Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz sherlock82 #183698 üzenetére
eleg szopatos eddig a vb
-
sherlock82
senior tag
Miután németo . kikapott tegnap erre a vb re tuti befejeztem a játékot.
Találkozunk jövőre ha beindul a Bundesliga vagy az nb 1
Úgy hogy szemmel figyellek titeket, de a vb t még azzal sem.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
törölt tag
Szerintem ma Uruguay nyer.
-
-
törölt tag
Belgium nyertes. Következő: angol & holland DNB
-
törölt tag
Hát ha az se…
Spanyolok: gondoltam egy ötszázast teszek Morata gólra, ő a csatár ajándék odds. Erre 6-0 a meccset mindjárt lefújják, Morata gól nincs. Hát mondom ilyen nincs, rúgnak hatot, egyet se a csatár?! És akkor a végén újra villant a sofascore… vicc ezért is izgulni kellett
-
Ripper17
tag
sziasztok, tippmixpro-ra szeretnék paypalról befizetni. alábbi hibaüzenetet kapom:
"Your PayPal account is registered in a country or region that doesn’t allow payments to this merchant."
Magyar címem van megadva...találkozott már valaki ilyennel? -
Örni
senior tag
Én ma paráztam német meg spanyol meccsektől, ezért raktam inkább Horvátokat, hát ma sehogy se nyertem volna
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
sherlock82
senior tag
Ezt vb t kerulom
De a nèmet ès belga meccset megtettem ma kicsi tèttel.
Hajrà európai futball.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
lord_m
senior tag
válasz lord_m #183664 üzenetére
Nem nyert. (1:1)
Francia pontos eredmény hozta a napot.Soulfly842: csak egy jó megérzés volt, köszi!
twofatcat: köszi! Ma veled tartok a két papírformával, úgyhogy szerintem vágjunk bele!
Tehát mai próba:
Német - Japán H 1,45x + Belga - Kanada H, 1,50xGólos talán egy Colchester - Bristol 2,5over, 1,63x
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
A mexió-Lengyelo-ról lemaradtam, mert sajnos volt egy balesetem. (19 év vezetés után az első, akit érdekel, hogy mi volt itt megtalálja )
Ahogy nézem abból a szempontból nem baj, hogy azon as meccs jó eséllyel bukó lett volna.
Egy kis feszültséglevezetőt raktam ahogy kirakott itthon az autómentő (félidő környékén):
-
LaciMc82
aktív tag
Eddig ez a vb egy nagy bukó a nyito meccset találtam el azóta még...
Ma meg Dánia nem nyer ,Lewa egy gólt sem rúg Mbappe, akinek a vezetékneverol Miskolcon egy városrészt neveztek el ,el.... a helyzetet pedig azt raktam hogy mindkét félidőben rúg gólt...haccovalTiszta hülye aki nem normális
-
törölt tag
Hát akkor Dánia miatt sajnos újratervezés: Mbappe gól
-
Soulfly842
addikt
Még a 87. percben is 1,5x -es szorzó van a szaudi győzelemre
-
yogibear
addikt
Durva lenne, ha a szaudiak levernék a hobbit sereget...26-os oddsért és ht/ft 1/2 141 oddsért...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Soulfly842
addikt
Argentína - Szaúd Arábia
A szaudi védelem előzetesen nekem elég masszívnak tűnik.
Az elmúlt egy évben pedig rengeteg válogotott meccse volt, tudatosan dél-amerikaiakkal is és 2 gólt egyedül (!) a japán válogatott tudott lőni nekik. Pedig volt meccsük a horvátok, Panama, Izland, Honduras, Albánia, Észak macedónia, USA, Ecuador, Venezuela, Ausztrália, Marokkó ellen is. Sőt, Izlandot, az észak-macedónokat és Ausztráliát is megbverték (mindet 1-0-ra) és az amcsik, Ausztrálok 0-0-t tudtak csak velük játszani.
Mindezek fényében túl sok gólt nem várok, de ha túl is teljesítenek az argentínok, akkor is álljanak meg szépen 5 gól alatt a csapatok. Iránihoz hasonló összeomlás szerintem nem lesz.
Viszont úgy gondolom, hogy már az első félidőben beköszönnek az argentínok és nyugodt meccsük lesz.A védelmük, találkozni fog mindezek ellenére sűrűn az argentín támadókkal 2-3 sárga csak arról jönni kellene (Katar is begyűjtött pl 3-at), a 3 sárga ez alapján szerintem meg lesz.
-
janos1988
addikt
Ma is ment egy párszázas 6+ gólos kombi (5/2 és 5/3), 4.vb meccs és 1 indiai.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Tippmix_beer
kezdő
Na nekem valamiért nem volt elérhető idáig az oldal.
Ma nyertem egy olyan tippel, hogy Anglia - Irán (Anglia nyer + mindkét csapat szerez gólt) 4,50x Mindjárt nézek valamit holnapra még mert holnap már nem lesz időm, hajnalban kelek és csak délután érek haza. Kár, hogy az Argentín meccset pont nem látom
-
Soulfly842
addikt
válasz beholder00 #183661 üzenetére
Unibet, bet365. Ha kint vagy hivatalosan lakcím szerint is, akkor a tippmixpro felejtős.
Unibet előnyeiről írtam.
Ha nem hétazamjegyű nyereményeket utalsz vissza heti szinten, akkor Magyarországon se kell egyébként aggódni :)
Bet365:
Cash out lehetősége náluk a legjobb(sok pénzt mentett már nekem... ugyebár tippmixen nincs, unibeten is sok esemeny típusnál fel se jön), a weboldal is felhasználó barát, ill egy meccsre is talán az egyik legtöbb esemény típus rakható és jól is kombinálható egymással (fogadás szerkesztővel)
Ami még átlagon felüli:
-élő meccs statisztikák, látod mikor kinél a labda, mennyi veszélyes támadás, támadás volt, mennyi sikeres kulcs passz, sikeres átadás, kapuralövők részletesen, stb.Online rész statisztikai része a legprofibb, legstabilabb a .bet365-n, illetve talán a legtöbb bajnoki meccset,, vagy egyéb eseményt náluk lehet nézni video-közvetítésben.
Nezd meg nyugodtan mindkettőt, amelyik jobban tetszik..:)
[ Szerkesztve ]
-
beholder00
tag
Sziasztok!
Technikai kérdéssel fordulnék hozzátok.
Nemrég költöztem Belgiumba hivatalos lakcímmel+munkával. Eddig Mo.-ról csak tippmixpro-t nyomogattak nagyritkán. Most itt is játszankék néha-néha. Egyrészt melyik felületet ajánjátok? Mondjuk ahogy fent a kolléga írta Unibet-re regisztrálnék, attól mindkét platformot használhatnám? Kell vmi adófizetésre számítanom? Nem tudom milyen jogszabályok vannak Magyarországon és ha van az meg úgy sem az állampolgár érdekeit képviselik ebben sem szerintem.
-
törölt tag
Holnapra kinek mi tetszik? Duplázni adja magát: DEN & FRA
ARG meccsre apróval:
Martinez gól 2x
Martinez gólpassz 4x
Messi gól 1,65x
Messi gólpassz 2,6x
Di Maria gólpassz 3,8x -
Soulfly842
addikt
válasz alratar #183657 üzenetére
Nem. Attól ott nem kell félni, de ha passzivabbá válsz akkor sűrűn kapsz e-mailt ajándék free bet-ekről. :)
Egyébkent a tematikus totóik is rohadt jók voltak. Lehet dobok majd rá megint, jó emlékeket idézett most ez így. :)
Utalás korrekt volt mindig és gyors.
