- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
Wolfsburg, Freiburg, Union Berlin, West Brom, Wigan, Paris FC, Benfica
A mai Freiburg 2,28-ért olyan lehet, mint a tegnapi Gijón -
törölt tag
Tippmixpro
KEDVES JÁTÉKOSUNK!
Tájékoztatunk, hogy technikai okok miatt egyes események nyereményeinek jóváírása késik. A hiba elhárítását munkatársaink azonnal megkezdték. Megértésedet köszönjük! -
Richard!
addikt
válasz
sherlock82 #180293 üzenetére
-
törölt tag
Berlin kézi és brazilok pipa
hétvégére három meglátjuk szelvényt akarok:
Chelsea, Man Utd, Inter, PSG kötés?
Másiknak Lyon, Liverpool, Real, Ajax?
Valami ilyesmi. Single pedig Norwich 6x talán folytatódik az Arsenal szenvedése -
törölt tag
-
Örni
senior tag
Muszáj volt bekapni azt a gólt...
-
sherlock82
senior tag
válasz
#38464487 #180280 üzenetére
Válassz ki egy szimpatikus csapatot, nem érdemes a legjobbat és a legrosszabbat se.
rakd X - re, ha nem nyersz jövő héten akkor jövő héten duplázd meg a tétet és X ismét. előbb utóbb X el a csapat amit kiválasztottál, és mivel a döntetlen általában 3.0 körüli oddszon van, ezért biztos a nyeremény. -
törölt tag
válasz
paatrick #180282 üzenetére
Hagyni kell bizony. Majdnem végig vezetnek a szerbek 86. perc öngól (nem láttam milyen, csak annak írják) 1-1 lett, nyilván GG-t nem mertem tenni mert az írekből nem néztem ki. A franciák végre nyertek, a hollandok aláztak. Belőlük kellett volna kötést, hendivel is jött volna.
-
törölt tag
sziasztok!
valakinek van valami stratégiája a v sportal kapcs ? Mire érdemes rakni ? Gólra vagy kétesélyre ?
-
paatrick
őstag
válasz
#86564352 #180277 üzenetére
Fúte én meg azt hittem a Kína - Japán lett már 2-2
mondom mi a franc az még később lesz és Japánnak kéne nyerni.
Játék alapján Boszniára inkább raknék mint a Portugálokra. Bár most nem lesz Ronaldo, így lehet hogy fognak végre játszani is valami értelmeset. Plusz franciáknak is illene már valamit mutatni a szurkolók felé. Többi meccset nem bántanám.
-
törölt tag
2-2 lett a japán, hát újratervezés. Tényleg GG tippekre kellene rámenni? Na mindegy, akkor rakok olyat, hogy simán nyer Szerbia 2x. Én nem tartom sokra az 1 pontos íreket. Kikaptak Luxemburgtól, nem tudták megverni Azerbajdzsánt. A szerbek meggyőzőek a csoportban.
-
törölt tag
Kyoto & Szerbia 3x felett (szerbek DNB-ben 2x felett)
-
yogibear
addikt
válasz
bazsimano #180267 üzenetére
d./ Az SzZrt. törli azon fogadási eseményt is, amely olyan sporteseményre, e-sport
eseményre vonatkozik, ami a felkínált párosításban nem kerül megrendezésre.e./ Azon fogadási esemény, amely nem az előre megadott időpontban kerül
megrendezésre, de az új kezdési időpontja az eredeti kezdési időpontot követő 48
óránál nem esik későbbre, az új időponttal szerepeltetve tovább fogadható. Ha az
új kezdési időpont későbbre esik vagy nem állapítható meg a 48 órás határidőig, a fogadási eseményt az SzZrt. törli.f./ Az SzZrt. törli azt a fogadási eseményt, amely a lebonyolításra irányadó szabályok szerint nem fejeződött be, és az eredeti várható kezdési időpontot követő 48 órán belül nem lehet hivatalos eredményt hirdetni rá.
Törlik és 1-es szorzó... Majd csak ma este jár le a 48 óra várakozás (vasárnap 21:00-tól számítva)... Holnap jóváírják...
-
bazsimano
őstag
válasz
sherlock82 #180272 üzenetére
koszi szepen Neked is a megerositest! akkor annyi, hogy varakozok
-
-
bazsimano
őstag
Azt tudni, hogy a tippmix pron mi lesz a brzil-argentin merkozessel?
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #180262 üzenetére
Neked Bale mentett szelvényt, nekem a szintén világhírű Jeong-ho Hong mentette meg a Jeonbuk tippet, a 94. percben lett 3-4
a belga tipp simán jött 3-0 szép vasárnap volt
-
Örni
senior tag
válasz
sherlock82 #180264 üzenetére
Én is spóroltam egy ezrest
Egyik tippem se jött volna.
-
Örni
senior tag
És vezet Albánia
-
Soulfly842
addikt
válasz
sherlock82 #180260 üzenetére
-
törölt tag
Francba a franciákkal. Vissza kellett fogadni, hogy pénzemnél maradjak. Legalább azt hozták. Ma Jeonbuk és majd Belgium.
-
szab.tam
nagyúr
Angol nemzeti liga.
Idáig 4 db. 6+ mecccs állás van, és még nincs vége a mókának.
Nézegettem 3/11-ben, 7-20 közötti szorzók voltak.
Ezt most igen elcsesztem...
Idáig 4 db. 3-as kötés jött volna....Csak múltkor tele lett a cipőm az angolokkal, így most mást erőltettem....
-
törölt tag
Régen raktam, a franciákat ma megpróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest