mardel
őstag
72. percben fogadtam 2-0-nál, 75. percben megnyertem.

-
ta777
csendes tag
válasz
sherlock82
üzenetére
nekem már 1,X re van a youngboysal... de lehet 2 re is teszek vissza hozzon valamit... ha persze jön a youngboys, 2 nek kellne lenni de vicc amit művelnek bl után nagy arcal felmentek kb...
-
fekomat
tag
Na, jól indul a hétvége, Tottenham
-
ta777
csendes tag
dortmund, real sociedad , youngboys ezzel teszek vagy 10 szelot hatha
-
ta777
csendes tag
unibetre valakit enged bejelentkezni?
-
v-man
őstag
Girona X mára? 11 meccs óta nem ikszeltek... hátha most. Rayo otthonában @3.5
-
törölt tag
Tottenham ötletet csak DNB formában tettem meg, cserébe egy kötés ötlet is megy:
Arsenal, Real Madrid, Juventus, Real Sociedad 4x odds
-
sherlock82
senior tag
válasz
Prinz Eugen
üzenetére
Mindkettő tenisz 19 . 5 game fölé szerintem.
-
Prinz Eugen
tag
válasz
Prinz Eugen
üzenetére
Nézzünk mára is valamit:
Jack Draper ML (ATP)
Ugo Humber ML (ATP)
Vancouver +1 (NHL)
Andrew Gilding ML (Darts Grand Slam)BOL
-
Prinz Eugen
tag
válasz
Prinz Eugen
üzenetére
Na, végre jött szépen mindhárom , akkor nincs elátkozva a topik
-
Tippmix_beer
csendes tag
Wolfsburg nem bír gólt rúgni
Pedig már csak az hiányzik.Az angol GG is megvan.
-
Tippmix_beer
csendes tag
Mai felhozatal nem a legjobb de talán ezek jók lehetnek:
1. Mönchengladbach - Wolfsburg (GG+2,5 over)
2. Blackburn - Preston (GG) -
ta777
csendes tag
válasz
Prinz Eugen
üzenetére
feltettem, hogy van ilyen strartégia is, most jött ennyi..., igaz csak 40 de jólvan az... . szted van kedvem szerkeszgeteni a dolgokat, akit érdekel az átlájta a témát ennyi... de ja nem teszek fel többet nem kell igzulni : )))))), az pont elég... csak az eredményesség érdekel, más nem is nagyon..., ha tesz fel jo tippeket valaki és bejönnek vagy stratégiát hol érdekel hogy tette fel az illető
: ))))) -
Prinz Eugen
tag
Legutóbb mikor beírtam elment, nézzük hogy el van-e átkozva a dolog
Jack Draper ML (ATP)
Corentin Moutet ML (ATP)
Las Vegas ML (NHL) -
Dan-szan
senior tag
válasz
Prinz Eugen
üzenetére
nem csak neked , bár az eredményességhez lehet gratulálni , de itt ki is merült a dolog
-
törölt tag
Ma én csak ennyit találtam: Melbourne Victory & Barcelona kosár
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Prinz Eugen
üzenetére
automatikusan kiszürkül ilyenkor a hsz mert van az az igénytelenség ami már nem fér el
-
fekomat
tag
válasz
Prinz Eugen
üzenetére
Nyugi, nem
-
ta777
csendes tag
Teljes játékidő: West Ham @ 1.55West Ham - Olympiakos PiraeusTeljes játékidő: Sporting Lisbon @ 1.26Sporting Lisbon - Raków CzęstochowaHáromesélyes fogadás hendikeppel, Kezdése 0-1: SC Freiburg @ 1.41SC Freiburg - TSC Bačka TopolaTeljes játékidő: Légia Varsó @ 1.47Légia Varsó - Zrinjski MostarTeljes játékidő: Villarreal @ 1.85Maccabi Haifa - VillarrealTeljes játékidő: Atalanta @ 1.30Atalanta - Sturm GrazTeljes játékidő: Bayer Leverkusen @ 1.47Qarabağ - Bayer LeverkusenOddsok: 14.3118.30Tét: Ft 1250.00Kifizetés: Ft 22880.44 profitnövekedés
-
ta777
csendes tag
KettesCash Out megerősítve2023. Nov. 9. • 17:05:27Kuponazonosító: 6419920260Teljes játékidő: Légia Varsó @ 1.47Légia Varsó - Zrinjski MostarTeljes játékidő: Sporting Lisbon @ 1.28Sporting Lisbon - Raków CzęstochowaOddsok: 1.88Tét: Ft 12800.00Kifizetés: Ft 22048.69
-
ta777
csendes tag
KettesMegnyerve2023. Nov. 9. • 17:03:08Kuponazonosító: 6419881746Teljes játékidő: West Ham @ 1.55West Ham - Olympiakos PiraeusHáromesélyes fogadás hendikeppel, Kezdése 0-1: SC Freiburg @ 1.41SC Freiburg - TSC Bačka TopolaOddsok: 2.19Tét: Ft 11200.00Kifizetés: Ft 24477.60
-
törölt tag
Miért ilyen aknamező ez, Liverpool kikap, Leverkusen és Villarreal csak a végén tudták eldönteni, amit elvetettem ötletet Rangers simán kettővel vezet félidőben, Linz is jó odds lett volna.
-
törölt tag
Legalább a Bodö visszahozta az aprós bolondozás árát.
Tipikus, mostanában többször raktam gólszerzőnek Bonifácot , csak gólpasszokat adott. Most nem tettem, gólt rúgott. -
Tippmix_beer
csendes tag
Na összességében ez jó nap volt.
Jött az EKL szelóm plusz ez az extra Toulouse első félidős is.
Csak egy szeló ment el de annak így már nincs semmi súlya.Már azt is tudom, hogy mire költöm a tegnapi plusz a mai nyereményt.
-
Örni
senior tag
Én Slavia Prahat csíptem meg, de mellette lévő Leverkusen meg rámhozta a frászt, végül Bonifác lőtt egy gólt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 5 Intel Core U5 125H, 32GB, 1TB, IPS 60Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én bár követem az NBA-t ritkán fogadok rá, talan egy évbe 5-ször.

hátha...