[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
válasz Soulfly842 #183656 üzenetére
És ha abbahagyom, elkezdenek "zaklatni"?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Soulfly842
addikt
válasz alratar #183655 üzenetére
Jónak jó, nagyon sokáig csak ott játszottam. Van Precedens pere is az állam ellen, hogy ők jófiúk Mo-n
Amég nem álltam át bet365-re javarészt ott játszottam.
Egyetlen dolog miatt álltam le róluk: kevesebb a fogadásszerkesztésbe a lehetőség, amit párhuzamosan meg lehet tenni.
Ami viszont jobb, mint máshol: Sokkal több a promó, a fogadási bónuszok, a jobb, érdekes bónuszok.
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Unibetről mi a vélemény:?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Soulfly842
addikt
válasz #86564352 #183653 üzenetére
Én is valahogy sanszosabbnak tartom Walest. Az amerikaiknak mondjuk világéletükben jók voltak az erőnléti edzőik (vagy a fantomtuning? ), de valahogy így érzem.
Komolykodósra nem mertem berakni, de egy ezresért bepróbálok egy huncutabbat.
#183652sherlock82
Bale-ről pont mondta Gazdag, hogy Amerikában hihetetlen nagy sztárként kezelik, de szerinte a klubja sokkal többet várt tőle, amikor leigazolták (ahhoz képest, ami lett..). Mondjuk szó se róla, benne van, hogy felszívja magát az utolsó nagy futamra (én is jócskán kinézem belőle). Meglátjuk. Több játékos azért csak a PL-be edződik, CL-be, francia bajnokságba játszik. Harcedzettebb a kerete azért a walesieknek.Mondjuk Pulisic is képes arra pl., hogy eldöntsön meccseket. Érdekes lesz.
Én nem érzek benne több gólt, de 0:0 ez se lesz. 1-2 gól lesz a meccsen szerintem (kisebbb eséllyel három.. s ki is egyeztünk )
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #183650 üzenetére
Wales DNB 2x szerintem, bár nem muszáj mindegyik meccsre tenni. Hollandiának nagyon örülök, Angliával együtt így már az elején megvan a játszós pénz.
-
sherlock82
senior tag
usa nyer szerintem.
hacsak bale - nek nem lesz jó napja.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
pohár
félisten
én tettem egy gg-t apróval, meg gg&2.5o-t, lesz ami lesz alapon, nem sok bizodalmam van benne mondjuk
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Soulfly842
addikt
Igazából ez a walesi-amcsi meccs az első, amin tanácstalan vagyok Lehet, hogy csak valami lightot nézek rá események közt. Ha van ötletetek, akkor csak bátran
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #183648 üzenetére
Ez jött... A másik szelvényt szenegál túl szaladt egy szöglettel, +hollandoktól még két kaput eltaláló kellett volna... elég fogalmatlan volt ez a holland csapat. Ha valaki megnézi az eredményt egyszerű papírformának tűnik, holott két egyenlő csapat volt a pályán.. Hiheteetlen dekoncentrált ez a holland csapat (vagy ilyen gyengusz (még)??)
Átadások majdnem mind rossz/pontatlan stb
Az első komolyabb csapat szétcincálja őket vszínűleg.. addig a holland főnök meg gyönyörködhetnek majd.. egy gyenge csoport, gyenge vetélytársai ellen
-
törölt tag
Hollandok kellenek angolok mellé, és még külön is megtettem.
-
Soulfly842
addikt
válasz Joker88 #183645 üzenetére
Alap esetben 2-5K, ha kevés meccs és több a nyertem, akkor képes vagyok jobban kockázatatni (általában evéssel jön meg az étvágy)
Mané kiesése nagy sokk ennek a Szenegáli csapatnak. Szerintem a Hollandoknak nem lesz ma gondja. A szenegáli védelem viszont erős fizikumú, nem fogja olyan könnyen elfújni szerintem a támadójáték ezért csak over 1,5
Aztán az első 20-25 perc után majd lehet átgondolom, vagy 2K-val, ha más a meccs képe (remélem nem..)
-
Joker88
őstag
akkor a következő 1 hónapban az lesz a jelige, hogy " Ki nyer ma, játék és muzsika 90 percben "
Off: Ti átlag mennyivel szoktatok fogadni ? Ezer forint, tízezer forint?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #183636 üzenetére
Gondolkodok egy hasonlón, mint ez.
Alapesetben azt gondolnám a keret alapján, hogy azért combosabbak, mint Irán (jegyzettebb játékosok, komolyabb csapatokban, stb), de nem is olyan régen játszottak egy döntetlent iránnal... (szept végén, 1-1, az egyetlen szenegáli gól öngólból születettt)
Mané kiesése viszont hatalmas érvágás!
Szerintem bepróbálom
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
válasz #86564352 #183640 üzenetére
Én ma is fogadtam, de párszázzal csak. De az indiaiakat (2 meccs) is belevettem. 2-es és 3-as kötés (5/2 és 5/3). Szóval még hátra van 2 vb meccs, 1 jött, hátha... 2-nél apró pénz, 3-nál már szebb pénzt hozna.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
Összesen 24 perc hosszabbítás a meccsen
Gyerünk még egy szöglet és egy kapuralövés (mindegy kitől) és akkor ezt a meccset 2K-->~19K-val zárom
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
6+ gólra miért is nem fogadtunk?
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #183636 üzenetére
Szöglet pipa, kaput eltaláló lövés pipa... Irán 0 kaput eltalálóval, elég gyanús, hogy meglett volna az is (5 alatt), de nyomtam egy Cash Out-ot. Adtam 255 forint borravalót a bet365-nek, de teszek helyette inkább még valamit vagy 2K-ból a meccsre
Amire leírom, Irán is szerzett egy gólt, ergo egy kaput eltaláló... Jobb is, hogy nem bohóckodtam
[ Szerkesztve ]
-
sherlock82
senior tag
MA
Anglia
Hollandia nyer.Szerintem USA is nyerni de inkább Wales - nek szurkolok nyílván.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
LaciMc82
aktív tag
Kalmarzsoltiazisten
Na meg Ecuador ,jól helyre rakták a teve..katTiszta hülye aki nem normális
-
Tippmix_beer
kezdő
80.percen 1-1nél megtettem a magyar győzelmet, gondoltam most vagy soha... 6,50x ért kaszáltam rendesen
-
Örni
senior tag
Gondolatban már összetéptem a Magyar H online szelvényemet
-
törölt tag
Kane gól holnapra kereken kettes odds
-
-
Örni
senior tag
Na, ennyit a qatari bundáról.
Joker88: viszont így spórolsz egy csomó pénzt
[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
Hogy ez a tippmixpro oldal mekkora hulla lett.. próbálok belépni, 10ből 9x be se enged, a maradék egynél meg nem jut tovább a főoldalnál, "internal server error" ..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
törölt tag
Sikerült: Deinze - Lierse Kempenzonen GG & 2,5 felett 1,7x
-
törölt tag
F1 tippet elviszi a gumi helyzet, mindegy aprós volt. Még lord_m gólos tippjét megpróbálom ma.
szerk.: vagy nem, mert éppen nem enged belépni se a tippmixpro
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz yogibear #183617 üzenetére
Azért nélküle tavaly Verstappen nem világbajnok. Hamiltonnak mindig volt hátvédje kivéve Rosberg és amikor tavaly Bottas 5-6. helyeken kolbászolt. Nekem most mindegy a sorrend, úgy döntöttem a csapatutasítás kérdésre nem várok, nyerheti ezt is Verstappen, csak legyen Perez leggyorsabb kör 4,5x
-
törölt tag
Síelés ma is jött, jobban is bízhattam volna benne, viszont egyéni sportnál mindig túl óvatos vagyok. Ecuador DNB volt ma a nagyobb tét. Holnap angolok és hollandok, már korábban megtettem.
-
Tippmix_beer
kezdő
Mai tippem:
Magyarország - Görögország
Dzsudzsák gólt szerez 3,00x
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #183613 üzenetére
Perez egy nyomi ugyanolyan kocsival percekkel van lemaradva Verstappentől...
Hamiltonnak mindig volt egy hátvédje, Perez ehhez is analfabéka...
Persze a megegyezés úgy szólt, hogy visszakapja a helyet, csak addigra már majdnem 5 másodperccel le volt maradva, arra is képtelen, hogy kicsit tartsa a lépést a csapattárssal...
Kérdés az, hogy lesz-e csapatutasítás, hogy Verstappen engedje el Perezt a rajtnál és tartsa fel a ferkákat meg a merciket... ha igen, nem lesz könnyű dolga, nem a feltartással, hanem hogy Perez elég előnyt legyen képes kiautózni záros határidőn belül...
Érdekes lesz...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #183614 üzenetére
Franciaország u21 - Norvégia u21 89. Perc 1-1.. Így kell jól kiszállni
-
törölt tag
Utolsó F1 futam apróval: Leclerc és Perez most egyenlő pontszám, a 2. hely is fontos a Red Bull csapatának és a Ferrari mindig képes elrontani stratégiát.
Ha nem lett volna a múltkori balhé, hogy Verstappen nem engedte el, akkor Perez végez előrébb 3x és leggyorsabb kör 4,5xFociban a nyitómeccsre szerintem ez: [link]
DNB odds se rossz -
LaciMc82
aktív tag
Remélem nem jön be ez a bundás tipp dolog ,én úgy raktam hogy kapott gól nélkül nyer Ecuador.
Tiszta hülye aki nem normális
-
zsolti72837
addikt
válasz Tippmix_beer #183608 üzenetére
Ha tudnánk akkor már raktuk volna nagy téttel nyugi.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
yogibear
addikt
válasz Tippmix_beer #183608 üzenetére
Az araboktól bármi és minden kitelik...
De az előző 2 kisebb rendező országot nem tolták tovább a csoportból... oroszok meg Dél-Afrika...
Utoljára 2002-ben Dél-Koreát juttatták tovább kézen-közön...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Tippmix_beer
kezdő
Szerintetek igaz lehet, hogy Katar megbundázta az Ecuador elleni meccset? Pont ezért jöttem fel, hogy ezt megkérdezzem a véleményeteket de látom már egyikőtök belinkelte.
Mindenesetre ennek tudatában az bejövős lehet, hogy Ecuador nem ússza meg kapott gól nélkül plusz mellé még a Magyar - Görögre is nézni valamit és akkor a kettő együtt fizetne valamit -
törölt tag
Mikaela 3x bár csak apróval tippeltem, holnapra is őt szeretném
mai foci hazai papírforma: Oxford United & Sheffield Wednesday 1,85x
-
yogibear
addikt
https://www.hatharom.com/2022/11/18/katar-ecuador-bundagyanu
0:0/1:0 @ 10,5
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
sherlock82
senior tag
Jó reggelt
Szerintem erősen benne van hogy 2002 -t követően ismèt belenyúlnak a bírók és tolni fogjàk a hazai csapatot.
Mert annyi néző sem lenne mint az a kevés aki ott lesz.
Szóval elßő meccsen mèg akàr nyerhet is Katar. : /Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
törölt tag
Holnap síelés végre, gondolkozom a két nagy bajnok szépség közül melyikre fogadjak: Petra Vlhova 2x vagy Mikaela Shiffrin 3x
Utánuk már a meglepetés tippek 10x és magasabb odds. Októberben a meleg miatt elmaradt az eredeti szezonnyitó, formáról nem lehet beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest