Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Örni
senior tag
De jó... Nem is tudtam, hogy ma német szupetkupa van/volt Bayern-Dortmund. Így már érthető a hétvégi Bayern bukó.
Lazio - Atalanta GG pipa :)
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
törölt tag
Malmö 3,2x
2x tippek:
Ludogorec
Frederica
Köbenhavn & Celtic
Cluj & Milan
Crvena Zvezda & Liege -
szekra
addikt
Ez szép lesz..
G csoport:
Juventus, Barcelona, Dinamo Kijev, Ferencváros -
LaciMc82
aktív tag
válasz szekra #177008 üzenetére
Most a Fradi eszi meg a Börszalonnat vagy a Messi Camp Nouban lesz Barca gála? 🙄
Meg akkor most zartkapus vagy lehet menni szurkolóknak?
Azért a Barca meg a Fradi szektor közé Real mezben beülni és énekelni hogy aki nem ugrál Fradista ,vagy hogy azt tanította az én nagyapám hogy Budapesten.. na az egy élmény lenne👏🤪😁Tiszta hülye aki nem normális
-
zsolti72837
addikt
-
LaciMc82
aktív tag
Elég ha engem beengednek nem kell több
Tiszta hülye aki nem normális
-
törölt tag
Nem hiszem el! Találok egy jó meccset, miért nem teszem hendiben is? Frederica már hárommal vezet félidőre. Simán 2x pénzt hoz.
-
zsolti72837
addikt
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
LaciMc82
aktív tag
válasz zsolti72837 #177014 üzenetére
Akkor vadászat indul,vagy a Juvera vagy a Barcara menni kellTiszta hülye aki nem normális
-
zsolti72837
addikt
válasz LaciMc82 #177015 üzenetére
Először a bérletesek fognak szerintem elővásárlási jogot kapni a mérkőzésekre.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Örni
senior tag
Bilbao 9 ember ellen játszik és 3,6 van rájuk
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
LaciMc82
aktív tag
válasz zsolti72837 #177016 üzenetére
Ok.En is bérletes vagyok,villamos bérletes,ráadásul zold-feher a villamos amivel járok 😆
De szerintem ezt most majd az UEFA mondja ki néma Fradi.Tiszta hülye aki nem normális
-
zsolti72837
addikt
válasz LaciMc82 #177018 üzenetére
Látom tisztában vagy a dolgok menetével. A hazai csapat határozza meg hogy miképpen árulja a jegyeket. A Fradinál múltévben is a bérletesek kaptak helyet előbb.
-
törölt tag
Ulsan & Fiorentina 2,5x
-
törölt tag
Fiorentinát sikerült Kawasakival és Suwonnal visszahozni, ma az Evertont teszem 1,8x
Szerintem a Chelsea & Dortmund papírformával is lehet próbálkozni, bár olyan kicsi szorzók helyett inkább valamilyen GG párosítást jobb keresni. -
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Bet365-re regisztráltam. Az ügyfélazonosítás részeként jött egy postai levél. A vírushelyzet kicsit megbolygotta a dolgokat, így azon a címen, ami megvan adva, előreláthatólag pár hónapig nem leszek.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy a bet365 fog még küldeni leveleket, további azonosításra, vagy bármire?
Előre is köszi! -
törölt tag
válasz f(x)=exp(x) #177023 üzenetére
Nekem az azonosító levélen kívül egyetlen egyet küldtek random időpontban 6 év alatt, az marketing célú volt, egy bónusz, és azt hiszem a beállításokban be lehet állítani, hogy milyen módon keressenek.
-
-
KisTücsök
addikt
bet365-ről akarok kiutalni, de ez olyanokat kér, h bankfiók címe? Ide mit kéne írnom?
-
pohár
félisten
-
LaciMc82
aktív tag
A fosbukon meg mekkora vita alakult ki a Fradi BL meccsek miatt,gyakorlatilag aki nem Fradi drukker de szeretne testközelből megnézni két tó csapatot úgy hogy nem kell órákig utazni érte az már divatszurkolo mert csak Messi vagy. Ronaldo miatt menne meccsre...
-
törölt tag
Írok az arabok hercegnek, hogy tartozik 1400 forinttal. A Man City vitte el az ötös kötést.
Ajax, Atalanta, Celtic 2,5x
Augsburg DC & Bayern
Inter DNB & Milan
Leicester & Liverpool
Real & Arsenal -
KisTücsök
addikt
Köszi!
-
törölt tag
Nem kezdődik jól a vasárnap. Az Ajax kikapott és a Leicester is ki fog. Újratervezés.
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #177038 üzenetére
Besiktáska odahaza adja el, Panathinaikos dettó, Monaco az meg egy katasztrófa... nem, inkább vicc, ahogy a sok "kiválóság" ismerkedik a labdával... de szó szerint... mint akiket most hoztak a kongói ötödosztályból és nem láttak még igazi labdát...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
LaciMc82
aktív tag
válasz zsolti72837 #177035 üzenetére
Tegyük fel én Juve vagy Barca szurkoló vagyok de a Fradi nem a kedvencem,ez az utóbbi állítás mondjuk igaz bár szorítanek nekik ha ott lennék ha nem jutok ki is fogok ha már eljutottak odáig,és idejonnek az országba akkor én divatszurkolo vagyok mert szeretném megnézni a kedvenc csapatom vagy játékosom?
-
LaciMc82
aktív tag
Hööhöhöhöhöhö Menjúh
És még Cavanit akarják,remélem nem megy a kedvenc ebbe a süllyesztő csapatba .Tiszta hülye aki nem normális
-
LaciMc82
aktív tag
Miért nem tud a Napoliba visszamenni ...felek úgy jár majd mint anno Falcao,előtte szórta a gólokat ott meg gyakorlatilag kisiklott
-
B-L-A-C-K
titán
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
LaciMc82
aktív tag
Szulsi jár ,cumizni,Klopp meg koppp
Glory ,Glory Muuu Muuu ,Never Walk Alone,fordítva ülünk mi a lón,nincs Mane nincs mani ,az egyiptomi meg hiába Szaladh össze-vissza 🤣🤡🤡liga[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Posta, csomagküldés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem